20 augustus 2011

AREA 51 werknemer waarschuwt voor de Toekomst, Aliens en Depopulatie

In 1997 tijdens zijn talkshow ontvangt gastheer Art Bell een vrij angstig telefoontje van een man, die beweert voor AREA 51 te hebben gewerkt. Zou dit iets te maken kunnen hebben met het feit dat we ook gewaarschuwd worden voor Nibiru, Planeet X?


Vertaald: Marion Verkleij

Het hele radiostation werd uit de lucht ‘geveegd’ zodra de beller gedetailleerde plannen aangaande aliens, de regering, de komende rampen en de depopulatie** ging onthullen.

Hierbij een fragment:

“Hallo, ik heb niet veel tijd…., ik was een werknemer bij AREA 51*. Wij denken dat er aliens zijn; het zijn buitenaardse wezens, met wie ze sinds een eerdere periode tijdens het ruimteprogramma, contact hebben. Aliens zijn niet wat ze beweren te zijn, ze infiltreren in veel militaire aspecten, met name AREA 51. De komende rampen… de regering is hiervan op de hoogte! En er zijn veel veilige gebieden op deze wereld, waar ze de bevolking in zouden kunnen laten schuilen, maar dat doen ze niet. Ze doen niets voor de bevolking… ze willen een gigantische depopulatie, zodat de enkelen die over zullen blijven, eenvoudiger te controleren zijn……”

Hier valt de communicatie uit, en moet men overschakelen op een backup systeem. 


* Area 51 is een topgeheime militaire basis van de Amerikaanse luchtmacht en is gelegen in de Nevadawoestijn ten noorden van Las Vegas. De basis is in het verleden door ufo aanhangers vaak genoemd als locatie waar de Amerikaanse overheid buitenaardse intelligente wezens verborgen zou houden. 

** Dit is 1 van de belangrijkste doeleinden van de Illuminati: “Houd het aantal mensen onder de 500 000 000 (500 miljoen), zodat een evenwicht met de natuur bereikt wordt”.