30 augustus 2011

Genezen van kanker en medische misleiding

De Duitse arts Dr. Hamer genas zijn kankerpatiënten door voornamelijk te praten met hen. Kanker zou ontstaan door een onverwerkt trauma en dus zou het een psychologische oorzaak hebben, geen fysieke. Deze documentaire uit de jaren70 toont nogmaals aan dat er andere methodes zijn dan uw bloedcellen kapotmaken met chemotherapie, en dat al meer dan 25 jaar lang!
Dr. Hamer werd destijds zelfs gevraagd om zijn genezingsmethode af te zweren óf het ziekenhuis te verlaten. In 2006 kwamen een paar mensen samen die hij genezen had tijdens de jaren 70; zo bewees hij dat het werkte.

Giftige medicatie
Het reguliere medische systeem behelst symptoombehandeling met giftige medicatie… Indien de reguliere behandeling oorzakelijk zou werken, wordt de mens gezonder, dalen de ziektekosten en worden alternatieve behandelingen overbodig. Dat zou je denken, echter, het tegendeel is waar. Ziektekosten stijgen alarmerend en de medische universiteiten (in Nederland en Amerika), gesteund door de farmacie, leiden inmiddels artsen op tot kwakzalvers. De farmacie heeft de macht.

Farmaceutische industrie steeds rijker
Op deze manier blijft de mensheid ziek en worden artsen, specialisten, apothekers, ministers en de farmacie zeer rijk.
Men durft zelfs te beweren dat te veel vitaminen innemen gevaarlijk is. Dan mag u dus zelfs niet eten. Dit is allemaal de invloed van de farmaceutische industrie en de Rockefeller foundation sedert 1900.

Zij willen dus niet dat mensen genezen
Een tekort aan vitaminen kan levensgevaarlijk zijn, een teveel kan dus geen kwaad. Met vitaminen en mineralen helpt men de mens genezen en dat is al vele malen bewezen. Vitamine C bijv. in hoge hoeveelheden beschermt u tegen infecties, allergie en kanker. Osteoporose (botontkalking) is een gevolg van een tekort aan vitamine D (en zon) en niet van kalk. De artsen en de farmacie proberen met geweld kalk de botten in te jagen, waardoor u darmen stuk gaan en de botten niet verbeteren.

Als de mensen gezonder gemaakt zouden worden, dalen de premies voor de gezondheidszorg en kunnen farmaceutische fabrieken failliet gaan.