19 augustus 2011

Knowing 2009 – film voorspelt olieramp 2010, ramp Japan 2011 en meerDe film Knowing uit 2009 met Nicholas Cage is bij de meesten wel bekend. Als de film begint, ziet de kijker als eerste de aftiteling en dat begint direct al met verborgen informatie.
Numerologie, occulte getallensymboliek, wordt graag gebruikt door de Illuminati, de vrijmetselaars. ‘Knowing’ is ook gemaakt door de Illuminati, met de bedoeling om de mensheid niet alleen te laten wennen aan wat komen gaat, maar vooral om elkaar (de Illuminati) te waarschuwen door tekens (gebeurtenissen, symbolen en cijfers) in Hollywood films. 

De cijfers en symbolen zijn verborgen, omdat het de gemiddelde kijker niet zal opvallen of omdat men denkt dat het gewoon bij de film hoort. Niets is echter minder waar, in bovenstaande screenshot van de aftiteling ziet de kijker een rij getallen die overgaan in tekst. Het zijn echter de getallen waar het om gaat, die verborgen informatie bevatten. Als eerste het getal 81, dit is de landcode van Japan. Het tweede getal is 1, dat is de landcode van Amerika.

Olieramp 2010 voorspeld
Zoals gezegd is de film geproduceerd in 2009, in 2010 gebeurde er een ‘ongeluk’ met een olieboorplatform in de Golf van Mexico. Maar dat was in deze film in 2009 reeds getoond. Daarom plaatste men het volgende filmpje YouTube: 

"Knowing" movie and the Oil Rig Explosion in the Gulf of Mexico 2010.avi

Dit fragment uit ‘Knowing’ gaat over een scene in een TV Nieuwsverslag, een verslag precies als in april 2010 plaatsvond, een door Olie veroorzaakte Explosie in de Golf van Mexico. Let ook eens op de wekkerradio, die van 11:59 verspringt naar 12:00. Op dat moment verschijnt rechtsonder het woord 'Japan'. Daarna wordt de landcode 81 nog eens getoond… Toevallig? Ik denk het niet. 

Mocht je de film hebben gezien, halverwege deze film begint de datum 19 oktober een belangrijke rol te spelen. De film speelt zich af in 2009, maar in dat jaar is er in het echt niets gebeurd. Ook in 2010 is er op die datum niets gebeurd. Frappant is echter wel dat vanaf 26 september 2011 de komeet ELEnin de aarde gaat passeren. In de film heeft Nicholas Cage een stuk papier met cijfers waar het in de film om draait. Aan het eind staat er op dat papier EE, in de film wordt dat als plot uitgelegd als, ‘Everybody Else’.  

Een andere betekenis kan ook zijn: Extinction Event !! We wisten al dat ELENIN de afkorting is van Extinction Level Event Nibiru Is Near. Elenin is dus de voorloper van Nibiru, planeet X.
Opvallend is ook dat aan het eind van de film het belangrijkste Illuminati meestergetal, 33, wordt getoond.