31 augustus 2011

Komeet Elenin, Nibiru, Planeet X & De Dag van De HEERVelen vandaag hebben het gevoel dat er iets van grote betekenis staat te gebeuren voor de mensheid. Komeet Elenin is online uitgegroeid tot een onderwerp van grote discussie. NASA stelt dat deze komeet ‘onbenullig’  is, terwijl een aantal onafhankelijke onderzoekers en astronomen geloven dat dit is een epische gebeurtenis is, die het leven zoals wij dat kennen, zal veranderen. Ga met ons mee als we deze zaak uitpluizen op aanwijzingen over wat er in de ruimte gebeurt en hoe het spoedig gevolgen zal hebben voor ons leven.  

Enkele fragmenten van deze geweldige video, dit onderzoek, dat alles mooi op een rijtje plaatst, heb ik vertaald. Eerdere berichten over Elenin en Planeet X kun je terugvinden in reeds geplaatste artikelen op deze weblog. 

Bekijk de volledige video in het Engels op: http://www.youtube.com/watch?v=7wfBUfDyXHk
Een van de reacties op deze video: This is the best info about Nibiru that i have seen yet, Thanks alot.

Vertaald door Marion Verkleij 

Twee weken geleden werd ik er toe gedrongen om alles te onderzoeken omtrent komeet Elenin. Dit is waarschijnlijk het belangrijkste profetisch onderwijs dat ik ooit gegeven heb.

We moeten door een groot aantal valse informatie op het internet gaan. Komeet Elenin is de meest besproken komeet ooit, en dan hebben we ook nog Nibiru.
Elenin werd naar verluid ontdekt door de Russische amateur astronoom Leonid Elenin, in New Mexico op 10 december 2010. Dit staat in WikipediA vermeld, maar moeten we daarom alles geloven? De kosmische naam voor Elenin is C/2010 X1. Ik had geen idee wat dit betekende tot twee weken geleden. WikipediA meldt dat de kern van dit object slechts 3 tot 4 km in doorsnee is. In augustus bleek de coma van Elenin gegroeid tot 200.000 km in doorsnee. NASA zegt dat Elenin slechts een onbelangrijke komeet is.

Maar dan heb je de andere kant van het kamp, mensen op Google, YouTube en het alternatieve nieuws, die zeggen, Hey, dit is een bruine dwergster, dit is niet onbenullig, dit is catastrofaal. Dus moeten we ons afvragen, is Elenin inderdaad onbenullig, of een object dat je eens in je leven tegenkomt? 

Dit is astronoom Leonid Elenin. En je kunt je afvragen, heeft hij werkelijk Elenin ontdekt, is hij wel een echt persoon? Wie is deze man?

1 Thess. 5: 1-11 spreekt over de dag van de Heer, welke nadert. Er zijn twee soorten mensen, zij die totaal wakker en oplettend zijn omtrent de tijd waarin we leven, en degenen die geen flauw benul hebben, onachtzaam leven en plotseling zal de dag van de Heer op hen komen als een dief. Maar zij die wakker zijn en uitkijken, kennen het seizoen dat de Heer zal komen; voor hen komt de Heer NIET als een dief in de nacht.
Het is uiterst belangrijk dat we als christenen onze geestelijke wapenrusting hebben, de helm des heils (onze verlossing), want sommige dingen die we zullen gaan zien, kunnen angst oproepen. Maar kijk naar mij, ik raak niet in paniek, omdat ik weet dat ik verlost ben, en ik weet dat Jezus komt. Dus relax, Jezus komt! 

Dit is de tijdsperiode waarvan de wereld zegt: Vrede. De economie zal beter worden, zeggen ze. Er is geen probleem met Israël, we verdelen gewoon het land, de Palestijnen en Israëlieten zullen gewoon naast elkaar leven, in vrede. Geloof dit niet, want we hebben een vijand, die je wil doen geloven dat morgen hetzelfde is als vandaag. Dat is een complete leugen! Als we Gods woord lezen, zien we dat we een tijd naderen die totaal anders is dan ooit is voorgekomen. En er zal nooit meer zo’n tijd komen. Word dus niet misleid. 

Er is dus een tegenstelling. Je hebt ook een groep mensen, die zeggen dat Leonid Elenin geen echte persoon is, maar een codenaam.

Leonid betekent: een meteorenregen die komt uit het sterrenstelsel Leo (Leeuw).
ELE = Extinction Level Event
NIN=  Nibiru Is Near

Er is een video naar buiten gekomen, waarop twee verschillende foto’s van Leonid Elenin staan. Deze personen lijken niet op elkaar. Er is dus een echte discussie over het feit of Leonid Elenin wel echt is. 

Heeft iemand wel eens gehoord van Operatie Paperclip?
Operatie Paperclip vond plaats na Nazi Duitsland, voordat alle Nazi’s berecht zouden worden. Toen dacht de regering van de VS, wacht even, deze raket ingenieurs hebben de raket technologie die wij graag willen! Dus de VS smokkelde de top 1500 Nazi wetenschappers naar Amerika en we zullen zien waar ze terechtkwamen… in het project, genoemd Operatie Paperclip. Zij werden op die manier het NASA Marshall Space Flight Center binnengebracht.
Sommige nazi’s werden Amerika binnengebracht om te werken voor de CIA, anderen om het LSD drugexperiment en het MK Ultra Mind experiment, etc. te doen.
Dat is dus NASA’s geschiedenis, die je niet in de tekstboeken zult lezen. 

Verdacht is ook het volgende
NASA stopte haar WISE Infrarood Ruimte Telescoop in februari dit jaar, zonder opgave van redenen. Deze telescoop observeert o.a. kometen en objecten die de aarde kunnen beïnvloeden. Waarom sloten ze deze, terwijl het echt nodig is om te kijken naar enkele objecten? 

NASA waarschuwt in juli dit jaar haar eigen personeel om voorbereid te zijn op een significante gebeurtenis. 

In oktober 2010 kwam er een Whitehouse NEO brief uit. NEO betekent: Near Earth Objects. Deze kun je gewoon op internet vinden. 

Ga eens naar Google en tik in: Elenin site nasa.gov. Klik op het allereerste zoekresultaat, 11133. Kopieer dit nummer en ga terug naar Google, en vervang de naam Elenin nu door dit nummer in je zoekvak. Klik nu weer op het eerste zoekresultaat. Nu klik je op ‘Openen met’.
Wanneer je dit doet, moet je Google Earth open hebben staan.
Nu open je dus met Google Earth…. wat er gebeurt, is heel vreemd. Er verschijnt een enorme rode X (afgeblokt). We zullen uitvinden wat de waarheid achter dit alles is. 

Heb je de reclame van Ready.gov gezien? Wanneer je naar deze commercial kijkt, denk je, hoe kan ik me hierop nou voorbereiden? Het ziet er naar uit dat de mensen in deze reclame zwaartekracht hebben verloren, erg vreemd… 

Dan zijn er de uitlijningen van komeet Elenin. Dit orbit diagram van NASA kun je zelf googlen:  http://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=elenin;orb=1;cov=1;log=0;cad=1#cad-
(Zorg dat je JAVA op je PC hebt).
Uitlijningen met Elenin:
17 februari 2010      8.8 aardbeving Chili
4 september 2010    7.2 aardbeving New Zeeland
11 maart 2011         9.0 aardbeving Japan 

Elenin blijkt uit Hydrogen Cianyde te zijn samengesteld, hetgeen een kosmisch blauw effect heeft. Dit is interessant als je de Hopi profetie bestudeert; zij zeggen dat er een blauwe en rode ster zal zijn.
Bovendien kan Elenin hierdoor massale hoeveelheden energie vasthouden. Bij uitlijningen komen deze energieën dus vrij.
Op 31 augustus moet Elenin met het blote oog zichtbaar zijn.
Wanneer Elenin deze aardbevingen veroorzaakt, komt dit niet door een onbenullige komeet. Het moet niet alleen groter van omvang zijn, maar ook die ernorme energie dragen, waarover we spraken. Sommigen zeggen dat Elenin groter dan Jupiter is. Als dat waar is, zullen we spoedig een groot object in de lucht zien. 

5-6 september 2011          Uitlijning met Mercurius en Mars
10 september 2011           Elenin staat het dichtst bij de zon, en kan als 2de zon zichtbaar worden.
26 september 2011         Elenin staat tussen de aarde en de zon, zonsverduistering van ca. 72 uur, etc. 

Na ongeveer drie dagen komen we bij 29 september, een belangrijke datum, omdat dit een van de dagen van de Joodse Feesten is. De betekenis van deze feesten is eigenlijk ‘afspraak’, afspraak met God. Wanneer je naar de Joodse kalender gaat, zie je dat 29 september 2011 de eerste dag is van Rosh Hashanah, het Trompettenfeest. De drie dagen van duisternis (door Elenin) leiden ons dus direct naar Rosh Hashanah. Dus let op die datum. 

17 oktober 2011                Elenin staat het dichts bij de aarde, slechts 0.234 AU
2-7 november 2011           Gedurende ongeveer een week passeert de aarde door Elenin’s staart, wat o.a. een enorme meteorenregen kan veroorzaken.
21 december 2012             Blijkt de laatste uitlijning te zijn.
Hier tussenin zijn er nog enkele uitlijningen. 

Elenin zal dit jaar 10x dichter bij de aarde staan dan tijdens de aardbeving in Japan, hetgeen aardbevingen kan veroorzaken van 12 tot 15 op de schaal van Richter.
Wanneer je dit vergelijkt met wat de Bijbel zegt dat komen gaat, is het erg interessant. 

Op het Zwitserse 10 Franc biljet kun je de uitlijning van Elenin (van 26 september 2011) uitgetekend vinden, waar de zon verduisterd wordt; dit is verbazingwekkend.
Hoelang al heeft de overheid hierover geweten? Spoedig kunnen ze dit niet meer achterhouden. Ontdekte Elenin de komeet werkelijk in 2010? Dit feit creëert toch wel een langere tijdslijn.
Bovendien zien we een afbeelding van Nephilim op het biljet. Genesis 6 spreekt over gevallen engelen die zich vrouwen namen, die Nephilim, reuzen, voortbrachten. Dit hybride ras, half gevallen engel/half mens, wordt afgeschilderd op hun valuta! 

De Illuminati hebben ook Hollywood onder controle en zij laten ons films zien, met gebeurtenissen die in de toekomst plaatsvinden. Als je naar de film ‘Deep Impact’ uit 1998 kijkt, realiseer je je waar we nu ingaan. Hier enkele clips uit Deep Impact…

Denk je werkelijk dat het toeval was dat de komeet naar Leon Elenin is vernoemd? De naam die ook in deze film wordt genoemd, E.L.E., is een code woord voor een Extinction Level Event. We weten dus dat Leo refereert aan sterrenstelsel Leo. Dus wat betekenen de laatste 3 letters NIN? Ik vond uit dat NASA refereert naar een ‘diep impact crater’ van een Extinction Level Event, nl. NI Crater, hetgeen ‘Notable Impact Crater’ betekent….. en de laatste N staat voor NEMESIS. 

Dus we krijgen:
E xtinction
L evel
E vent            in sterrenstelsel ‘LEO’
N otable
I mpact
N emesis 

En het toppunt van dit alles:
ELENIN
NIN    = 9
ELE     = 11
False Flag 9/11…. maak je geen zorgen, het is slechts toeval… 

Nu weet je ook hoeveel occultisme er in Hollywood is. Zij vertellen altijd dingen, die in de toekomst staan te gebeuren. Illuminati zijn zeer machtige mensen, die de wereld controleren. Kijk maar eens naar de film ‘Knowing’. Dit is wat in het occulte gebeurt, en ze verheerlijken deze dingen.

Een deel van hun religie is de Kabbala. Dat houdt in dat ze de mensen op voorhand waarschuwen wat ze gaan doen, wetend dat de mensen hulpeloos zijn om het te stoppen. Dit is een deel van hun religie.

Op 29 juli 2005 ontdekte dr. Brown de 10de Planeet, groter dan Pluto. Er zijn dus meer planeten.

Nu, er is een erg interessante Hopi profetie, welke zegt:
‘Wanneer de blauwe ster verschijnt aan de hemel, zal de 5de wereld ontstaan. Dit zal de dag van zuivering zijn. Niet ver achter de tweeling komt de Purifier (Zuiveraar), de rode Katchina, die de dag van zuivering zal voortbrengen. Op die dag zal de aarde, haar schepselen en alle leven zoals wij het kennen, voor altijd veranderen. Er zullen boodschappers zijn die de komst van deze Zuiveraar aankondigen, die boodschappen achterlaten op aarde.’ 

Waarom halen we een Pagan profetie aan?
Toen Jezus de demonen uitwierp, een heel leger van demonen – Legioen -, weet je toen nog wat ze zeiden?
‘Bent U gekomen om ons voor de vastgestelde tijd te oordelen?’
Het is heel belangrijk dat we begrijpen, terwijl sommigen van ons denken dat het nog jaren en jaren kan duren, dat deze demonen precies wisten dat dit nog niet de afgesproken tijd voor het oordeel was. Hoe wisten ze dat? Omdat ze toegang hebben tot informatie, die jij en ik niet hebben. Ze verblijven in een gebied dat hoger is dan de onze, en waar ze meer kunnen zien.
Dus als er een komeet onze kant op komt, weten zij het voordat wij dit weten; je moet het geestelijk zien. Satan weet zeer goed wanneer die periode is, omdat hij ook weet dat hij zal worden opgesloten voor 1000 jaar.
De dag of het uur van Jezus’ komst weten we niet en weet de Vader alleen. Echter het seizoen kunnen we wel weten. 

Elke valse religie is geheel satanisch, omdat satan de grondlegger er van is. Gevallen engelen en satanische overheden zijn verantwoordelijk voor deze valse religies. Zij kunnen met elkaar communiceren. Elke profetie die voortkomt uit een valse religie, hoeft niet te betekenen dat we die profetie moeten negeren, zoals van de Hopi indianen.
Dus we kunnen uitkijken naar een blauwe ster, en vervolgens een rode ster. En het zal een catastrofale verandering voor de mensheid betekenen. 

De Maya kalender je hebt vast gehoord van 21 december 2012?
Een van de belangrijkste personen omtrent de Maya kalender gelooft niet in deze datum. Deze wereldberoemde man, Dr. Calleman, zegt dat het een fictieve datum is. Hij heeft de oude Maya profetie de afgelopen 20 jaar bestudeerd en zegt dat er een laatste periode is, de 9de Universele golf, die maart dit jaar is begonnen, en 28 oktober 2011 zal eindigen. 21 December 2012 is in feite verzonnen door de Illuminati, om de mensen een valse tijdslijn voor te spiegelen. (Volgens de Maya’s vindt er op 28 oktober een ‘verandering’ plaats). 

Komeet Elenin… ik denk dat dit de blauwe Katchina ster kan zijn; het heeft de kwaliteiten ervan. Het zou op 6 september wel eens als een blauwe lichtbal zichtbaar kunnen zijn, zo helder als een 2de zon; dat is een mogelijkheid. 

Dit betekent dus dat er nog een ánder object onderweg is, een rood object, een rode Katchina. Veel mensen zeggen dat Nibiru op weg naar de aarde is.  

Ik wil je een paar abnormaliteiten laten zien op Google Sky en Microsoft WorldWide Telescope.
Ik wil je graag een foto laten zien van Nibiru van januari 2008 met de telescoop van de Zuidpool. (Nibiru is in 1983 ontdekt, en als gevolg hiervan werd in 2006 op de Zuidpool een telescoop gebouwd.) Linksonder werden wat coördinaten achtergelaten. Wanneer je deze coördinaten in Google Sky plakt, zie je iets heel interessants.
Ga, in Google Sky, van de aarde view naar de sky view. Plak de coördinaten in het betreffende vakje, en dan zie je dat je in de Gordel van Orion terechtkomt. Het brengt ons in een zwart afgeblokt gebied! 

Wanneer je kijkt op Microsoft WorldWide Telescope in de sky-mode, en je plugt de coördinaten van Nibiru in, en nog wat andere instellingen, dan kom je uit boven de Gordel van Orion. Sommige beweren dat Nibiru verhuisd is en dat dit zichtbare object Nibiru is, de bruine dwergster. Als dit inderdaad Nibiru is, kunnen we de huidige coördinaten van dit object nemen, en in Google Sky importeren. Je zult verbaasd zijn, wat je ziet. Een zelfde object, alleen een kleurverschil. Ongelooflijk verbazingwekkend… 

NASA ontwikkelde uiteindelijk de Hubble Telescoop, omdat je met infrarood Nibiru etc. beter kunt zien.
Nu zul je zien dat (in Google Sky - infrarood) Nibiru is verhuisd en in sterrenstelsel Leo staat. Van Nibiru wordt gezegd dat het de gevleugelde rode planeet is, en dit is de beste afbeelding die we hier hebben.
Hier is een andere plek in Google Sky - infrarood, in het sterrenstelsel Virgo (Maagd), een groot afgeblokt zwart gebied in haar benen. Ik weet niet wát hier precies afgeblokt is, maar het zou mogelijk Elenin kunnen zijn. 

Ik wist dat ik hierover moest spreken, want ik weet dat de Heer ons iets wil laten zien.
Ga naar Job 9:9 en Job 38:31. God heeft de sterrenstelsels gemaakt als seinposten voor ons. We moeten ons echter verre houden van astrologie (onze toekomst voorspellen d.m.v. de sterren). Astrologie is dus iets anders dan astronomie.
God heeft de zon, maan en sterren gemaakt als signalen, seinposten (tekens) voor zijn afspraken (Joodse feesten), zegt Genesis. 

The STAR of Bethlehem’… als je deze DVD niet gezien hebt, beveel ik je het ten zeerste aan. Het is de meest ongelooflijke video die ik ooit gezien heb. De maker ervan kan laten zien op welke dag Jezus geboren is aan de hand van de sterren.
Diezelfde stand van de sterren tijdens Jezus’ geboorte vindt alleen nog plaats tijdens het Trompettenfeest, Rosh Hashanah dit jaar (29 én op 30 september)! Precies op schema.
Openbaring 12:1-6  ‘En er werd een groot teken in de hemel gezien…..’ ‘En er werd een ander teken in de hemel….’  

Er is een gratis softwareprogramma, Stellarium genoemd, en dit wetende over Rosh Hashanah, is het vrij cool te zien wat er gebeurt. Stellarium schildert exact Openbaring 12 af op 29 en 30 september. Op dat moment is Venus, ook wel Morgenster genoemd, in de schoot van Virgo (Maagd), en geeft Virgo geboorte aan Venus. Ook Jezus Christus wordt de Morgenster genoemd! Maar ook Saturnus is op dat moment in haar schoot. Saturnus is in de occulte wereld bekend als de Draak, of als Cronus, die zijn kinderen verslond. Saturnus, de draak, staat dus klaar om het kind te verslinden, zoals afgeschilderd in Openbaring 12.

In het Starry Night softwareprogramma kun je Elenin’s staart in Virgo beter zien.
Dit alles vervult Openbaring 12. 

Wat betekent dit alles? We zien dat Israël in grote problemen is, en ik geloof dat de Gemeente spoedig naar Huis gaat, dat is de Opname. De Heer zal spoedig Zijn Bruid wegnemen. Mijn vraag aan jou is, Ken je Jezus Christus als je Heer en Verlosser? Ben je klaar om Hem te zien?

De Leeuw van Juda komt! En a.s. 20 september gaat men de stad Jeruzalem verdelen, en dat zal catastrofaal voor de wereld zijn. Het zal de wereld meevoeren in WO III. Het plan van de Illuminati was om 3 wereldoorlogen te creëren, en de 3de zal in het Middenoosten zijn. Hun doel is om een Joodse tempel op de Tempelberg te bouwen, omdat zij de Grote Architect van het Universum aanbidden, Satan. Het zal gebeuren, het wereldtoneel is reeds opgezet. 

Dus we zien dat niet alleen God aan het werk is, de vijand is ook aan het werk.
Christus heeft beloofd dat Hij zou komen voor de Zijnen. We kennen God, we zijn verzoend met God door Jezus Christus. Zijn komst is zeer nabij. We weten niet de precieze startdatum, maar we weten dat die seinpost het Trompettenfeest dit jaar is, een gegeven signaal. Laten we daarom wakker zijn.