15 september 2011

Aliens UFO’s Transhumanisme & Satan’s Grote Misleiding - VERVOLG

Vervolg vertaald fragment

Video bekijken, ga naar http://www.youtube.com/user/Heiscoming11#p/c/BDE92B3692AB874E/13/HFrHdaU5nfE

Geüpload door 7seventheoryop 11 sep 2011

... Hier volgt een promotie video voor het boek ‘Forbidden Gates’, het boek dat de overheid niet wil dat je leest....


Het boek onthult geheimen, die plaatsvinden in duizenden private en overheidslaboratoria over de wereld, waar creaturen, gemaakt van menselijke DNA en synthetische moleculen tot leven komen. Een verboden deur tussen de mens en gevallen engelen, nl. demonen!
Hoe gevaarlijk is dit; het wordt gezien als de volgende bewapeningswedloop. Het project kost miljoenen!
Je ogen zullen door dit boek opengaan. We onderschatten wat komen gaat! De Heer zegt niet voor niets dat het hart van de mensen zal bezwijken. Het is ziek. Wat satan voor de mensheid heeft gepland, is absoluut afschuwelijk en misleidend. Ik waarschuw je, je zult het niet kunnen aanzien, wat komen gaat. Hij haat de mensheid, hij haat je, omdat je naar Gods evenbeeld bent gemaakt! 

CERN


De Large Hadron Collider  

‘Ons begrip van het Heelal staat op het punt te veranderen…’De Large Hadron Collider (LHC) is een gigantisch wetenschappelijk instrument en ’s werelds grootste deeltjesversneller nabij Geneva, waar het de grens overbrugt tussen Zwitserland en Frankrijk, ongeveer 570 feet ondergronds. Het is een samenwerkingsverband van wetenschappers over de hele wereld, en miljarden dollars zijn hierin gestopt. Dit apparaat zendt deeltjes en protonen, die met elkaar botsen, om zodoende het ‘god-deeltje’ te vinden. Talloze fysisisten zeiden: Stop er mee, doe het niet,  je knoeit met de basisprincipes van de mensheid. Je creëert een zwart gat!
Openbaring 9 spreekt van een openmaken van de put van de afgrond. Nu, dit instrument heeft die potentie. Waar wetenschappers nu mee spelen is het openen van toegangspoorten, sterrenpoorten, dimensies die gesloten waren voor afgrijselijke dingen, en die er nu doorheen passeren. Wetenschappers doen dit reeds en getuigen dat het een onzichtbare dimensie is. Ik geloof dat dit de dimensie is waar de demonen leven. Er zijn sterrenpoorten in bijv. New Zeeland, en ze zijn niet fake. Fysisisten komen nu naar buiten en zeggen dat er wel 11 dimensies zijn, waar we van weten.
We hebben de 3-dimensionale wereld, die wij kunnen zien. En we hebben een ‘hogere’ 4-dimensionale wereld. Wetenschappers ontdekten dat tijd een variabel is die kan veranderen, in afhankelijkheid van hoogte. Zo manipuleren zij de tijd om andere dimensies te bereiken, die ze op dit moment aan het openen zijn. 

De komst van de Heer is nabij, wees er klaar voor. Het is belangrijk de tijd te gebruiken, die we nog hebben. 

PROJECT BLUE BEAM 

Dit project is in staat beelden in de lucht te projecteren, simultaan, en over de hele wereld. Daarbij kunnen ze audio, geluiden, produceren die mensen kunnen horen, en zo de wereld op een ongelofelijke manier misleiden. Het project kan ‘boodschappen’ produceren.
De Bijbel zegt dat de antichrist zal komen in bedrog, tekenen en wonderen. Maar de Zijnen (van Jezus) kennen zijn stem, en zij zullen Hem volgen. We moeten een relatie met Jezus hebben, anders worden we verleid door dit soort dingen.
Dingen kunnen op een extreem lage geluidsgolf (ELF (Extreem Low Frequenty) wave ) worden overgebracht. Een signaal op dié golflengte kan in feite je hoofd, je gedachten, binnendringen. Dáár is de technologie nu. Jesse Ventura heeft veel over deze zaken en nog andere zaken naar buiten gebracht. Hij heeft o.a. de concentratiekampen in Amerika tentoongesteld, dus er wordt al ontzettend veel geopenbaard in onze dagen, van wat verborgen lag voor de eindtijd. 

Toen Obama zijn Nobelprijs ontving, was er in Noorwegen een ‘spiraal’ in de lucht te zien… 

Dit fenomeen was niet in het nieuws te zien, maar tienduizenden hebben het gerapporteerd. Ik dacht dat ze ons de waarheid vertelden…! Tja, uiteindelijk zei de media dat het een raket uit balans was. 

Satan wil ons van onze blijdschap beroven. Laat hem dat niet doen. Je geestelijke wapenrusting is daarom zo belangrijk. Jezus komt! Wij zijn van de laatste generatie; een spannende tijd! 

PROGRAMMEREN VAN HET PUBLIEK

Ze willen dat deze hele generatie DE LEUGEN aanneemt. Er is een afschuwelijke film ‘Splice’, die de leugen verkondigt. Onze generatie zal die volkomen valse creatie (half mens-half dier en half mens-half alien, gaan zien.
Er bestaat een leerstelling van het Slangenzaad; het is een volkomen valse en satanische leer. 

Verder is er een song, ‘E.T.’ (Extra Terrestrials) door Katy Perry uitgebracht… de inhoud ervan is walgelijk en ik zal het voorlezen…
Het lied laat ontzettend veel zien, nu je ogen hebt om te zien, en die je wellicht hiervoor niet had. Dus word wakker, kerk, word wakker Bruid!PROGRAMMEREN VAN HET PUBLIEK
Dues Ex: Human Revolution 
Deze futuristisch computergame laat zien dat er iemand uit de dood opstaat… in een geavanceerd tijdperk, een tijd van chaos en samenzwering. Mensen die zich verbergen, moeten opgespoord worden, zodat ze de leiders niet kunnen tegenhouden. Ook worden concentratiekampen afgeschilderd…
De maker van deze video nam contact op met een wetenschapper, en vroeg, “Zijn we in staat om dit te doen tegen het eind van 2027?” “Absoluut”, zei de wetenschapper, “We hebben nu reeds de technologie, chips die voor zichzelf kunnen denken… We zullen in staat zijn om lichaamsdelen te vervangen, die extreem beter zijn. Deze game is geen spel, het is realiteit en het komt er zeer spoedig aan.”
Er is een video game, ‘Home Front’, waar Amerika wordt binnengevallen, en mensen in concentratiekampen worden gegooid…

Verschrikkelijke dagen zullen over de mensheid komen. En de Zoon des Mensen komt, of je dit nu gelooft of niet.
Als je bang bent, stop ermee. Ik liet het je zien, zodat je er kennis van hebt, zodat je geen gebrek aan kennis zult hebben, zodat je de tijd waarin we leven, begrijpen zult, zodat je je vrienden van de Heer kunt vertellen. 

De macht van de duisternis (satan) is verslagen, en de God van Vrede zal hem spoedig onder zijn voeten vertreden. En nogmaals, ik geloof dat er een machtige ontsnapping is voor Gods mensen. 

D.U.M.B. (Deep Underground Military Bases) 

Wat je nu gaat zie,n is tot nu toe verborgen voor het publiek, en gemaakt op onze kosten…
Het is aan deze mensen, dat ik mijn video opdraag…. dat zij mogen rusten in vrede.
Je gaat nu het best verborgen geheim van de overheid zien. Ze hebben dit rustig voorbereid voor iets ‘groots’ dat staat te gebeuren. Neem een kijkje achter deze deuren… Ze hebben een geavanceerd transportmiddel, dat zich kan verplaatsen met de snelheid van het geluid (> 1 Mach). Ze hebben massale voorraden aangelegd van voedsel en middelen. Ze kunnen er ondergronds gewassen verbouwen… Deze ondergrondse overlevingsfaciliteiten zijn bedoeld voor hen zelf en werden betaald met jouw belastinggeld! De FEMA kampen hebben ze voor ONS gebouwd… 

IN WIE STEL JIJ JE VERTROUWEN? 

Yeshua/Jezus OF satan?
De Koning der koningen OF in de Vader van de leugen?

Dus mijn vraag aan jou is, Waar zul je de eeuwigheid doorbrengen? Op wie heb je je vertrouwen gesteld?
Mijn hoop is op God.
“Wat geen oog heeft gezien en geen oor heeft gehoord en wat in geen mensenhart is opgekomen, al wat God heeft bereid voor degenen die Hem liefhebben…”
Ik kan niet wachten onze Heer te zien… 

Vertaald: Marion Verkleij