20 september 2011

De wereld volgens MONSANTO
De wereld volgens Monsanto (Vlaams/Nederlands ondertiteld)
Bekijk deze video op video.google.nl
Marie-Monique Robin, die reeds drie andere documentaires op haar naam heeft staan, kwam steeds de naam Monsanto tegen en ging daarom op onderzoek uit naar het bedrijf zelf… 


Genetisch veranderen van zaden vormt een sterke bedreiging voor het evenwicht van het leven. Degenen die Zijn ontwerp wijzigen met behulp van genetische manipulatie technieken zijn een groot gevaar. Monsanto levert vandaag de dag 90% van de GMO zaden in de gehele wereld, en is de grootste producent van de herbicide Roundup.
Monsanto ontwikkelde ook een dierlijk groeihormoon, Posilac of rBGH, in staat om de melkproductie sterk toe te laten nemen met 10% tot 25% en zo de winstgevendheid te verbeteren. In 2008 werd een derde van de Amerikaanse melkkoeien geïnjecteerd met rBGH. 

Studies hebben echter aangetoond dat er meer en meer 7-8 jaar oude meisjes zeer vroeg de puberteit ingaan door deze actieve hormonen in hun lichaam.
Via het chemische Monsanto’s NutrSweet Company, vervaardigen ze ook Aspartaam, een giftige chemische zoetstof.
Monsanto heeft ook sterke banden met de Walt Disney Company door middel van de Vrijmetselarij. 

Een artikel zei: “Dit is informatie die u moet begrijpen als je water, melk of light-frisdrank drinkt, katoen draagt, of alles eet gemaakt van honing, maïs, soja, alfalfa, canola of tarwe. De helft van alle mensen en 1/3 van alle vrouwen wordt gediagnosticeerd met kanker – zelfs de ijsberen zijn besmet. 99% van de wilde bijen stierf in de jaren 90, en 90% van alle erfgoed gewassen, geteeld in de Verenigde Staten in 1900, waren uitgestorven in 1950. De VS is momenteel het enige land dat het niet nodig acht om GGO voedsel te merken (etiket). (Er is massaal verzet tegen de GGO’s in Europa). Momenteel heeft ongeveer 75% van al het verwerkte voedsel in de Verenigde Staten GMO ingrediënten.” 

Persoonlijk zegen ik mijn eten (daarom) altijd in de naam van Jezus. Ik ben er 100% van overtuigd, dat dit een groot verschil maakt en dat ik daarom nog zo kerngezond kan zijn. 


Posted: http://eindtijdnieuws.blogspot.com/ en http://eindtijd.goedbegin.nl/