20 september 2011

ELENIN'S Neefjes en AMATEURS melden TWEE ZONNEN
Tot op heden is de kern van Elenin nog intact, en wordt deze vergezeld door andere objecten of fragmenten. Echter, het mysterie blijft. Is het nu een komeet óf een bruine dwergster? Maar omdat Elenin alleen te zien is met infrarood, kunnen we er van uitgaan dat het geen komeet is.

Wat we weten via de reguliere media, is dat twee ruimte observatoria, Stereo B en SOHO, werden ingezet om deze ‘onbenullige’ komeet te observeren, zoals NASA het graag noemt. Ondertussen gaat de aarde komende maand november door de afval van Elenin’s staart, en is er een grote kans dat het Internationale Space Station (ISS) zal worden ontruimd, zo niet eerder.

Gezien de publieke bezorgdheid, onlangs getoond in Arizona, Californië en Nevada, door een bolide die strepen door de lucht trok op 14 september jl., moeten we ons afvragen of deze vlammende meteoor niet een klein voorbeeld is van wat er komen gaat, wanneer de Aarde een ontmoeting heeft met Elenin's ‘Neefjes’, zoals beschreven in de Hopi Profetie.
Een ander punt van zorg is de recente stijging van amateurberichten van twee zonnen op YouTube en andere websites. Soortgelijke verslagen uit landen als Rusland en China worden nu gemeld door de media.

Sinds 2007 werden er gezamenlijke inspanningen waargenomen in een poging het publiek te verwarren met hoax afbeeldingen en video's. Het gevolg is dat de meeste amateur rapporten over twee zonnen op Youtube.com zelden meer dan 200 keer bekeken worden.
 

Wij weten echter dat rond 14 september Elenin de galactische equator is gepasseerd, waarna hij voor ons op het Noordelijk halfrond te zien is. Naarmate de dagen verstrijken, zal Elenin zich van de zon afbuigen en meer en meer duidelijker zichtbaar worden, temeer omdat Elenin dan ook nog dichter bij de aarde komt. Met recht zal men Elenin dan een 2de zon noemen. 

Luk. 21:25-26
“En er zullen tekenen zijn in de zon, en maan, en sterren, en op de aarde benauwdheid der volken met twijfelmoedigheid, als de zee en watergolven groot geluid zullen geven; En de mensen het hart zal bezwijken van vrees en verwachting der dingen, die het aardrijk zullen overkomen; want de krachten der hemelen zullen bewogen worden.”

Bron:  http://www.tribulation-now.org (nieuwsbrief)