17 september 2011

Het geheime ruimtevaartprogramma van de Illuminati

UFO Reverse Engineering - Ed Grimsley ‘Off planet’ Ruimtevloten Bestaan!


Geüpload door AlienStephmother op 2 mrt 2011


Bestaan RUIMTEVLOTEN?
De mogelijkheid van een ‘off planet’ ruimtevloot kreeg nog meer geloof, toen een jonge Schotse hacker, genaamd Gary McKinnon, onlangs inbrak in de Pentagon computers. Naar verluid kwamen er namen van enkele van onze ‘off-planet’ VS ruimtevloten (met de afkorting: USSS) naar boven, twee specifieke ruimteschepen, (de USSS LeMay en de USSS Hillenkoetter), en de namen van de diverse bemanningen, hun gelederen, en de overdracht van taken tussen die verschillende ruimteschepen.

Pentagon woest
Deze inbreuk op de computerbeveiliging maakte het Pentagon zo woedend, dat de Amerikaanse regering McKinnon heeft uitgeleverd aan de VS wegens beschuldigingen van computerinbraak met een straf van LEVENSLANG IN DE GEVANGENIS! Dit is zeker een manier om een ontdekker van verboden informatie permanent uit te schakelen.
 

Vertaald fragment 

HET GEHEIME RUIMTEVAARTPROGRAMMA VAN DE SCHADUWREGERING

Gary McKinnon hackte NASA’s computers… Hij vond bewijs van een ‘Off planet’ Ruimtevloot, een vloot in feite bestuurd door de geheime regering van Amerika. Een project van de ‘Black Operation’. Nog meer sinister is de technologie rondom de ruimteschepen, zoals back engineering (anti-zwaartekracht), crashed ET craft.
In een interview met Ed Grimsley bevestigde Ed dat een techniek ontwikkeld is, die door generaties vrij gebruikt kan worden. Ed was in staat om deze geheime vaartuigen te filmen in infrarood met zijn zelfgemaakte apparaat. We besloten met Ed mee te gaan naar de woestijn en zelf getuigen te zijn.
Ik kon niet vergeten dat McKinnon een document had gevonden, dat heette ‘Non Terrestrial Offices’ (Niet Aardse kantoren). Het omvatte namen en ranken van VS Luchtmacht personeel, nergens anders geregistreerd. Het bevatte ook informatie over schip-tot-schip overbrengingen. Gary zei dat hij WIST dat de overheid anti-zwaartekracht technologie, UFO technologie en Vrije energie (o punt energie) verzwijgt. Een voorbeeld was het sigaarvormige naadloze object, dat hij zag. Het object leek niet door mensen gemaakt. 

…. Een Delta schip vloog over onze hoofden om voor onze camera stil te staan. De stemmen in de videoclip zijn echt, en vastgelegd toen het Delta schip met een gigantische snelheid over onze hoofden heen vloog….. Tot nu toe hebben we vanavond ongeveer 15 ruimteschepen gezien, sommige vliegen 200 mijl hoog met een snelheid van 30.000 mijl/uur, precies waar McKinnon over sprak. 

Ed Grimsley heeft de aandacht gevestigd op het illegale Ruimteprogramma, dat ET (Buitenaardse) technologie gebruikt, welke de energiebehoeften van de mensheid zouden kunnen oplossen. Gary McKinnon is door de UK aan de VS uitgeleverd om daar terecht te staan. Niets wordt door NASA gezegd over wat Gary daar heeft gevonden… 

Zie ook:
Antigravity, CERN, Stargates & The Secret Space Program

In dit filmpje kun je o.a. een vliegende auto bekijken…
Het Pentagon geeft toe dat er 2.3 triljoen dollar mist. Waar ging dit geld naar toe?
Naar het geheime ruimtevaartprogramma.

Het is belangrijk te weten dat anti-zwaartekracht, CERN (LHC), sterrenpoorten en dit geheime ruimtevaartprogramma allemaal met elkaar te maken hebben.