14 september 2011

Illuminati kaartspel & 9/11 Voorkennis

video
Geüpload door wannaliveforever op 12 sep 2011

Door een kaartspel uit 1995, maar ook Hollywood films en TV-series zijn signalen afgegeven, die ver van te voren verwijzen naar 9/11. Oordeel zelf. En onderzoek daarna wat Illuminati inhoudt. Je zou wel eens van de ene in de andere verbazing kunnen vallen. 

Op mijn nieuwe pagina ‘Illuminati Kaartspel’ kun je vrij uitgebreide informatie over dit ‘spel’ vinden, en wel vijf delen omvattend: 

BEWIJS dat het Illuminati plan, om op 9/11 aan te vallen, al ver vóór 1995 bekend was! En BEWIJS dat de Illuminati vele jaren terug verschrikkelijke gebeurtenissen hebben gepland om onze samenleving omver te werpen.  

1  Deel 1: toekomstige catastrofale gebeurtenissen, accuraat voorzegd in het Illuminati Kaartspel – 9/11 Aanval voorzien. Deel 1 omvat negen spelkaarten van de ‘Illuminati New World Order’ Game. Hoe kon de uitvinder dit in 1995 al weten? Hoe wist hij van het precieze plan in de nabije toekomst? Waarom voorspellen deze kaarten de verschijning van de antichrist en de Opname, de laatste twee gebeurtenissen van het Illuminati plan in dit gedeelte?  

2  Deel 2 omvat catastrofale gebeurtenissen, accuraat voorzegd, gebeurtenissen die reeds hebben plaatsgevonden. 

3  Deel 3 omvat gebeurtenissen, die op dit moment plaatsvinden, die de oude regering verzwakken, zodat de nieuwe wereldregering gevestigd kan worden. Je zult verbaasd zijn wanneer je er achter komt, hoeveel recente gebeurtenissen in onze samenleving zijn voorbeschikt om het nieuwe wereld dictatorschap te vergroten, waarin de antichrist de controle zal hebben. Het is later dan je denkt! 

4  Deel 4 omvat toekomstige catastrofale gebeurtenissen, die op het punt staan plaats te vinden. Het einddoel is om de antichrist en zijn Rijk ten tonele te voeren, in al zijn aspecten. Herinner je, dat dit kaartspel is ontworpen tussen 1990 en 1995, dus de maker wist al enkele tientallen jaren geleden van deze specifieke gebeurtenissen! Dit kaartspel openbaart de laatste stappen tot het hoogtepunt van het Illuminati plan.  

5  Deel 5: Natuurrampen gepland. Natuurrampen hebben de mogelijkheid om een natie met spoed uit elkaar te trekken of te doen verwilderen! Gebeurtenissen, voorzegd in het Illuminati Kaartspel van 1995, staan klaar om plaats te vinden.  

Overige kaarten
Deze zullen nog volgen… 


Posted: http://eindtijdnieuws.blogspot.com/ en http://eindtijd.goedbegin.nl/