25 september 2011

MUST SEE – Illuminati NWO Onderzoekers

-MUST SEE-Illuminati NWO Researchers John Todd

video

Geüpload door remiownz4 op 3 dec 2010 

Vertaald fragment 

Deze video omvat: 

-      Het Illuminati plan voor 2012
-      Het UFO / demonen verband
-      Het lot van de NWO onderzoekers  John Todd, Fritz Springmeier, Kent Hovind & Bill Cooper 

John Todd:
Demonen of gevallen engelen kunnen zich voordoen als een engel des lichts; ze kunnen elke vorm aannemen die ze maar willen… ook UFO’s, UFO verschijningen…. Het zijn niets anders dan boze geesten. 


Fritz Springmeier was een van de bekendste NWO / Illuminati onderzoekers in de jaren ’90.
Hij sprak bijvoorbeeld over de demonische hybriden, welke de Illuminati aan het ‘fokken’ zijn voor het Buitenaardse Complot, de Fake buitenaardse invasie.
De VS heeft ook vliegende schotels. De co-piloten zijn aliens, demonen! Ik ben tot de conclusie gekomen dat er geen goede aliens bestaan. De aliens zijn demonen, en er is sprake van een vermenging van aliens (demonen) en menselijk vlees en bloed! Daarnaast is er tevens sprake van andere genetische experimenten.
Ik zal je laten zien hoe verfijnd dit programma van satan is. Zij hebben een programma om de kerken te infiltreren! Iedereen die een christen is, wordt opgepikt en vervangen…., vervangen door een Illuminati afgezant.
Hier komt de Paus in beeld…, die met zijn handen het teken van satan maakt.
In 2003 werd ook Fritz Springmeier gevangengezet. 

Kent Hovind:
Er zijn in feite twee soorten UFO’s, Top Secret Overheidsvaartuigen EN satanische ofwel demonische manifistaties.
Kent Hovind was vooral bekend door het spreken in scholen over Schepping versus Evolutie.
Ook hij werd gevangengenomen. 

Bill Cooper:
Bill Cooper was waarschijnlijk de laatste actieve NWO onderzoeker en maakte tevens de satanische connectie. Hij sprak over de Illuminati, hoe zij constant verschillende delen van de regering aan het bedriegen waren inzake UFO’s. (AREA 51 crash en MJ-12 om er een paar te noemen.)
Ik geloof steeds meer dat de UFO technologie echt is. Ik heb Top Secret overheidsdocumenten gezien, waarin stond dat buitenaardsen deze aarde hebben bezocht. Ik wilde weten hoeveel hiervan waar was, en ik begon met onderzoek of buitenaardsen echt zijn. Wat ik ontdekte, was verbazingwekkend. Wat ik ontdekte is, dat er reeds een plan bestaat sinds 1917, en waarschijnlijk al eerder, om een nagemaakte buitenaardse bedreiging te creëren op deze aarde, met als doel één totalitaire wereldregering.
Nadat Bill Cooper de 9/11 activiteiten voorzegde, vóórdat het gebeurde, konden de Illuminati hem niet in leven houden. Hij werd buiten zijn huis vermoord. 

Cathy O’Brien (ex-Illuminati Mind Control slachtoffer):
Ik weet van het plan van de Illuminati om ons allemaal totaal hulpeloos te maken.
Gezien alle Apocalyps- en 2012 films, die de Illuminati maakten, worden deze reeds voorspelde gebeurtenissen (fake alien invasie om de wereld over te nemen) rond 2012 verwacht.
Begrijp dat deze criminelen (Illuminati) informatie en technologie achtergehouden hebben, onder het mom van Nationale Veiligheid. Ze zijn technisch gezien minstens 25 jaar op ons vooruit! Kun je je voorstellen wat ze nu hebben? 

Er heeft reeds een Disclosure conferentie plaatsgevonden; de Illuminati stonden dit toe.
De regering van de VS heeft gecrashte UFO’s ingenomen van buitenaardse rassen. Dus opereren deze buitenaardsen buiten de regering om? Of IS deze niet-menselijke strijdmacht de overheid?
Als hoge satanisten is ons verteld, dat de Illuminati aan de top, zeer machtige satanische geestelijke wezens zijn op een heel hoog niveau, hetgeen niet helemaal onjuist is omdat de mensen, die deel zijn van de Illuminati, bezeten zijn door deze wezens (Ex-Satanist Hogepriester Stephan Dollins). 

De vraag is nu, wat zijn ze momenteel van plan?
Enkele van de 25 doelen van de Illuminati:
-      Financiële Depressie
-      Voedsel- en Watertekort
-      Stijgende Olie- en Energieprijzen
-      Instabiliteit en Angst creëren tot in 2012 (geënsceneerde gebeurtenis in 2012)
-      Verminderen van de bevolking tot hoogstens 6 miljard mensen door o.a. WO III, hongersnoden, virussen 

Voor iedereen, die nog twijfels heeft over Obama… ja, hij is een van hen. Hij is lid van de CFR, waardoor hij zo dicht als mogelijk bij de Illuminati staat, zonder een hoge graad Vrijmetselaar te zijn (31+), een hoge occultist of een lid van de Skull & Bones Loge, zoals Bush jr. Obama wordt verteld wat te doen en wat te zeggen, net als voorgaande Illuminati marionetten.