19 september 2011

NASA Klokkenluider: Steden op de Maan


Ken Johnston, voormalig medewerker van NASA, die werkte aan de beelden die ontvangen werden van de maanmissies, vertelt nu de waarheid. Hij werd om die reden ontslagen bij de NASA. Er bestaan buitenaardse steden op de Maan!

Als je dit soort dingen leest, denk dan eens opnieuw over de verklaringen van David Morrison over Elenin! Never A Straight Answer!!
Johnston beweert dat NASA weet dat de astronauten buitenaardse steden en overblijfselen van ongelooflijk geavanceerde machines op de Maan hebben ontdekt. Een deel van de technologie kan zwaartekracht manipuleren (anti zwaartekracht technologie).
Hij zegt dat NASA opdracht gaf dit geheim te houden, en ze dwongen hem om hieraan deel te nemen. De afgelopen 40 jaar zijn ook andere NASA wetenschappers, ingenieurs en technici beschuldigd van geheimhouding en het versluieren van informatie.
Het groeiend aantal beschuldigingen variëert van verborgen informatie over afwijkende ruimte objecten, het liegen over de ontdekking van voorwerpen (artefacten) op het oppervlak van de Maan en Mars, en het ontkennen van bewijzen van leven op Mars. 

Volgens Johnston brachten Apollo astronauten fotografisch bewijs van de voorwerpen mee terug, welke zij vonden tijdens hun extravehiculare activiteiten (EVA's). Johnston beweert dat NASA hem beval, de EVA-beelden te vernietigen, maar hij weigerde.
Toen hij het
​​openbaar maakte, ontsloeg de ruimtevaartorganisatie hem op staande voet. Hij zou ‘openlijk zijn college hebben bekritizeerd’!
Na zijn abrupte vertrek, besloot hij dat hij genoeg had van de regering van de VS, die meer dan 40 jaar bewijs in handen had van oude vreemde steden op de Maan.
Bewijs IS er ​​van grote bouwwerken, misschien zelfs een basis aan de andere kant van de Maan, die Johnston’s beweringen ondersteunen. Zie Before It's News artikel "Claim: Secret American Base Discovered on Moon". 

Ruimtewetenschapper woedend over leugen NASA
Ken Johnston is niet de enige die een appeltje heeft te schillen met de NASA.


Viking lander ontdekte leven op Mars in 1976 - Gilbert Levin 

Gilbert Levin beweert dat het biologie experiment bewees, dat er microbieel leven in de Marsbodem zit. ["I Found Life on Mars in 1976, Scientist Says"]
De prominente wetenschapper is zo boos op NASA, dat hij zelfs een eigen website heeft ontworpen om de wereld toe te roepen, dat er werkelijk leven is op de Rode Planeet.
 

De kleur van bedrog
Veel ruimtewetenschappers hebben NASA uitgedaagd inzake fraude van tientallen jaren: de kleur van de Martiaanse hemel.
Foto's van Mars werden altijd uitgebracht met een roodachtige getinte hemel en een roestige rood landschap. Uit onafhankelijk onderzoek en Mars missies, uitgevoerd door de European Space Agency (ESA), is gebleken dat de Martiaanse lucht er eigenlijk zeer vergelijkbaar met de hemel op de Aarde uitziet - en het Martiaanse landschap vrij veel lijkt op het bleke zalmkleurige terrein van het Amerikaanse Zuidwesten.

Meer bedrog op foto’s
Voormalig NASA medewerker, Donna Hare, heeft NASA beschuldigd van het dokteren, verdoezelen en versluieren van duizenden foto's door de jaren heen. NASA heeft abnormaliteiten op bepaalde foto’s gewist en zelfs foto bewijs vernietigd.


Wat wil NASA niet dat je ziet?

Na 15 jaar voor NASA te hebben gewerkt, ging Hare publiek en verscheen als gast bij WOL-AM radio in Washington, DC. Zie de volgende video: 

NASA Airbrushed UFOs - Lunar Base Towers
Apollo 17 en het verbazingwekkende 'robothoofd'
In december 1972 waren Apollo 17 astronauten Eugene Cernan en Harrison Schmitt ongeveer 75 uren op de Maan. Tijdens hun maanexpeditie namen ze deze foto…. Het lijkt op een afgehakt hoofd van een robot…Na het overwinnen van zijn eerste schok realiseerde hij zich dat het geen menselijke schedel kon zijn. Immers, het lag in het puin in een veld van een inslagkrater. Tot op de dag van vandaag is er geen bevredigende verklaring voor dit artefact


Ongelooflijke Hubble foto van een perfecte piramide op de Maan


Wie bouwde deze, Wanneer, Waar?

Deze foto werd genomen met de Hubble Space Telescope (HST) in 2008.

Het Aristarchus krater complex
Het Aristarchus krater raadsel is een van de vele zogenaamde veranderlijke maanfenomenen. Het is de helderste plek op de maan, gezien vanaf de Aarde, die van kleur verandert, soms een rode of blauwe gloed producerend, en lijkt gas uit te stoten. in 1958 werden deze vreemde verschijnselen van de Aristarchus krater waargenomen door de Russische astronoom Nikolai Kozyrev. Ze werden ook gemeld door de bemanning van Apollo 11. Dit zou geloof hebben gegeven aan een theorie dat er sprake zou zijn van een soort power apparaat, zoals een fusiereactor in de krater. Op bijna elke foto wordt het weergegeven als een ondefinieerbare heldere witte vlek. Deze structuur lijkt te worden ondersteund door 5 of 6 bogen. Op de voorgrond is een weg, die leidt tot een helder verlichte tunnel ingang. 

Russische Luna 9 foto’s van ruimtevaartuig
Deze foto is van de Luna 9 sonde. het laat zien wat lijkt op een groot schip of voertuig, waarvan de vorm lijkt op die van een zeewaardig schip op Aarde, met aan de ene kant een punt en met een verhoogd gedeelte aan de bovenkant. Er lijkt een kabel of buis te zijn aan de achterkant van het object.


Kortom, er zijn vreemde dingen op de Maan en Mars. Vreemde dingen zijn bovendien gevonden op de Martiaanse maan Phobos, Saturnus’ maan Titan, en een handvol andere, meer obscure manen.

Bron: http://beforeitsnews.com/story/1091/566/NASA_Whistleblower:_Alien_Moon_Cities_Exist.html
Vertaald: Marion Verkleij