24 oktober 2011

Aarde gerichte Zonnevlam, toename Protonen, vermindering Ozon

Earth Directed Solar Flare

video
Geüpload door MrCometwatch op 23 okt 2011 

Vertaald fragment 

We kijken nu naar STEREO, met de Aarde en Jupiter in beeld, en dit is het object dat we al een tijdje volgen…. Is het Elenin? We weten het niet. NASA doet er enkele dagen over voordat deze opnamen online komen.
We zien op 23 oktober een uitbarsting van de Zon; deze is ernstig. Wat er gebeurt, is dat de stroom van protonen aan het toenemen is. We hebben de afgelopen dagen sterke M klasse Zonnevlammen gehad, waarvan een stevige naar de Aarde gerichte zonne-uitbarsting. Er hebben ook zwaardere aardbevingen plaatsgevonden, o.a. in Turkije.
Wanneer die protonen stroom binnenkomt, is er een toename van warmte op de Aarde. Het wordt daardoor niet koeler, maar warmer, en de magma stroom (vulkaanuitbarstingen) zal toenemen. 

Wanneer je naar Guardian.co.uk gaat, kun je zien dat er een verandering in onze ozonlaag is opgetreden. In maart 2010 is er nog een sterke ozonlaag te zien. In maart 2011 zien we dat deze laag boven de Antarctica sterk gereduceerd (50%) is. Dit is een vermindering van onze ozonbescherming in slechts 1 jaar tijd… een enorm gat. En dan te bedenken dat deze M klasse zonnevlammen deze ozonlaag als het ware ‘opeten’. 

Meer interessante linken: 

MASSIVE Earthquake Hits Turkey - Prophecy unfolding NOW! EU about to collapse! War LOOMS!
10/23/2011 -- Large Mushroom cloud of ash -- Eruption from Sakurajima Volcano
World Quakes Growing!
Elenin, Nibiru? More Images