30 oktober 2011

‘The Big Lie…’ De Grote Leugen

Via de reclameboodschappen worden veel leugens binnengebracht. Tot op heden zijn veel bedrijven bezig met grootschalige misleidende reclamecampagnes.
Je bent als burger jarenlang misleid en op een vals dwaalspoor gezet door misleidende reclame, onder het mom van duurzaam, ecologisch verantwoordelijk, en erger: klimaatverantwoordelijk of ‘genezend’ ...

"GEEN SUIKER TOEGEVOEGD… WIL niet ZEGGEN, NIET AANWEZIG..."
Niemand hoeft te ontkennen dat grote bedrijven zoals Coca Cola en Hero toevoegingen in hun producten verwerken, onder vermelding: GEEN suiker toegevoegd en of geen zoetstoffen toegevoegd… Desondanks is die grondstof WEL in het product aanwezig!
Ook de zoetstof Aspartaam, welke in de VS verboden is, ligt gewoon nog bij de C1000 in de schappen.

"Ecologisch en duurzaam geteelde Sperziebonen"
Zogenaamde "duurzaam ecologisch" verantwoorde geteelde sperziebonen moet men eens anders gaan bekijken, want ís het verantwoord als de "sperzieboon" hier duizenden kilometers voor heeft moeten reizen voor het in de schappen ligt?

Afbraak in plaats van duurzaamheid
Woorden als duurzaam en klimaat neutraal zouden eens flink onder de loep moeten worden genomen. Heeft iemand er wel eens bij nagedacht wat het kostenplaatje is om windmolenparken te schilderen en te onderhouden, welke men in gebieden als de Noordzee bouwt? Het zoute water veroorzaakt een constant afbraakproces, waarbij windmolenparken geen lang leven hebben.
Als voorbeeld nemen we de Deltawerken in Nederand, welke doorlopend moeten worden geschilderd vanwege het afbrekende effect van het zout.
Gelukkig trekken steeds meer bedrijven en zorgstellingen aan de bel, omdat ze tien jaar geleden duurzame verwarminginstallaties hebben gekocht onder het mom van duurzaam en klimaatneutraal….. maar na tien jaar alweer worden opgezadeld met torenhoge kosten van wederom nieuwe verwarminginstallaties. De vraag moet worden gesteld, of hier wel spráke is van duurzaamheid en ecologisch verantwoord.

Er zijn inmiddels bedrijven bekend, die met opzet chips in apparatuur hebben laten plaatsen, zodat deze kapotgaan na een bepaalde levensduur!
Veel monteurs hebben inmiddels aan de bel getrokken en bevestigen deze bevindingen.


Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en Eindtijd.goedbegin.nl