12 oktober 2011

De Zon op 16 oktober, (Elenin dichtstbij)

The Sun on October 16th, (Elenin's Closest Approach)

video
Geüpload door MrCometwatch op 11 okt 2011 

Dit weekend, de 16de oktober, wordt er een toename van Zonneactiviteit verwacht. Op die datum staat Elenin tevens het dichtst bij de Aarde. 

Vertaald fragment 

Je kijkt hier naar beelden van SOHO. NASA is het meest bezorgd om de zonnevlekken, die zonnevlammen en -stormen produceren richting de Aarde. Dit veroorzaakt weer Global (én Galactische) warming. Aan Zonnevlekken worden nummers gegeven. Nummer 1313 bijvoorbeeld veroorzaakt momenteel C-klasse Zonnevlammen. Nummer 1314 is aan het groeien en zal 16 oktober gericht naar de Aarde staan. 

Dit jaar hebben we slechts 2 zonnevlekloze dagen gehad!
In 2010 waren dit nog 51 dagen, en in 2009 zelfs 260 dagen (om je een beeld te geven). 

Volgens NASA zal de zonneactiviteit in 2012 alleen nog maar toenemen. De afgelopen twee maanden hebben we al storingen in het elektriciteitsnetwerk gehad.
Wees dit weekend voorbereid op black-outs van het elektriciteitsnet, vulkaanuitbarstingen, etc. 

Massive Solar Blast this afternoon? Oct. 11

(…Zonne-uitbarsting gedurende 7 uur aan Opnames NASA missen! NASA zwijgt en ontkent, terwijl de Russen Planeet X (Niburu) bevestigen en tevens schuilkelders hebben laten bouwen.) 

McCanney: NASA Cover-Up - Shutdown SOHO To Hide Impact From Sun-Diving Comet!

Mystery "Planet" Near Sun? 8 O'Clock Position. Oct. 3rd, 2011 15:06 UTC


NASA is ongerust over Zonneactiviteit 

Mitch Battros van het in de Verenigde Staten gevestigde ‘Earth Changes TV’ (ECTV) schrijft: “Ik heb verscheidene onofficiële geruchten opgevangen over de ernstige bezorgdheid van NASA inzake de ongewone toename van de zonneactiviteit. De aarde en in het bijzonder onze satellieten lopen groot gevaar.
De geruchten suggereren dat NASA een spreekverbod is opgelegd door het ministerie van Defensie. De reden? Onze spionagesatellieten. Er wordt vermoed dat men uit naam van de nationale veiligheid niet wil bevestigen noch ontkennen dat de huidige zonneactiviteit op een gevaarlijk hoog niveau ligt.
Binnen één week tijd in juni zijn de volgende zonne-uitbarstingen gerapporteerd: 65 uitbarstingen van de C-klasse, 16 M-klasse en 2 van de X-klasse. De week daaraan voorafgaand deden zich ook al 2 X-klasse en 4 M-klasse uitbarstingen voor. Hierbij kunnen nog 45 uitzettingen van de coronamassa worden opgeteld.”
Hij voegt hieraan toe: “Een ander punt van grote bezorgdheid is ons elektriciteitsnetwerk. Als de aarde een directe treffer ondervindt van één van deze M-klasse of X-klasse uitbarstingen, kan dat onze infrastructuur lamleggen. (Toeval, de grote stroomstoring in de VS van afgelopen 14 augustus? Paul Harmans).
In 1989 schoot er een X-klasse uitbarsting door het magnetische veld van de aarde en lag als gevolg daarvan het elektriciteitsnetwerk in verschillende delen van de wereld plat.
Een gebied dat te lijden had van een vernietigende treffer gedurende de wintermaanden was Quebec, Canada, waar het elektriciteitsnetwerk gedurende bijna twee maanden buiten werking was. Noodopvang werd opgezet voor vele mensen om te overleven. Mensen met een huis met open haard kregen zo’n 20 tot 30 personen toegewezen.
Meer dan 7 miljoen mensen waren aangewezen op het gebruik van vuur om warm te blijven en om eten te bereiden”, zegt Battros.
“Pas op voor ongewone stormen die kunnen ontstaan, terwijl ook tornado’s en tornadoachtige winden, plotselinge regen en hagelstormen en recordbrekende temperaturen mogelijk zijn.”

De vergelijking is simpel: Zonnevlekken = Zonne-uitbarstingen = Verschuiving magnetisch veld = verplaatsing van oceaan en luchtstromingen = extreem weer en menselijke ontwrichting.