8 oktober 2011

Economische Doomsday: Experts Voorspellen 'Totale Ramp'


In dit artikel heb ik aangegeven, dat ik echt geloof dat in 2012 de hele economie zal instorten. Nu heb ik enkele opmerkingen van christelijke vrienden ontvangen, die zeggen dat dit niet mogelijk is en de dingen beter zullen gaan worden, anderen lachten me uit en geloofden dat ik gek was.


Vandaag wordt er in het nieuws gezegd, dat we op weg zijn naar de ergste recessie ooit. Nu, wat zei Jezus 2000 jaar geleden? Want er zal dan een grote verdrukking zijn, zoals er niet geweest is van het begin der wereld tot nu toe en ook nooit meer wezen zal.”  (Mattheüs 24:21)
Als de mensen de Bijbel eens zouden geloven.
Gisteren kreeg ik een e-mail met de melding:
Aardbevingen, orkanen, tsunami's, nucleaire meltdowns... allemaal verdwijnend in het niet, vergeleken met de komende wervelwind van een financiële Armageddon, welke veel van 's werelds top experts regelrecht zien aankomen.

Economische Doomsday noemen sommigen het. En nu zeggen ze letterlijk, dat het niet te vermijden is. Verhongering, instorting en dood op een apocalyptische schaal.
Zal het net zo ernstig zijn als de Grote Depressie of de Tweede Wereldoorlog? Erger nog, zeggen veel economen. Die gebeurtenissen waren slechts een wandeling in het park ten opzichte van de totale economische ineenstorting van tal van landen.
Het monetaire beleid van Federal Reserve voorzitter Bernanke is een 'complete mislukking'.
Met hun toestemming heb ik hun volledige artikel hieronder toegevoegd met links naar hun website, om te bevestigen dat ik je de waarheid vertel.

Wat te verwachten
's Werelds financiële experts ... ze klinken bijna als samenzweringstheoretici, maar dit zijn enkele van de meest gerespecteerde financiële insiders!
Dit is wat ze verwachten in 2012: burgeroorlogen die uitbreken over de hele planeet, valuta’s die instorten tot waardeloos papier, en rondzwervende bandes van wanhopige, gewelddadige misdadigers, bereid te verminken of te vermoorden voor goud, zilver of zelfs blikjes bonen.
In feite zal overal anarchie uitbreken, wanneer de overheid wanhopig reageert met tirannieke Martial Law, in een poging om een
​​schijn van orde te herstellen temidden van massa's van bange, hongerende burgers. Wijdverspreide voedsel- en watertekorten worden verwacht, en voedsel- en energieprijzen zullen stijgen.

Het hoogste gebouw zoeken en er afspringen?
Hoewel geen van de deskundigen adviseert om van gebouwen te springen, hebben ze niet veel advies over wat dan ook maar. Sommigen, die verlies leden, vragen zich af wat te doen met hun eigen portefeuille, laat staan
​​met die van anderen. Dat is waarom ze voorspellen dat bijna alles zal dalen:
Onroerend goed: denk je dat het al slecht is? Het zal erger worden, waarschuwen ze.
Aandelen: de Dow was lager dan 1.000 in 1982. Het kan dit getal nog eens bereiken, zeggen experts.
Obligaties: kunnen er goed uitzien aan de oppervlakte, maar met een hoge inflatie zullen hun denkbeeldige waarden ongeveer net zo waardeloos zijn als papiergeld. Ze zullen nog goed zijn voor behang, voor degenen die toevallig nog steeds wonen in woningen met muren.
Banken: vele meer zullen er falen, waaronder enkele van de grootste in de wereld. Hetzelfde geldt voor een aantal top verzekeringsmaatschappijen.
Lijfrenten: hoewel de hoofdsom is gegarandeerd, is de munt, waar ze op gebaseerd zijn, dit niet. Dit maal is het zeer ernstig.
 

12 Experts spreken zich uit
Hier zijn slechts twaalf van de duizenden financiële experts, die voorspellen dat het ergste scenario deze keer echt gaat gebeuren. Het doek GAAT echt vallen.

Ann Barnhardt: Het hoofd van Barnhardt Capital Management, Inc.: "Het is voorbij. Er is geen terugkeer mogelijk. Het enige dat kan gebeuren is een totale en volledige ineenstorting van alles wat we nu kennen, en de mensheid begint weer van voren af aan. Als je denkt dat deze instorting zich af zal spelen zonder een hel van een grote hete oorlog, heb je het helaas mis."
 

Gerald Celente: Trends Research goeroe van Fortune 1000 bedrijven voorspelde nauwkeurig honderden sociale, zakelijke, consumenten-, milieu-, economische, politieke, entertainment en technologische trends in de afgelopen decennia. Wat ziet hij aan de onmiddellijke horizon? "Amerika staat voor een Grote Depressie en rellen in 2012."

Stefan Homburg: Dynamische leider van het Duitse Instituut voor Openbare Financiën: "De Euro loopt op een lelijk einde. Een instorting van de monetaire unie lijkt nu onvermijdelijk."
En wanneer Europa instort, zullen Amerika, Rusland en China snel volgen.
 

George Soros: Voor sommigen een onheilgenie, voor anderen slechts inzichtelijk en hard op de feiten drukkend. Soros zegt: "Financiële markten drijven de wereld naar een andere Grote Depressie met politieke gevolgen die niet te overzien zijn. De autoriteiten, met name in Europa, hebben de controle over de situatie verloren."
En Soros heeft de soevereine schuld van Europa gedumpt, hetgif’ noemend.
 

Mohammed El-Erian: De PIMCO CEO ziet: "Dit zijn allemaal tekenen van een institutioneel draaien op Franse banken. Als dit aanhoudt, zullen de banken geen andere keuze hebben dan hun balansen opmaken op een zeer drastische en ongeorganiseerde manier... Europa zou dus geworpen worden in een volslagen bankencrisis die de soevereine schuld verergert, een aantal andere economische recessies veroorzaken, en de vooruitzichten voor de wereldeconomie aanzienlijk verslechteren."
Omdat hij deze woorden sprak, heeft de crisis zich versneld.
 

Attila Szalay-Berzeviczy: Het wereldwijde hoofd van effectendiensten aan UniCredit SpA (grootste bank van Italië): "De enige vraag die overblijft is, hoeveel dagen het hopeloos achterhoedegevecht van de Europese regeringen en de Europese Centrale Bank Griekenland’s levenskracht in stand kan houden." 

Nigel Farage: Een EU Parlementslid: "Ik denk dat het ergste in het financiële systeem nog moet komen, een mogelijke ramp, en als dat gebeurt, kan de goudprijs stijgen naar een bedrag dat we ons op dit moment gewoon niet kunnen voorstellen." 

Carl Weinberg: Gerespecteerd hoofd economist bij High Frequency Economics: "Op dit moment is ons uitgangspunt dat Griekenland in gebreke blijft, binnen enkele weken."
De meeste economen zijn het erover eens dat wanneer Griekenland faalt, Italië, Spanje, Portugal, en misschien Frankrijk, ook zullen instorten.
 

Alan Brazil: Een top Goldman Sachs strateeg denkt: "Het oplossen van een schuldenprobleem met nog meer schulden heeft geen oplossing gebracht….  Kan de VS 's werelds basisvaluta continu in waarde laten dalen?"
Het korte antwoord is Nee.

Josef Ackerman: Een van de hoogste, meest snuggere bankiers in de wereld en CEO van de Deutsche Bank: ”Het is een publiek geheim dat een groot aantal Europese banken het niet zou overleven als ze de soevereine schuld, die ze bezitten, tegen marktwaarde moeten waarderen.” 

Alastair Newton: Een wereldbekende strategist voor de giant Nomura Securities, London office: ”Wij geloven dat we op het kritieke punt zijn beland voor de eurozone. Sinds het begin van de crisis is de dreiging van het uiteenvallen van de eurozone tussen nu en het einde van het jaar nog niet zó groot geweest.” 

Lakshman Achuthan: Met ECRI: "Wanneer ik een recessie roep... betekent dit dat het proces zichzelf begint te voeden, hetgeen betekent dat je kunt schreeuwen en schreeuwen en je een vette cheque kunt uitschrijven, maar het niet van plan is te stoppen." 

Vallende dominostenen
Financiële experts in 60 landen waarschuwen publiekelijk voor de dreigende wereldwijde financiële ramp. 's Werelds politici - en de regeringen die zij runnen - hebben hun economieën in een hoekje geduwd, na tientallen jaren van wanbeleid, en er is nu geen veilige plek meer om het te verbergen.
De dominostenen zullen als volgt vallen: de Europese Economische Unie (EEU) is uitgeput qua opties. Schuld onderhouden met schulden is een verloren kwestie. Het is net alsof je wild met je armen fladdert, nadat je van de rand van de Grand Canyon gevallen bent.
De ondergang van EEU zal de scheuren in Amerika vergroten, totdat alles in het gapende gat tuimelt.
Gigantische verstoringen van de handel en het gebrek aan inkomsten zullen ertoe leiden dat de Oost-Europese, de Russische Federatie en de Chinese economie zullen instorten.
Afrika zal een ziedende hel worden, Australië en Azië zullen ook vallen. Nog een waarschuwing: Nieuw-Zeeland had zojuist haar soevereine schuld verlaagd.
 

Dood
Het grootste deel van de wereld is failliet. De dood is uitgebroken. De fase nadat de dood is uitgebroken, is gewoon dood.
Landen die zelfvoorzienend zijn op het Zuidelijk halfrond zouden het misschien beter hebben, zoals Chili, Brazilië en Peru. Hoe dan ook, slechts enkele decennia geleden had Brazilië nog een wankele economie, zwevend in de buurt van de onderkant van de wereldeconomieën.
Maar wanneer de dominostenen vallen, kan Brazilië naar voren komen als de "laatste man” en ‘s werelds nieuwe supermacht.
 

Geithner warns Europe crisis a global threat 10/05/2011


Vertaald: Marion Verkleij 

Posted: http://eindtijdnieuws.blogspot.com/ en http://eindtijd.goedbegin.nl/

Graag wil ik reageren op onderstaande reactie.
Ik houd mij niet bezig met astrologie, maar geloof wel degelijk in astronomie, en dat God ons waarschuwt, dmv planeten en sterren signalen geeft, in welk seizoen we leven en voor wat komen gaat.
De Opname zal er komen, VOORDAT alle rampen losbreken op aarde, precies zoals de Bijbel voorzegt, en niet wat astrologen voorspellen. Daar houd ik me verre van, desalniettemin plaats ik onderstaande reactie(s).

Zie ook: http://eindtijdnieuws.blogspot.com/2011/08/profetie-van-een-90-jarige-oude-vrouw.html
Shalom!
Marion