6 oktober 2011

E.L.E. Extinction Level Event Dreiging?
ELENIN die mogelijk een militaire code (verwijzing naar een mogelijke toekomstige gebeurtenis) bevat - Extinction Level Event Notable Impact November volgens bronnen van de NASA en DARPA - is een fysiek object dat door ons zonnestelsel beweegt. Dit object, C/2010 X1, werd beweerd te zijn ontdekt door Leonid Elenin, een Russische astronoom, in december 2010, maar onze bronnen geven anders aan.
Een zeer interessant deel van het verhaal is, dat verwacht wordt dat de Aarde door het puin van de staart van ELENIN gaat op 9 november 2011 - precies dezelfde dag dat de FEMA / FCC een openbare legeroefening houden.

Waarom is ELENIN niet veelvuldig in de mainstream media? De komeet Halley domineerde de media, zelfs toen het ons dicht passeerde.
Een ander feit is een enorme asteroïde met de naam 2005 YU55, die zeer dicht langs de aarde zal scheren op 9 november 2011, hetgeen ook de haren op je hoofd overeind doet staan.
En, waarom zou het Pentagon in 2012 openlijk 20.000 troepen inzetten voor civiele onrust (
link)? 

Een Intel Hub expert zegt:
Wat nog verdachter lijkt, is het feit dat het Witte Huis eind vorig jaar was gewaarschuwd (link) door de NASA, dat de natie met een mogelijke dreiging uit de ruimte geconfronteerd wordt,  en dat deze nu een soort campagne zou moeten uitvoeren. Dit document werd ondertekend door Eric P. Holdren. Het Witte Huis document werd vrijgegeven op 15 oktober 2010, een paar maanden voorafgaand aan de zogenaamde "ontdekking" van C/2010 X1 (Elenin).  

Het vreemde is dat slechts een select aantal bronnen wereldwijd het object, een paar terug te voeren op DARPA, direct gezien hebben. Het lijkt erop dat ELENIN een soort van geavanceerd waarschuwingssysteem (gebruikt in combinatie met NASA's JPL) voor de elite is, de bovenste echelon militairen en mensen die op de hoogte zijn, om de aankomende aarde veranderende gebeurtenissen te ontcijferen, naar aanleiding van een ander object (geclassificeerd) dat ons zonnestelsel is binnengegaan. Er zijn vele gedocumenteerde veranderingen op aarde, die hebben plaatsgevonden op of dichtbij een uitlijning met ELENIN.
ELENIN, staat volgens sommige onderzoekers voor
Extinction Level Event Notable Impact November. OOK gecodeerd in de naam is Elevin Nine (9 november), en LEONID (een meteorenregen die piekt in november). 

Ook sluit dit aan bij de massale constructie van ondergrondse bases wereldwijd, in een rap tempo, en massagraven voor burgers van de VS, die wereldwijd openlijk tentoon werden gesteld op 25 maart 2009 tijdens de Alex Jones Show.
Op 9 november 2011 zal de aarde vermoedelijk door het puin van de staart van ELENIN gaan (hetgeen katastrofaal zou zijn als ELENIN een echt object is).
Sommige onafhankelijke onderzoekers menen echter dat Elenin slechts een code is, geen fysiek bestaand object… 

Nibiru/Planeet X
Opmerkelijk is het antwoord van Amy Mainzer (NASA) op een vraag van een bellende journalist over Planeet X tijdens de Conferentie van NEOWISE op 29 september 2011:
Amy Mainzer van JPL zei dat ‘Planeet X geen bedreiging vormt'. In feite zegt ze hiermee dat Planeet X bestaat!
Planeet X wordt zelfs toegegeven door wetenschappers:
 NIBIRU (TYCHE) PLANEET X toegegeven door Wetenschappers – NASA haalt Ruimte Telescoop ‘WISE’ naar beneden!! 

De ontdekking van Planeet X werd in december 1983 gepubliceerd in The Washington Post. Een soortgelijk artikel verscheen in The New York Times, en U.S. News schreef over het mysterieuze object op 10 september 1984.

Foto Planeet X (Nibiru) 2008 

In januari 2008 werd Niburu gefotografeerd door de Admundsen-Scott American South Pole Station (SPT) telescoop op Antarctica. Bij de foto's werden de volgende coördinaten weergegeven: 5h 53m 27s, -6 10' 58". Op Google Sky is op de betreffende coördinaten, gelegen aan de westzijde in het sterrenbeeld Orion, slechts een zwart vlak te zien! Hoewel er vragen aan Google zijn gesteld, waarom dit gebied werd uitgevlakt, blijft een antwoord hierop vooralsnog uit. Duidelijk is dat iets zeer belangrijks verborgen wordt gehouden voor de mensheid. 

Conclusie
Wanneer Elenin, asteroïde 2005 YU55, of een ander hemellichaam, de boodschapper ofwel de Blauwe Katchina kan zijn, en haar ware gezicht toont op of rond 9 november a.s., is de echte grote komende gebeurtenis het naderen van de Rode Katchina - Nibiru / Planeet X - direct achter de Blauwe Katchina.

Intel Hub zal de situatie blijven volgen, samen met al onze alternatieve bronnen, om je te voorzien van belangrijke updates tussen nu en 9 november 2011.
Op geen enkele manier zeggen we dat een gebeurtenis zeker zal plaatsvinden. Oordeel zelf en doe ook je eigen onderzoek. Wij verzamelen slecht de informatie die je kunt gebruiken. 

Nibiru/Planet X photos taken January 2008

Bron:

Vertaald: Marion Verkleij