10 oktober 2011

Hennepolie geneest kanker en vele andere ziekten

Run From The Cure - The Rick Simpson Story - deel 1/5 - NL ondertitels/subs

video
Geüpload door DutchTruth2010 op 29 jan 2011 

THC (in Hennepolie) geneest kanker en vele andere aandoeningen.
Kijk deze video voor meer overtuiging, hoe eventueel zelf het medicijn te maken en krijg een indruk van het waarom dit niemand verteld wordt.
Waarom toch iedereen vergiftigen met chemo's, als een plant je kan genezen??!! Inderdaad, je raadt het al...

Kanker veroorzaakt drama na drama, steeds meer... Iedereen verliest er wel iemand aan, iedereen blijft maar geld geven voor onderzoek... Maar de simpele oplossing?
Die wordt al jarenlang achtergehouden!!


Nadat hij in 1997 hoofdletsel opliep, zocht Rick Simpson zijn toevlucht tot het gebruik van medicinale cannabis. Toen hij ontdekte dat de hennepolie (hoge concentratie THC) kanker en andere ziekten geneest, probeerde hij dit met zoveel mogelijk mensen te delen.  

Toen Rick zijn ontdekking echter met het grote publiek wilde delen, greep de lange arm der wet in en werd hij op allerlei manieren tegengewerkt. Ontdek hoe cannabis vrijwel alle soorten kanker geneest.
Door de geschiedenis heen is cannabis altijd de beste medicinale plant ter wereld geweest. Zelfs met deze kennis is door de politiek altijd veel propaganda verspreid over cannabis. 
In de documentaire Run From The Cure kom je meer te weten over het gebruik van cannabis als een geneesmiddel tegen kanker en vele andere medische problemen.
In de tweede video waarschuwt Simpson dat intussen veel bedrijfjes zijn opgezet die onder zijn naam of de naam van zijn organisatie Phoenix Tears opereren. Zodoende proberen deze oplichters een slaatje te slaan uit hennepolie of het middel in diskrediet te brengen door producten te verkopen met een lage kwaliteit. 

Empiric medicine – medicine from plants – has been with us throughout history and hemp is the queen of all empiric healers.” – Rick Simpson


Je kunt deze video(‘s) ook bekijken op http://www.youtube.com/user/Heiscoming11#p/a/u/0/Wg3Ln_ggugk