2 oktober 2011

Illuminati Kaartspel - Tsunami


De tekst op deze ‘Tidal Wave’ (Tsunami)  kaart luidt als volgt:

Ramp! Dit is een Directe Aanval om elke Kustplaats te Vernietigen. Actie is niet vereist. Haar Kracht is 20 tegen een Grote Plaats, 24 tegen elke andere Plaats.
Wanneer de aanslag slaagt, is het Verwoestend…
“Ik wil laten zien waarom ik denk dat onderstaande waarschuwing binnenkort kan gebeuren…
Er is momenteel een krantenkop in het nieuws die zegt: "Stijgende Vulkanische activiteit moedigt Evacuaties Op El Hierro, de Canarische Eilanden, aan". Voor de meesten van ons geen nieuws, omdat ze deze dingen verwachten. De Illuminati hebben plannen, zoals Steve Jackson’sspel’ aantoont. De Illuminati tonen zelfs een zelfde soort scène op deze kaart.”  TL 

Wetenschappers waarschuwen voor gigantische vloedgolf
(29 augustus 2001)

Er is geen indicatie dat het snel zal gebeuren, desondanks worden de Atlantische kusten in Europa, Afrika en Amerika bedreigd door een monstergolf van Hollywood-proporties - zelfs Bijbelse proporties - hebben wetenschappers gewaarschuwd.
Zij vrezen dat een enorme aardverschuiving, gevolgd door een grote vulkaanuitbarsting op de Canarische eilanden, een 300 meter hoge golf over de Atlantische Oceaan zou kunnen sturen, waardoor er verwoesting volgt aan de kustplaatsen.
 

Britse en Amerikaanse wetenschappers, die de waarschuwing hebben uitgegeven, voorspellen dat, in het ergste geval, de vloedgolf de kusten van Florida en Brazilië zou kunnen vernietigen. Maar de Westelijke Sahara, Portugal, Spanje, Frankrijk en delen van het Verenigd Koninkrijk zouden ook worden getroffen.
Ze vrezen dat de mega golf - bekend als een tsunami - zou kunnen worden gegenereerd, en verwoestende gevolgen zou hebben, gevolgd door een uitbarsting van de vulkaan Cumbre Vieja op La Palma, op de Canarische eilanden.
 

Met snelheden tot 500 mijl per uur zou de tsunami een onstuitbare kracht zijn en de grootste, ooit genoteerd in de geschiedenis.
Eerder onderzoek van dr. Simon Day, van de Benfield Greig Hazard Research Centre van de University College in Londen, voorzegt dat een toekomstige uitbarsting van Cumbre Vieja de Westelijke flank van de berg waarschijnlijk in de zee doet glijden. De energie die vrijkomt door de instorting, zou gelijk zijn aan het elektriciteitsverbruik van de gehele VS in zes maanden! 

Samen met dr. Steven Ward, van de Universiteit van Californië, heeft dr. Day een nieuw model geleverd, dat beter voorspelt hoe groot de tsunami zal zijn en waar het zal toeslaan.
Direct na de aardverschuiving zal zich een koepel van water van bijna 900 meter (3000 voet) hoog en tientallen kilometers breed, vormen.
Haar eerste doel wordt verwacht de West-Sahara kust van Marokko te zijn, waar de golf een verwoestende 330 feet zou meten van top tot dal.
Aangedreven door een reeks van toppen en dalen, zou de tsunami een afstand van bijna 155 mijl in 10 minuten afleggen, voorspelt het model. Racend met de snelheid van een straalvliegtuig, zou het Florida en het Caribische gebied in acht of negen uur bereiken.
 

En een muur van water, 164 feet hoog, zou de kusten van Florida en de Caribische eilanden verpletteren, voorspelt de prognose. De Noordelijke kust van Brazilië zou worden getroffen door een golf van meer dan 130 feet hoog. De golf zou vier of vijf mijl landinwaarts reizen, alles op zijn pad met de grond gelijkmakend. 


Vertaald: Marion Verkleij