7 oktober 2011

John Moore voorspelt Armageddon… spoedig


John Moore, Green Beret, Predicting Armageddon...soon (LINK) 

Geüpload door Mr2tuff op 10 apr 2011 

John, een Groene Baret, die spreekt in Jeff City Missouri, geeft de geheimen prijs, die de regering wanhopig probeert te verbergen. Van de Golfstroom die is gestopt, de aankomst van Planeet X tot aan het verplaatsen van de hoofdstad Washington DC naar Denver. Ernstige dingen zullen op Aarde gebeuren, en spoedig.
John heeft gezeten in de Speciale Eenheden, geheime en psychologische operaties, was rechercheur en nog veel meer. Zijn Marine vrienden zijn verhuisd naar hoger gelegen grond in de Ozark heuvels, ver weg van de kust.
 

Termen die hij noemt om eens te googlen: CIA Denver, NSA Denver, and Plum Island Kansas…

Vertaald fragment
 

Reeds sinds 1979 weet onze overheid af van Planeet X, die de aarde nadert. Klimaatveranderingen, zware stormen, orkanen, aardbevingen, enorme tsunami’s, overstromingen, vulkaanuitbarstingen zouden plaatsvinden door toedoen van deze planeet. Het is daarom niet voor niets dat diverse bedrijven en overheidsorganen voorzorgsmaatregelen hebben getroffen en al lang verhuisd zijn naar hogere regionen. Er bestaat zelfs een kaart (van Amerika), waarop de nieuwe kustlijnen staan getekend!


Deze overstromingen kunnen wel drie 9.0+ aardbevingen genereren in de New Madrid lijn. Begin dit jaar was het aantal aardbevingen al toegenomen…. Vandaag de dag culmineert dit alleen nog maar. 

De Golfstroom is de gangmaker van het klimaat op aarde! Deze is echter in het najaar van 2010 gestopt, ten gevolge van de grote olieramp, en zal enorme klimaatveranderingen teweegbrengen… 

Wanneer je praat over een 10de planeet met wetenschappers en astronomen, is men verbaasd en kijken ze je met grote ogen aan. Ik was op zoek naar een betrouwbare wetenschapper, die wel wilde praten over een 10de planeet, en die vond ik uiteindelijk, Supervisor astronoom van het Naval Observatorium in de VS, dr. Robert Harrington. In een interview sprak hij over een 10de planeet met wetenschappelijke feiten (geen speculaties!), over haar afmetingen (3 tot 5x de Aarde), en dat het een veel grotere ijzeren nikkel kern heeft, waardoor het meer effect heeft op onze planeet, andere planeten en de zon. Hij tekende haar baan, die overeenkomst vertoont met afbeeldingen uit de oudheid…. exact dezelfde loopbaan. 

Een paar weken na dit interview besloot dr. Harrington met zijn uitrusting zelf naar de Antarctica te gaan, om Planeet X te observeren. Hij was een gezonde, sterke man van in de 50. Een paar weken na die aankondiging was hij dood… Zijn assistent heeft nooit iets gezegd over de planeet; hij kreeg de aantekeningen, luid en duidelijk. 

Phil Schneider’s moord was duidelijk, zo ook die van Robert Harrington. 

Dr. Robert S. Harrington - Planet X Nibiru

Het ‘zwarte vlak’ in Google Sky is ook duidelijk; dit is onmiskenbaar Planeet X, onherkenbaar gemaakt en verborgen gehouden voor het publiek… 

Posted: http://eindtijdnieuws.blogspot.com/ en http://eindtijd.goedbegin.nl/