24 oktober 2011

Komende Grote Verdrukking - buitenaardse machten en satans imitatie-Opname met project BLUE BEAM

COMING GREAT TRIBULATION ALIEN FORCES (demons) Satan's MOCKS RAPTURE WITH BLUE BEAM (3)

video
Geüpload door YAHUSHUASDemonStompr op 3 aug 2011 

Een onthullende video die de ANTICHRIST AGENDA onthult; NIEUWE WERELD ORDE, Alien Invasie, Lady GaGa, Mind Control door de massamedia, entertainment, Satan, Gevallen engelen & Demonen, Alien Hybriden & "Mensachtigen" en DE VALSE BLUE BEAM RAPTURE (Opname).

Deze video zal alle leugens van satans dienaren ontkrachten, die christenen onwetend proberen te houden aangaande de Bijbelse realiteit van een op handen zijnde buitenaardse invasie en een VALSE BLUE BEAM RAPTURE. Alleen satan probeert de kennis van mensen te roven, kennis opgenomen in deze video, en kennis die vele levens en zielen kan behouden in deze laatste dagen in aanloop naar de Grote Verdrukking.

JE MOET DEZE DINGEN GEWOON WETEN, ZODAT JE NIET WORDT MISLEID! In deze video wordt uitgelegd waarom een aankomende Alien Invasie en het Blue Beam Project onderdeel zijn van de agenda van satan om de Nieuwe Wereld Orde in te luiden en om de antichrist op het podium van deze wereld te doen verschijnen, samen met de gevallen engelen, demonen. We maken gebruik van Bijbels bewijs dat deze aankomende gebeurtenis reeds is geprofeteerd, en hoe een Buitenaardse Invasie al eens heeft plaatsgevonden in voorbije Bijbelse tijden.

Als je van de waarheid houdt, sta dan NOOIT toe dat Satans agenten in de vorm van zogenaamde "Christelijke predikanten / voorgangers / broers / zussen" deze kennis van je stelen. Laat ze de Waarheid niet roven door leugens en bespotting, omdat ze er naar streven je IN EEN SLAAP TE HOUDEN van ONWETENDHEID, en ons verstand programmeren door middel van occulte krachten en mind control om de ware profeten en boodschappers van God te bespotten.

We zijn zo dicht bij het einde; de wereld zoals wij die nu kennen is snel aan het veranderen. Het is tijd om in het reine te komen met je Schepper.

Deel dit met vrienden, familie, collega's.
Deze video zal satans Agenda BLOOTLEGGEN, wanneer we de BUITENAARDSE MISLEIDING onthullen, Project Blue Beam, een geënsceneerde Alien Invasie, Gevallen engelen, Demonen, Zombies en de snelle vervulling van een Nieuwe Wereld Orde.

Een van deze video's toont ook Lady GaGa en de massamedia, die de mensheid voorbereiden op wat komen gaat. Een hel op aarde... de Grote Verdrukking! 


Deel 1 & 2:

COMING GREAT TRIBULATION ALIEN FORCES (demons) Satan's MOCKS RAPTURE WITH BLUE BEAM (1)

COMING GREAT TRIBULATION ALIEN FORCES (demons) Satan's MOCKS RAPTURE WITH BLUE BEAM (2)

Posted: http://eindtijdnieuws.blogspot.com/ en http://eindtijd.goedbegin.nl/