4 oktober 2011

NASA geeft toe Blauwe Ster (Katchina) is reëel

NASA ADMITS BLUE STAR (KACHINA) IS REAL 2011

video
Geüpload door UFOKanali op 29 sep 2011 

Dus de Hopi’s hebben uiteindelijk gelijk? 

Vertaald fragment 

We bezoeken het UCLA Planetarium in Los Angelos, en vragen waar zich de blauwe ster precies bevindt…
“Het is een verbazingwekkend object”.
Waarom is het blauw?
“Het is blauw, omdat het een relatief jonge grote ster is, dus het brandt en is heet. Hete objecten zien er blauw uit, dat is niet ongewoon. Wat wel ongewoon is, is dat het al lang ‘uitgedoofd’ had moeten zijn”….

Zou dit werkelijk de blauwe ster zijn, waar de Hopi indianen het over hadden? Zij voorspelden dat de vierde wereld zou eindigen en de vijfde wereld beginnen.
De oude overleveringen van de Hopi vertellen over de Rode Katchina, die zich kort na het verschijnen van de Blauwe Katchina (Elenin?, de aankondiger) zal laten zien. De Rode Kachina, die klaarblijkelijk naar Nibiru verwijst, wordt door hen ook wel omschreven als de 'Zuiveraar':
"Het terugkeren van de blauwe ster Katchina, die ook bekend staat als Nan ga sohu, zal de alarmklok zijn die ons vertelt over een nieuwe wereld, een nieuwe manier van denken en doen. Dan zullen de veranderingen beginnen. Ze zullen starten als vuren die in ons branden; wij zullen opbranden in conflict en verlangen als wij de oude wijsheden niet herinneren en terugkeren in een vreedzame manier van leven. Niet lang daarna zal de Zuiveraar komen, de rode Katchina, die de dag van zuivering zal brengen." 

Het gaat er dus niet om OF een object impact op deze aarde zal hebben, het gaat er om WANNEER. Volgens de Russen zal Nibiru rond 2012 arriveren en o.a. aardbevingen, stormen, tsunami’s en vulkaanuitbarstingen veroorzaken (link). 


Nibiru/Planet X photo’s taken January 2008
(NOTE: This video was originally posted on February 20, 2008 by YouTube user NibiruShock2012. The original producer of this video was compromised and his account stolen by an impostor. This impostor was subsequently forced to close the account.) 

Hierbij een van de reacties op de video  NASA praat over NIBIRU tijdens NEOWISE Conferentie: 

Its funny..
CNN and NASA seem to be contradicting themselves.
Because if I remember correctly, about a month ago CNN news room had a report saying NASA found a "Heavenly Body" (same as 1983 newspaper,) a Dwarf Star just beyond Pluto!
So CNN said NASA found one "just beyond Pluto" and now NASA, a month later, is saying there's no Dwarf Stars closer than the closest known Star?
Do they think we're stupid? haha!