15 november 2011

De waarheid over Aliens
Een Engelstalige documentaire over aliens…. en de overheid weet van hen!


Echte NASA opnamen van gevallen engelen in de ruimte en een blik in oude structuren op de Maan. Voor degenen die niet voldoende Engels kennen, zeggen deze beelden eigenlijk al voldoende… 

Aliens come from Hell  (LINK)


Vervolgens volgt hier een bewering van het Witte Huis, die het UFO-fenomeen volhardend blijft negeren, terwijl de vliegende schotels ons bij wijze van spreken om de oren vliegen. 

“Het Witte Huis heeft nog geen contact met buitenaardse wezens, maar het zoeken blijft doorgaan.” Dat heeft Phil Larson gezegd. Larson is van de White House Office of Science & Technology Policy. 

Larson reageert daarmee op een petitie waarin wordt gesteld dat het Witte Huis al jaren contact heeft met aliens maar dit verborgen houdt voor het grote publiek. "De Amerikaanse regering heeft nog geen bewijs gevonden voor buitenaards leven,"zegt Larson. "Daarnaast hebben we geen bewijs voor ontmoetingen tussen aardbewoners en marsmannen."
Het bestaan van buitenaards leven wordt wel degelijk onderzocht, aldus Larson. Telescopen van het project Search for ExtraTerrestrial Intelligence (SETI) zoeken al jaren naar groene intelligentsia.  

'We The People' – PETITIE
De petitie is ingediend in het kader van 'We The People', een plan van president Obama, waarbij burgers vragen kunnen stellen aan het Witte Huis.
Volgens de makers van de petitie gelooft 50 procent van de Amerikanen in buitenaards leven. 80 procent is er van overtuigd dat de regering informatie omtrent ruimtelijke hoger opgeleiden verborgen houdt van het grote publiek.  

Bron: Powned.tv