7 november 2011

Electro Magnetische Puls kan electriciteitsnet platleggen

EMP Nightmare: How Iran or North Korea Could Destroy America with a Single Bomb

video
Geüpload door Pajamasmedia op 31 okt 2011 

In de video wordt in het kort een nachtmerrie scenario besproken, als Iran of Noord Korea over de mogelijkheden zouden beschikken om een atoomwapen boven Europees of Amerikaans grondgebied te laten exploderen. 

Een atoomwapen, op 400 km hoogte tot ontploffing gebracht, is onschadelijk voor mensen maar de enorme krachtige electronische puls (golf), die ermee wordt opgewekt, vernietigt alle apparatuur met electronische circuits erin. Een dergelijk scenario zou voor Amerika of Europa rampzalig zijn en deze continenten niet alleen direct 100 jaar terug in de tijd werpen maar tevens een enorme chaos veroorzaken. 

Van Iran wordt verwacht dat men dit graag gebruikt om de eigen Islamitische eschatologie (eindtijdleer) te versnellen, zodat hun Mahdi (antichrist) dan kan komen om een wereldwijd kalifaat te realiseren. Van Noord Korea vermoedt men dat zij dit graag willen uit wraak en haat in het algemeen tegen het vrije Westen.
Of één van deze landen ook daadwerkelijk over de mogelijkheden en de middelen beschikt, is maar zeer de vraag. Maar aangezien beide landen er alles aan doen om dergelijke technologie in handen te krijgen, blijft er alle reden voor om hen een stap voor te blijven. 

Joe Hicks brengt je in deze video de verrassende feiten met betrekking tot de mogelijke ontwikkeling van (super) EMP wapens door Noord-Korea en Iran. Een enkele elektromagnetische puls zou de hele Verenigde Staten of Europa kunnen uitschakelen, door het vernietigen van onze moderne infrastructuur met alle gevolgen van dien. Als je denkt dat dit science fiction is, let dan op wat Joe Hicks zegt en ontdek waarom EMP wapens een angstaanjagende werkelijkheid zijn. 

Vertaald fragment 

…. In dit scenario zou wereldwijd het licht uitgaan, vliegtuigen uit de lucht vallen… Maar deze bom bestaat en de techniek is in handen van ieder nucleair kundig land in de wereld. 

Dr. Peter Pry:
IEDER nucleair wapen heeft deze capaciteit. Een EMP is een superkrachtige radiogolf, onschadelijk voor mensen, maar het vernietigt elektronica overal op het oppervlak van de Aarde, of onder het oppervlak van de Aarde, of van vliegtuigen boven de grond.  

Joe Hicks:
Stel je eens voor, geen supermarkt, geen bank, geen stromend water… 

Dr. Peter Pry:
Binnen een jaar na een aanval met een enkel nucleair wapen zouden we 2/3 van onze bevolking verliezen door sterfte, ziekte of geestelijke instorting… (vervolg, zie video).