27 december 2011

Dr. Rima Laibow: ‘VS heeft vergevorderde plannen om je te doden in 2012’

US HAS ADVANCED PLANS TO KILL YOU IN 2012 – Dr. RIMA LAIBOW

video
Geüpload door youlawmaster op 4 sep 2011 

Rima E. Laibow, MD is medisch directeur van de Natural Solutions Foundation. Zij is afgestudeerd aan de Albert Einstein College of Medicine (1970), en spreekt hier over de Globalistische Agenda, met als belangrijk doel, de bevolking uit te roeien met 90%.
Overbevolking is echter een hoax, net als Global Warming. Luister naar wat zij te vertellen heeft… 

Begrijp de ‘ALLIANTIE van JEUGDBEWEGINGEN’, GEFINANCIERD en BEWAPEND door de Amerikaanse belastingbetaler. Onder het gezag van de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken en directeur van de Council on Foreign Relations (CFR).
Hillary Clinton [emeritus voorzitter van de CFR: David Rockefeller PhD (LSE, London - 146 East 65 Street, New York, NY 10021), David Rockefeller studeerde en promoveerde in de Economie op hetzelfde moment als BH OBAMA PhD Senior uit Kenia)]

WERELDOORLOG 3 staat op het punt om te beginnen.

Wat er aan de hand is, is een castratie van ALLE Midden-Oosten SOEVEREINE rechtsgebieden, EEN VOOR EEN - zodat de feodale sjeiks van SAOEDI ARABIE omvervallen - VS is verantwoordelijk voor hun veiligheid - dus SAOEDI ARABIE doet er niet toe - het is nu een ondergeschikte staat. [Kijk naar de clips van John Perkins ("Confessions of an Economic Hitman"). Hij beweerde dat een regeling overeengekomen is tussen de VS en Saoedi-Arabië, die er voor zorgt dat er geen grote schommelingen in de olieprijs zullen zijn. Dus de VS heeft besloten dat het alle SOEVEREINE rechtsgebieden van het Midden-Oosten moet controleren.
Azerbeidzjan en de STAN-landen rond de Kaspische Zee hebben enorme beperkte hoeveelheden olie, die de VS graag wil hebben.

VS is alle SOEVEREINE rechtsgebieden rondom het Midden-Oosten EEN VOOR EEN aan het verwijderen - TOTALE CONTROLE om toegang te krijgen tot de Midden-Oosten olie, zonder inmenging van Rusland of China.

De huidige problemen zijn niet juist gerapporteerd inzake de zeer ernstige en zich uitbreidende conflicten, die zich uitrollen van Libië naar: Eritrea, Ethiopië, Soedan, Somalië, Syrië, Pakistan en Iran allemaal over rechten om OLIE en zeer waardevolle MINERALEN.

Rantsoenering op VOEDSEL zal spoedig komen!

Het papieren geld wordt WAARDELOOS gemaakt, terwijl meer geld wordt bijgedrukt.

WORD WAKKER!

Zal de Londense Olympische Spelen een false flag-evenement worden? (Zie: Eindtijdnieuws.blogspot.com/2011/09/rik-clay-onthulde-de-plannen-rondom-de.html)