8 december 2011

Drie beslissende tekens…
Een interessante video die ons vertelt om uit te kijken naar de volgende tekenen....1  een zware aardbeving in Californië, welke miljoenen mensen zal doden en het grootste deel van de staat zal vernietigen.

2  oorlog in Israël.

3  een tsunami in een deel van de Verenigde Staten, welke het grootste deel van New York, New Jersey en Boston vernietigt.

4  DE OPNAME VAN DE GEMEENTE.

5  een grote tsunami die het grootste deel van de Verenigde Staten zal vernietigen.

De maker van deze video roept ons op te bidden voor de zielen van de mensen die zullen worden geraakt tijdens deze grote rampen, die zeer, zeer binnenkort zullen volgen.
 


Zie ook: 

12/7/2011 - Earthquake overview USA, EU, Asia - 2 week outlook http://www.youtube.com/watch?v=kM9WSAxXrQ4&feature=uploademail 

Vandaag – 7 december - zagen we een 6.1M aardbeving langs de kust van Chili…. evenals de reeks van 5.0M aardbeving zwermen rond het gebied van de gehele Ring of Fire (en de aangrenzende platen).

Als je deze toenemende aardbevingen samen neemt met de grote stijging van vulkanische activiteit de afgelopen maanden laat dit de mondiale schaal van het "probleem" zien waar we mee te maken hebben. Vulkanische onrust van Guatemala tot de hooglanden van Mongolië... en overal er tussenin... dit is NIET OVERDREVEN... hetgeen leidt tot een verhoogde aardbevingactiviteit in de aardkorst verplaatsing.

De Sakurajima vulkaan in Japan brak TIEN MAAL uit binnen 12 uur gisteren!
Hierbij de link naar deze video:

Iceland Katla Volcano Could Erupt In Next Few Weeks : Coast To Coast AM News 12/5/2011

The Lord Mourns