20 december 2011

H1N1... Wat hangt er boven ons hoofd?
H1N1-virus onder de microscoop 

Overheidsbezweringen op gespannen voet met de literatuur en de werkelijkheid 

door Désirée L. Röver 2009
medisch research journalist 

Griep...
Wat is er in hemelsnaam gebeurd dat het woord ‘griep’ tegenwoordig de Pavlov-reactie geeft van virusremmers en vaccinaties, in plaats van het onder de wol een paar dagen met hete thee met citroen en honing ouderwets uitzweten van lijfelijke en geestelijke toxinen?
Waarom zijn sinds de jaren rond 1970 griepvaccinaties ons zodanig in toenemende mate als ‘oplossing’ voorgeschoteld, dat deze praktische bloedvergiftigingen voor de meeste mensen nu een huishoudwoord zijn?
Waarom is de overheid er zo op gebrand om zoveel mogelijk Nederlanders vol te spuiten met deze niet-geteste industriële geldmakers? VWS meldt zelfs op pagina 102 van het ‘Landelijk Draaiboek vaccinatie Influenza A’: “De opkomstcijfers zullen sterk uitvergroot worden in media, zeker als deze laag zijn”...
Hoe kunnen we een overheid vertrouwen, die aankondigt te liegen?


Inleiding
Voor gezonde mensen is een virusinfectie zoals griep een uitstekende oefening voor het immuunsysteem. Immers: waar koorts is, is leven! Nooit ziek te zijn, is geen bewijs van gezondheid, maar eerder het signaal van een niet-functionerend immuunsysteem. Dat zijn de mensen die nooit ziek zijn, bij klachten meteen vergevorderd kanker blijken te hebben, en drie maanden later zijn begraven.  

Voor mensen met een falend immuunsysteem, of voor diegenen die al aan één of meer kwalen of (meestal chronische) ziekten lijden, kan iedere infectieziekte -- inclusief influenza -- de druppel zijn die de emmer doet overlopen. Maar ook dan hoeft er geen man overboord te zijn. Dr. Frederic Klenner heeft door zijn hele loopbaan heen bewezen dat (intraveneuze) vitamine C het gevaar van iedere infectie kan beperken, en zelfs ontdoen. Maar aangezien vitamine C niet patenteerbaar is, wordt deze belangrijke levensconforme stof in het door Big Farma aangestuurde medisch curriculum belachelijk gemaakt, ontkend, en pro-actief aan patiënten onthouden. 

Van de gemelde H1N1-griepdoden bleken de meesten al belast met één of meer chronische ziekten of aandoeningen. Wat hun ‘behandeling’ betreft, is een eerste belangrijke vraag: “Kregen zij koortsremmers toegediend?”. Koorts is de primaire immuunreactie van het lichaam: een verhoogde lichaamstemperatuur verhindert de virusreplicatie. Verlaag de koorts, en het virus wordt uitgenodigd zich ongeremd te vermeerderen! 

Bron en vervolg artikel: Desireerover.nl (met toestemming geplaatst)