30 september 2011

Rook uit de Grond – Colombia Zuid Amerika

9/29/2011 -- Colombia South America - smoke from the ground - humo en Cartagena
video
Geüpload door dutchsinse op 29 sep 2011 

Met dank aan YouTube gebruiker ichicax4: wanneer iemand de woorden in deze video kan vertalen, heel graag.

Het fenomeen verscheen, paradoxaal genoeg, met de laatste regenbui, toen een meisje zich aan een brandend stuk grond onder haar voeten verbrandde.

Men heeft geprobeerd de oorzaak van de vlammen te lokaliseren, maar nog niets gevonden, alleen maar meer vuur en rook, zoals Tilve zei, een lid van deze gemeenschap. Het gebied is afgezet door overheden, terwijl milieu agentschappen de oorzaken van dit vreemde fenomeen, waardoor de aarde verbrandt, proberen vast te stellen.
 

Je kunt op de grond je maaltijd koken…

Posted: http://eindtijdnieuws.blogspot.com/ en http://eindtijd.goedbegin.nl/

Elenin Planeet X UPDATE 29 september

Terral's Dwarf Star Is Following NASA's Elenin Video

video
Geüpload door EmergencyCoalition op 29 sep 2011 

Vertaald fragment 

Hello, dit is Terral…
Dit is een belangrijke video. Er is een grote verandering…
De meesten realiseren zich dat de uitlijning van 27 september voorbij is, en er was niet de voorspelde zware aardbeving. Ik denk dat ik iets gevonden heb, maar sta open voor ieders inbreng.

YouTube kanaal gebruiker Cru4t heeft op 15 juni jl. dit object gezien met zijn telescoop en op SOHO (we werken samen)….Britse arts schrijft ‘christendom’ voor als remedie


Een Britse dokter heeft 'christendom' als remedie voorgesteld aan een patiënt om diens persoonlijke problemen te overkomen. Volgens Paul Ozin van de Britse artsenraad General Medical Council (GMC) praatte dokter Richard Scott over religie en geloof in Jezus met een patiënt die zelfmoordneigingen had en kwetsbaar was. "Een brug te ver", vindt de GMC, dat een onderzoek heeft geopend. Dat meldt de BBC.


Dokter Scott zou gesuggereerd hebben dat een christelijk geloof de patiënt misschien meer zou kunnen bieden dan zijn eigen geloof. De patiënt, wiens identiteit niet bekend werd gemaakt, was naar eigen zeggen geschokt. Volgens hem kleineerde Scott zijn geloof, waarna hij een klacht indiende.

Volgens de regels van de GMC is het artsen niet toegestaan om persoonlijke of religieuze overtuigingen ‘op te dringen’ aan patiënten. Wordt het onderwerp toch aangekaart, dan moet het op een gevoelige en passende manier gebeuren. "Maar dokter Scott overschreed een lijn omdat hij over zijn persoonlijk geloof praatte met een patiënt, van wie hij wist dat deze kwetsbaar was en vatbaar voor emotionele stress", beweert Ozin.

Waarschuwing Zonneactiviteit

U moet rekening houden met uitval van electronisch en of computer gestuurde systemen. Zonneactiviteit zal nog toenemen en de straling richting de aarde zal toenemen. U wordt aangeraden informatie, welke op computersystemen staat veilig te stellen. Impact op aarde zal vanaf 26-09-2011 merkbaar en ook voelbaar zijn.
U wordt verzocht waarschuwingen in de gaten te houden.

Radio, televisie en communicatie systemen zullen grote hinder gaan ondervinden tijdens de grote zonnestormen waarvan de verwachte piek 2012 - 2013 nog zal moeten plaatsvinden. Verzoek aan overheden met klem uw bevolkingen hierop voor te bereiden.

29 september 2011

Facebook maakt van jou een open boek!

Social Media, zoals het zo mooi heet, staan in het centrum van de belangstelling. Ze zijn ‘hot’. Je telt ook niet meer mee, als je niet ‘meedoet’ aan deze cult. Toch? Wist je dat er al meer dan 800.000.000 mensen op Facebook staan? Het bedrijf beweert dat dagelijks zo’n 100 miljoen mensen deze website raadplegen om informatie in te winnen over ‘andere mensen’. Naar schatting hebben meer dan 900 miljoen mensen wereldwijd hun doopceel op internet geplaatst via diverse ‘Social Media’, waar we allemaal de grootste netwerken van kennen. (HIER) Handig dat je informatie kunt vinden van mensen die je gaat ontmoeten, mensen waarmee je zaken wil gaan doen, waar artikelen over geschreven gaan worden etcetera. En vooral dáár ligt het enge aspect van dit medium opgesloten, in dat ‘etcetera’…

De Waarheid over UFO’s en Aliens


De media en regeringen, zelfs NASA, bedriegen je over het ware verhaal achter UFO’s en Aliens.


NASA’s Project Blue Beam en UFO’s
Het beruchte NASA Blue Beam Project heeft verschillende stappen genomen om de nieuwe wereldreligie in te voeren. We moeten niet vergeten dat deze nieuwe wereldreligie de basis vormt voor de Nieuwe Wereldregering. Ik herhaal, zonder een universeel geloof in de vorm van een nieuwe religie, zal het succes van de Nieuwe Wereldorde (NWO) onmogelijk zijn! Dat is het waarom het Blue Beam Project zo belangrijk is, maar ook zo goed verborgen bleef voor de mensheid tot nu toe.

De Grote Ruimte Show in de Lucht
De tweede stap in het NASA Blue Beam Project betreft een
​​gigantische 'Ruimteshow’,  gegeven met behulp van driedimensionale optische hologrammen en geluiden, laserprojectie van meerdere holografische afbeeldingen naar verschillende delen van de wereld en het presenteren van hologram UFO’s.

'Miljoenen mensen raken hun spaargeld kwijt'

Trader of the BBC says Eurozone Market will Crash BBC News Version

video
Geüpload door NSOTDhistory op 27 sep 2011 

Binnen een jaar tijd zijn miljoenen mensen hun spaargeld kwijt, want de euro crasht en valt diep. Geen overheid die daar iets tegen kan ondernemen, want het zijn bankiers als Goldman Sachs, die de crisis in gang zetten om er miljarden aan te verdienen. 

Deze onheilstijding zond de BBC uit. In een interview legt onafhankelijk beursmakelaar Alessio Rastani uit, dat er een enorme crisis op komst is en dat miljoenen mensen hun bezittingen kwijtraken. 'En dat is nog maar het begin. De financiële markten worden momenteel beheerst door angst,' aldus Rastani.

Maar er gloort ook hoop volgens de financiële expert, want elke crisis biedt ook kansen.
Het beste wat men op dit moment volgens Rastina kan doen is bezittingen beschermen, het slechtste: lui achterover leunen en afwachten.
(Redactie AD)

Politici spelen met vuur, want hoe langer ze wachten, hoe groter de kans wordt dat, na de bedrijven en investeerders, ook de man in de straat zijn geld bij deze banken weghaalt. Een ‘run’ op de bank is niet langer ondenkbaar. 


METAMORFOSE

METAMORPHOSIS

video
Geüpload door HEISCOMINGSOON42 op 19 sep 2011 

Van rups tot vlinder, gerelateerd aan de Opname van de Bruid van Christus…

Posted: http://eindtijdnieuws.blogspot.com/ en http://eindtijd.goedbegin.nl/

Amerikaanse regering waarschuwt Super zonnestorm kan elk moment vernietiging brengen op Aarde
De Amerikaanse regering geeft een directe waarschuwing af dat een super zonnestorm de Aarde elk moment kan raken. Ook meldt zij dat er gigantische rampen kunnen plaatsvinden, zoals aardbevingen en nucleaire explosies. 

Sterke zonnestorm bereikt de aarde; NOAA experts beschikbaar
NOAA's Space Weather Prediction Center - de officiële bron van waarschuwingen en meldingen over het ruimteweer en de gevolgen ervan op aarde geeft een waarschuwing voor een sterke, G3 geomagnetische storm op aarde als gevolg van een belangrijke explosie van de corona van de zon, afgelopen zaterdagochtend. G-schaal zonnestormen variëren van G1 (kleine) tot G5 (extreme).
NOAA’s ruimteweer experts zijn beschikbaar om hierover - en de mogelijkheid van meer zonnestormen deze week - te discussiëren.

11-11-11

11:11:11 Message from Illuminati Card Game - MUST SEE!!

video
Geüpload door 88galaga op 11 sep 2011

11:11:11 en de 9/11 Aanslag waren reeds voorzegd door het Illuminati kaartspel in 1995!  ‘11-11-11  Mark the date. You can't stop what's coming’ is de naam van de nieuwe Hollywoodfilm, die dit jaar uitkomt. 

11-11-11 is een horror-thriller die zich afspeelt op de 11de dag van de 11de maand, wanneer een demonische entiteit in onze wereld komt en verwoesting aanricht.

28 september 2011

Super Zonnevlam onderweg
Een beangstigend rapport van de Federal Atomic Energy Agency (FAAE) in Rusland meldt aan alle Kerncentrales, dat er een super Zonnevlam onderweg is, een potentiële "explosie" van onze zon, welke "massale stroomstoringen" zou kunnen  veroorzaken en zelfs kan leiden tot “spontane atomaire explosies”. Het kan ons hele electriciteitsnetwerk dus platleggen.
Obama en alle belangrijke leiders zitten nu in een zwaar beveiligde ondergrondse bunker in Denver, wat aangeeft dat dit probleem zeer ernstig genomen wordt.

Deze ongekende waarschuwing was het gevolg van een ontketening van een enorme X1.9 zonnevlammen van de 1302 Zonnevlek op 27 september. De Zon is tevens de oorzaak van de bijna totale blackout die de hele Zuid-Amerikaanse staat Chili raakte. Dit FAAE rapport meldt een vergelijkbare gebeurtenis die eerder deze maand plaatsvond in de VS, toen Zuid-Californië en Arizona regio's werden getroffen door een enorme stroomstoring op 8 september.
 

Wat kost de Koningin?

Open hier de video in een popup 

Sinds 2010 is de boekhouding van het Koninklijk Huis openbaar. Het rapport hierover blijkt echter meer vragen op te roepen dan te beantwoorden. Sterker nog: alle informatie rond het hebben en houden van Beatrix is in nevelen gehuld! Sofie van den Enk, Ajouad El Miloudi en Sander de Kramer storten zich op de meest uiteenlopende kosten en brengen verslag uit bij Stefan.

Sofie dompelt zich onder in de Oranjebitterbusiness om te onderzoeken hoeveel er jaarlijks aan het merk Oranje verdiend wordt. En ze laat zich, voor slechts een paar tientjes, een echt Beatrix-kapsel aanmeten. Ajouad probeert subtiel informatie los te krijgen bij de koningin tijdens een werkbezoek aan Flevoland, maar de RVD steekt daar een stokje voor. Sander duikt in de kosten van de paleizen en gaat met een makelaar kijken voor hoeveel ze verkocht zouden kunnen worden.

Zonnevlek, groter dan de Aarde!

Watch This Sun Spot! Larger Than Earth
video
Geüpload door MrCometwatch op 27 sep 2011 

Zonnevlek 1302 gaf ons een waarschuwing vandaag, en het komt terug… 

Vertaald fragment 

Hier zie je de SOHO beelden van NASA van de Zon op 27 september jl. Enkele voorgaande opnamen heeft NASA niet uitgezonden.
Je kunt extreme uitbarstingen van de Zon zien. NASA zegt dat Stereo B direct werd geraakt, maar het zendt nog steeds uit.  

Hier zien we Stereo HI2; ook hier missen we beelden van NASA. Ik denk dat de intense zonnestraling invloed heeft gehad op deze satelliet. We hebben hier de aarde en Jupiter rechts van de aarde, en Elenin, nog steeds links van de aarde. Elenin is ongeveer 3x de aarde en driehoekig van vorm. Er zijn gedeeltelijke en gehele blackouts in SOHO te zien op de 27ste. Dit zie je niet vaak. 

27 september 2011

Waarom het Zoontje van de Directeur van NOKIA geen GSM heeft…

Na 33 minuten mobiel bellen al herseneffect!
Het Europese Milieu Agentschap gaat veel verder met haar waarschuwingen dan de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie), omdat zij de risico‘s van mobiel bellen al vergelijkt met gezondheidsrisico‘s, die het gevolg zijn van tabaksrook, asbest en ook met het lood uit auto- en vrachtwagenbrandstoffen.  

Jean Huss, Europarlementarier, Mei 2011 (Huss is belast met het onderzoek naar de effecten van EMS op het menselijk lichaam):
"De informatie die wij van de WHO hebben gekregen, bevestigt de inhoud van mijn rapport. Ik wil hier graag nogmaals het belang onderstrepen om, met name kinderen, in bescherming te nemen tegen EMS en daarbij tevens een oproep doen tot het voeren van een OP KORTE TERMIJN in te voeren bewustwordingscampagne, gericht op leerkrachten en ouders. Hierbij dient met name op de gevaren gewezen te worden, die het voortdurende gebruik van mobiele telefoons door jonge kinderen kan opleveren". 

Geheime vaccinatie - Geen grenzen in de VS
Een door de farmacie ondersteund wetsvoorstel, om in het geheim kinderen te vaccineren zonder de toestemming van hun ouders, staat op het punt om in Californië Wet te worden.


NaturalNews
Een groeiende en brede publieke bewustwording van de gevaren van vaccinaties heeft uiteraard geleid tot een gestage achteruitgang van deze eens zo lucratieve sector van de conventionele 'geneeskunde'. En in een wanhopige poging om de financiële levensvatbaarheid van vaccins te behouden, heeft Big Pharma een andere weg gekozen en probeert nu de wetgeving omtrent de geheime vaccinatie van jonge kinderen, zonder de toestemming van de ouders! er door te drukken. En we moeten nu een vuist maken om deze verschrikkelijke belediging van onze vrije keuze met betrekking tot onze gezondheid te stoppen, voordat het een wet wordt.

NASA site toont Komeet SE58 – mogelijke Impact!

video
Asteroid coming sept 27th 2011 SE58 PT.1

Geüpload door strongtower0914 op 26 sep 2011
<>
 
Asteroïde 2011 SE58 is de dichtstbijzijnde asteroïde ooit, die zó dichtbij ons komt. Hopelijk zal het object door de zwaartekracht niet in onze atmosfeer worden getrokken. Kijk voor jezelf…

Ongelooflijk maar waar, nu toont de NASA een diagram met een komeet die vandaag, 27 september, zo dichtbij is dat de kans bestaat op een impact. Doe zelf de test en bekijk  het diagram op de NASA site. Krijgen we een impact of scheert het object rakelings langs onze planeet terug de ruimte in?
De komeet SE58 is het groene rondje en de aarde de blauwe: http://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=2011%20SE58&orb=1 

26 september 2011

RUTH'S OPNAME DROOM26 september 2011 

Hi Doves,

Ik had een Opname droom, heel vroeg vanmorgen.
Ik heb er nog nooit een gehad, en eerlijk gezegd, ook nooit verwacht 

Ik droomde dat ik in bed lag, en het was vroeg in de ochtend. In de droom opende ik mijn ogen om de klok te zien draaien…. heel snel naar een bepaald uur, en toen plotseling hoorde ik een luid, intens, soort schel geluid dat ik meteen herkende als "de bazuin oproep". En weet je wat? Het klonk meer als een trompet dan een sjofar. Ergens er tussenin, maar erg luid.
Bij het geluid wist ik dat mijn man wakker was geworden. Voordat het trompetgeluid gestopt was, begon mijn lichaam te veranderen. Ik zei tegen mijn man: "Het gebeurt". In de droom herinner ik me dat ik bewust dacht dat het voelde als miljoenen bubbels die door heel mijn lichaam gingen.... Het deed me denken aan toen we met onze kinderen naar de viskwekerij gingen, toen ze nog erg klein waren ... als je er visvoer in wierp, en de vissen elkaar rondom versloegen en het water deden schuimen ... zo voelde de beweging in mijn lichaam ... althans, dat is wat ik er van dacht terwijl het gebeurde. In de droom was ik opgelucht dat het geen pijn deed. :)

Viel er een Meteoriet in Buenos Aires?

Did a meteorite fell in Buenos Aires?

video
Geüpload door mrstranger1111 op 26 sep 2011

Een dode, gewonden, auto’s verwoest en ingestorte huizen, een mysterieuze explosie in het Zuidwesten van de hoofdstad Argentinië in de provincie Buenos Aires

Buren zeggen dat ze een "blauwe bal van vuur uit de hemel" zagen vallen, hetgeen toevallig samenvalt met de passage van Elenin. De mensen verdenken een hemellichaam, en haar elektromagnetische lading.

De oorzaak van de ‘ontploffing’ in Buenos Aires is nog niet vastgesteld, maar deze verdenkingen worden niet uitgesloten.


Elenin - Alle Toevalligheden met elkaar verbonden

Elenin: Connecting The Dots of Coincidence

video
Geüpload door vkz03 op 17 sep 2011 


Merk op: deze video is wereldwijd geblokkeerd, en dus per juni 2012 van mijn YouTube kanaal verwijderd. Er zit veel meer in deze video verborgen als boodschap dan je denkt en de machtselite wil niet dat je dit weet!

Deze video is informatief en wijst op veel toevalligheden, dingen die rondom Elenin plaatsvinden. Ik heb geprobeerd om dit zo objectief mogelijk weer te geven en moedig feedback aan. 

Vertaald fragment 

Er bestaan te veel toevalligheden om te negeren…

Laten we beginnen met de eerste ‘toevalligheid’, de Zwitserse Franc. Deze werd gedrukt vanaf november 1979 tot 2000. Het gaat om het 10 Franc biljet, met Leonhard Euler’s afbeelding. Hij was een Wiskundige in de 17de en 18de eeuw (300 jaar geleden!). In die periode tekende hij een afbeelding, die nu op het biljet staat. Nu het vreemde, een van de meest significante uitlijningen, nl. die van Elenin, Zon en Aarde op 26-27 september 2011, staat op het biljet! Vergelijk het zelf…. Ze zijn precies hetzelfde!!

BELANGRIJKE ELENIN UPDATES
Tijd is te kort om alles te vertalen/uploaden. Daarom wil ik deze recente links aangaande Elenin graag met jullie delen, omdat de reguliere media dit niet zullen doen. Waarom horen we bijvoorbeeld niets over de oorzaak van de ‘stroomstoring’ in het electriciteitsnet van Chili?  

Elenin: Connecting The Dots of Coincidence

Elenin Removes Her Mask, Breath Taking

It is Too Quiet? 10 Million Lose Power in Chile...Flare

Elenin Comet? (2 More Days...)

OMG! Cheyenne Mountain cancels military leave for 9 27 2011 Elenin killshot

Nasa Finally Releases Video Of Elenin..Unbelievable!

Super Sun Blast Fears Put Russian Nuke Plants In Lockdown : September 25, 2011

ELENIN Dwergster - WAARSCHUWING voor 27 september

Terral's ELEnin Dwarf Star 9/27 Warning Video

video
Geüpload door EmergencyCoalition op 25 sep 2011 

NU VERTAALD!

Dit is Terral's nieuwste video, met alle referentie linken hieronder vermeld.

Deze video is bedoeld om Elenin’s mogelijke bedreiging te volgen.
27 september 2011 is veruit de slechtste dag op de gehele ELE Event tijdlijn waarin, volgens het ergste scenario, een 90-graden geologische poolverschuiving wordt verwacht, die torenhoge golven van 250 mijl landinwaarts en 650 meter of meer boven de zeespiegel kan veroorzaken.

Bekijk mijn 9/26 waarschuwingsvideo voor meer informatie. http://www.youtube.com/watch?v=eiCiZF1lzLM
 

Zelfs als het ‘in het ergste geval’-scenario met de ELEnin dwergster bedreiging niet plaatsvindt, lijkt onze slechte en corrupte overheid gereed te zijn voor hun eigen False flag gebeurtenis, die het land kan leiden tot een Martial Law. De komende 48 uur of zo zijn de meest kritieke in het gehele jaar, dus wees voorbereid en blijf waakzaam. Natuurlijk hoop ik dat deze voorspellingen uit wetenschap en onderzoek verkeerd zijn, maar de waarschuwingssignalen blijven, en zijn overal

25 september 2011

ELENIN UPDATE

Comet Elenin Nibiru Watch September 24th 2011 - Following the sun

video
Geüpload door mayataeho op 24 sep 2011  

Kijk op ongeveer 1 minuut en 20 sec…. Eerst komt Elenin (of Nibiru?) op, daarna de Zon.

Zal Elenin de Zon straks gaan verduisteren? De tijd zal het leren… 

Is this Elenin seen in the sky? 2011, 2012, Blue Star Kachina

WARNING Comet Elenin by HealthEnlight

The Return Of Comet Elenin

Elenin Update | September 24, 2011

NIBIRU ELENIN PLANET X NASA PHOTOS SEPTEMBER 24, 2011

Updated : Comet Elenin ...Sept. 23- 25th
(deze versie is compleet!) 

En zo kan ik nog wel even doorgaan…