30 november 2011

Verkoopster ‘World Duty Free’ ontslagen vanwege ‘anti-islam’ houdingEngeland, november 2011 

Verkoopster Nouhad Halawi, die werkte in een vestiging van World Duty Free op vliegveld Heathrow, stelt dat zij en ander christelijk personeel systematisch door moslims worden lastiggevallen. Zo worden christelijke verkopers door hun islamitische collega’s gepest omdat ze bijvoorbeeld een kruisje dragen, of vertellen moslim collega’s haar dat ze naar de hel zal gaan als ze zich niet tot de islam bekeert, en dringen er op aan dat ze de koran moet lezen. Ook zeggen deze mensen dat joden verantwoordelijk zouden zijn voor 9/11.


Nouhad Halawi

Nadat - van oorsprong uit Libanon afkomstige - Nouhad Halawi zich openlijk had uitgesproken over het intimiderende gedrag door extremistische collega’s, werd ze ontslagen. 

Zij voert nu een proefproces tegen haar voormalige werkgevers. Halawi zegt dat ze vroeger prima kon opschieten met haar islamitische collega’s, maar dat de sfeer veranderde toen er steeds meer fundamentalistische werknemers kwamen. Een van hen bracht de koran mee naar het werk en oefende grote druk uit op zijn collega's om die te lezen. Ook deelde hij islamitische pamfletten uit aan zijn collega’s.
Na een verhitte discussie klaagden maar liefst vijf islamitische collega’s over Halawi’s ‘anti-islamisme’ bij de manager. 
 


Alert! VS Wetsvoorstel breidt detentie bevoegdheden wereldwijd uit!FEMA detentie faciliteit 

Dit is heel slecht nieuws en gaat duidelijk richting een staat van beleg (martial law). 

Alert ! TRAITORS In Senate PASSED detention Bill: 11/29/2011

National Defense Authorization Act (S. 1867)
 

29 november 2011WASHINGTON De Senaat zal deze week stemmen over een door het Pentagon uitgegeven wetsvoorstel, dat een radicale uitbreiding van onbepaalde detentie onder de Amerikaanse regering  zou kunnen inluiden. 

Deze wet zou volmacht geven om de militaire macht te controleren om Amerikaanse burgers te arresteren als terreurverdachten op Amerikaanse bodem en voor onbepaalde tijd vast te houden, zonder proces. De bepaling in de National Defense Authorization Act zou tevens toestaan, ​​dat de militairen iemand, die een terrorisme verdachte is, naar de gevangenis te brengen - overal in de wereld! - zonder enige aanklacht of proces 

De wereldwijde onbeperkte detentiebepaling, zonder aanklacht of proces, is S. 1867.
Het wetsvoorstel werd in het geheim opgesteld door de Carl Levin (D-Mich.) en John McCain (R-Ariz.) en doorgegeven in een vergadering achter gesloten deuren, zonder ook maar een enkel gehoor.

Noorse schutter voor gek verklaard: officieren van JustitieOSLO (ANP) - Anders Behring Breivik was crimineel gestoord, toen hij 77 mensen vermoordde in Noorwegen en zal vermoedelijk naar een psychiatrische afdeling worden gestuurd, mogelijk voor de rest van zijn leven, zeiden officieren van justitie afgelopen dinsdag op basis van een forensisch onderzoek.

Twee psychiaters die de 32-jarige rechtse extremist sinds zijn twee aanslagen op 22 juli jl. onderzochten, concludeerden in hun rapport, dat zij dinsdag hebben overgedragen aan de Oslo rechtbank, dat hij na verloop van tijd 'paranoïde schizofrenie' ontwikkelde.
Aanklagers zeiden dat als de diagnose wordt bevestigd door een gerechtelijk geneeskundig bestuur, ze voor hem zouden vragen te worden veroordeeld tot "verplichte geestelijke gezondheidszorg," mogelijk voor het leven, in plaats van de gevangenis.
"De deskundigen beschrijven aldus een persoon, die zich bevindt in zijn eigen waanvoorstellingen universum, waar al zijn gedachten en daden worden beheerst door deze illusies," vertelde aanklager Svein Holden de verslaggevers te Oslo.
 

29 november 2011

Kans op Wereldoorlog III nu ENORM


Kans op Wereldoorlog III nu ENORM!  (LINK) 

In gesprek met de informant over de Tooele Basis, Golden Cargo, gedwongen vaccinaties en de op komst zijnde nucleaire catastrofe, etc. 

Merk op: velen van ons verwachtten op 11-11-11 vrijwel zeker een false flag aanslag, oorlog of andere bijzondere gebeurtenis. Dat is echter nog uitgebleven.
Luister naar wat deze insider informant te vertellen heeft… 

Wereldoorlog III (Update Tooele Army Depot Informant)

Petitie TEGEN Joris Demmink – oproep!

Neem slechts 2 minuten de tijd en doe mee met de ondertekening van deze petitie (link onderaan!)
Verspreid deze petitie in de kortst mogelijke tijd over het HELE INTERNET, want er zijn meer dan 40.000 handtekeningen nodig. We willen toch allemaal dat deze man berecht gaat worden? Dan wordt het tijd dat Nederland strijdbaar wordt, zodat misdadigers en criminelen, die hoge functies bekleden, net als iedere andere crimineel berecht zullen worden.


PETITIE

Wij

voorstanders van onderzoek naar Joris Demmink,

constateren

dat de huidige secretaris-generaal van justitie, dhr. Joris Demmink, al meer dan 14 jaar verdacht wordt van kindermisbruik.

Ondanks eerdere Kamervragen zijn onze twijfels over de integriteit van Demmink nog altijd niet weggenomen. Onderzoek is eens te meer wenselijk omdat diverse aangiftes niet serieus in behandeling zijn genomen en het gerechtshof bewijs naast zich heeft neergelegd, waarbij de mogelijkheid niet kan worden uitgesloten dat Joris Demmink ook de rechterlijke macht vanuit zijn positie heeft kunnen beinvloeden. Naar onze mening is dit een zeer ernstige schending van de beginselen van een rechtsstaat.

en verzoeken

de Kamerleden tot het nemen van de volgende maatregelen:

1. Onderzoek in te stellen naar alle beschuldigingen tegen Dhr. Demmink.
Om de onafhankelijkheid van dit onderzoek te garanderen, zouden er minimaal 3, door ons aangedragen, onafhankelijke journalisten in de onderzoekscommissie moeten zitten;

2. Dhr. Demmink per onmiddellijk op non-actief te stellen, tot het onderzoek volledig is afgerond;

3. Hogere straffen in te stellen voor ambtenaren, die overheidsmiddelen misbruiken of misdaden plegen.

Ambtenaren zijn een voorbeeld voor ons allen, misstappen zouden daarom minimaal dubbel zo zwaar bestraft moeten worden.

Ga naar: LINK

De Illuminati Part 94 & 95 (Het UFO Fenomeen Deel 1 en 2)

De Illuminati Part 94 (Het UFO Fenomeen Deel 1) NL ondertiteld  (LINK)

Kennis is macht.
Wat de overheid voor ons verborgen houdt…

De Illuminati Part 95 (Het UFO Fenomeen Deel 2) NL ondertiteld


Mijn excuses, heb regelmatig storingen met het uploaden van video’s in Blogger. Hebben meer mensen hier ervaring mee? 

28 november 2011

Tekenen van Zijn terugkeer

Signs of His return

video
Geüpload door 777aej op 25 nov 2011 

Tekenen van deze tijd
Als we alle zaken, die te maken hebben met veranderingen op aarde, een beetje op een rijtje gaan zetten, komt er een lange lijst tevoorschijn van dingen die we als niet normaal kunnen bestempelen:

Record aantal tornado’s.
Record droogtes.
Record aantal vulkaanuitbarstingen.
Record aantal aardbevingen.
Record aan mislukte oogsten.
Talloze overstromingen.
Het water komt hoger en de Maan gedraagt zich vreemd.
Zonnevlam uitbarstingen.
Overal springen pijpleidingen.
Aantal meteorieten neemt toe.
Magnetische polen verschuiven heel snel.
De activiteit op de Zon is drastisch toegenomen.
Kosmische straling is drastisch toegenomen.
Bijen sterven massaal.
Vissen sterven massaal.
Vogels sterven massaal.
Er ontstaan nieuwe breuklijnen zoals in Virginia en Nevada.
Overal ter wereld ontstaan sinkholes.
In de aardkorst verschijnen spontaan grote scheuren.
Er ontstaan nieuwe geysers zoals in Californië.
Hele vreemde geluiden zoals in Florida en Oekraïne.
Men ruikt sulfur of benzine in verschillende delen van de wereld.
De Zon komt twee dagen te vroeg op in Groenland.
Stormen op Jupiter.
Saturnus, die 90 graden is gedraaid in december 2010, met nu verticale ringen.

TWILIGHT geboorte scène veroorzaakt bij kijkers epileptische aanvallen

Slecht nieuws voor de fans van de Twilight-films: een scène uit de laatste nieuwe film 'Breaking Dawn, part 1' blijkt epileptische aanvallen uit te lokken. De laatste aflevering van de smash hit bevat een spannende scène, waar Bella baart kind van haar vampier man Edward. De boosdoener nu is deze geboortescène met zwart-wit-rode flitsen. In de Verenigde Staten zijn al meerdere gevallen gemeld.  

Brandon Gephart, een man uit het Californische Roseville, ging met zijn vrouw naar de laatste nieuwe Twilight kijken in de bioscoop. Bij de geboortescène van de baby van Edward en Bella viel de man plots op de grond. 'Hij kreeg stuiptrekkingen, snoof luid en had moeite met ademen', aldus zijn vriendin Kelly Bauman.

Gephart zelf weet niks meer van het voorval. Hij herinnert zich enkel dat hij wakker werd op de vloer van de bioscoopzaal en naar het ziekenhuis werd gebracht. Na de aanval van Gephart werd de filmvoorstelling stilgelegd. 

Volgens ABC4, kreeg een man in Utah naar verluidt een black-out tijdens de film. Zijn vrouw zei dat hij aan het schudden was, mompelde en zijn ogen snel begonnen te knipperen. 

Intussen werden in de Verenigde Staten al meerdere gevallen van epilepsie tijdens de film gemeld. De aanvallen starten telkens bij dezelfde geboortescène, die zwart-wit-rode flitsen bevat. Volgens specialisten lokken de flitsen aanvallen uit bij mensen die gevoelig zijn voor fotosensitieve epilepsie. Het effect van de flitsen is volgens hen nog sterker aanwezig in bioscoopzalen, waar het contrast donker-licht nog meer aanwezig is. 

27 november 2011

De Elite ONTHULDE hun plannen om WOIII te starten

The ELITE blew it , REVEALED their plans to start WORLD WAR 3

video
Geüpload door Treasuremoment op 17 nov 2011 

Deze man, generaal Wesley Clark, onthulde in 2007 dat de Verenigde Staten plannen hadden om zeven landen in vijf jaar tijd te veroveren, waaronder Iran. Ze zouden beginnen met Irak, Sirië, Libanon, Libië, Somalië, Soedan, en tenslotte…. Iran.

Vandaag, 14 november 2011 was hij op CNN om te verklappen hoe ook IRAN moet worden aangevallen. CNN bedierf het door het tonen van deze video, omdat het nu open is wat ze aan het doen zijn. 

Al die landen zijn ook heel toevallig geen lid van het door het kartel der internationale bankiers gerunde BIS (Bank of International Settlement) en bezitten tevens behoorlijk wat olie. De waarheid over het Midden-Oosten is, dat de VS daar is voor de olie! 

Nu gaan we het vijfde jaar – 2012 – in, waarin IRAN zal worden veroverd.
Iran is een gevaarlijke bedreiging, waar iets aan moet worden gedaan. Iran zou meer controle over het Midden-Oosten willen hebben, en wanneer het nucleaire wapens bezit, zou het tevens een bedreiging voor de VS kunnen zijn. 

Het is tijd om wakker te worden mensen. Ze zijn WOIII over ons aan het voorbereiden!
Een oorlog met Iran zal een wereldwijde oorlog triggeren. Het zal ons allen schaden; dit is ernstig. Dit is niet langer een samenzweringstheorie, de WAARHEID is recht voor je ogen! 

Dezelfde dingen waarvan ze Irak beschuldigden – nucleaire wapens - op dezelfde manier doen ze dit nu met Iran. Alleen dit maal zal het de hele wereld raken.
Clark geeft toe dat de VS geen oorlog gaat voeren om IRAN te bezetten, maar hele landen zal innemen. Wanneer de mensen niet kunnen zien wie de WERKELIJKE TERRORISTEN zijn, dan vergeet het maar, dan zijn we verloren. Van bijna alles wat zij – de elite – zeggen, is het tegenovergestelde juist de waarheid. ZIJ zijn de slechteriken, niemand anders!  

8.000 IE vitamine D per dag als wonder tegen ziekten
Alhoewel de Amerikaanse Gezondheidsraad (IOM) en vele andere instituten het belang van vitamine D bij het voorkomen van kanker altijd hebben gebagatelliseerd, verschijnt nu een nieuwe studie in Anticancer Research die de krachtige waarheid over vitamine D onthult.


Volwassenen hebben per dag tussen de 4.000 en 8.000 IE (Internationale Eenheden) vitamine D nodig om o.a. het lichaam te beschermen tegen kanker, MS en diabetes type 1. 

De Nederlandse Gezondheidsraad (GR) adviseert voor volwassenen 200 IE per dag, een schrikbarend verschil! In november 2010 is het advies voor de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) vitamine D door het IOM verdrievoudigd van 200 IE naar 600 IE per dag. 

Het nieuwe onderzoek is uitgevoerd door wetenschappers van de Universiteit van Californië, de San Diego School of Medicine en de Creighton School of Medicine in Omaha. Het gaat om baanbrekend onderzoek omdat het de relatie toont tussen de dosering vitamine D en het vitamine D gehalte van het bloed.
Dit is een unicum en het gaat om cruciale informatie die nodig is om een revolutie te ontkenen in de gezondheidszorg. Vitamine D is het meest eenvoudige, veiligste en goedkoopste medicijn tegen velerei ziekten en helpt op de lange termijn de zorgkosten terug te dringen. 

Tot 8.000 IE nodig per dag
De vitamine D aanbevelingen van wetenschappers verbonden aan GrassrootsHealth voor een optimale gezondheid:

1  een vitamine D gehalte tussen 100 en 150 nmol/L
2  een vitamine D inname (D3) van 4.000-8.000 IE per dag

De positieve effecten van vitamine D blijken bij een vitamine D gehalte van 125 nmol/L of hoger; effecten die niet worden gezien bij waardes lager dan 120 nmol/L.
 

"We hebben ontdekt dat een dagelijkse inname van 4.000 tot 8.000 IE nodig is om het vitamine D gehalte in het bloed hoog genoeg te houden om het risico op diverse ziekten zoals borstkanker, darmkanker, multipele sclerose en diabetes type 1 met tenminste de helft terug te dringen,” zei Dr. Cedric Garland.

26 november 2011

UFO’s & Project Blue Beam – het Disclosure Project

Carol Rosin - Disclosure Project (Nederlands ondertiteld)

video
Geüpload door Ritchy72 op 24 okt 2007 

Een opzienbarend en nog steeds zeer actueel getuigenis van dr. Carol Rosin tijdens de persconferentie van het Disclosure Project op 9 mei 2001 o.l.v. dr. Steven Greer. Hier verklaart zij wat dr. Wernher von Braun haar allemaal over de ruimtewapensystemen vertelde, die ons zogenaamd zouden moeten beschermen tegen allerhande vijanden, waaronder als laatste: een buitenaardse dreiging. Een reek van leugens om ruimtewapens te kunnen blijven ontwikkelen! 

Dr. Wernher von Braun was een toprang SS-officier, die ook het hoofd van het Nazi-raket programma was tijdens de tweede wereldoorlog. Von Braun werd na de oorlog naar Amerika overgebracht, omdat onze regering zijn kennis en expertise van te vitaal belang beschouwde om te laten vallen in handen van vijanden.
Dr. von Braun en zijn collega's brachten destijds een schat aan informatie mee. Von Braun was ingewijd naar verluid in het werken aan anti zwaartekracht aandrijving voertuigen, ontwikkeld tijdens de laatste dagen van het Derde Rijk. In de loop der jaren had von Braun tevens toegang tot NASA’s geheime programma's. Von Braun begon blijkbaar het hele plaatje te zien van de werkelijke doelstellingen van Amerika's ruimteprogramma en de manier waarop het militair-industrieel complex het volgens een geheime, verborgen agenda aan het manipuleren was gedurende de laatste jaren van zijn leven.
 

Het was kort voor zijn dood in 1977 dat von Braun de details van het geheime ruimteprogramma, punt voor punt, aan dr. Carol Rosin toevertrouwde. Hij beschreef exact waar dit plan toe moest leiden: totale controle onder een onderdrukkende Eén Wereldregering (NWO).
Von Braun gaf haar een opperste opdracht om dit plan te dwarsbomen, de bewapening van de ruimte te stoppen. Als dit niet gebeurt, zou dit een ramp voor de mensheid betekenen, omdat een reeds bestaande internationale machtselite stappen zal ondernemen om de controle over deze planeet permanent te maken door een valse buitenaardse invasie. 

Is er een Media Blackout op grote stralingsvergiftiging in de VS?

De mainstream media en de federale overheid werken nauw samen om de escalerende nucleaire rampen in Japan te verduisteren en hoe straling Amerika en andere landen treft…

Stralingsniveaus nemen toe in Noord-Amerika, maar ook in Europa
Kans is groot dat je radioactief voedsel hebt gegeten en het niet eens weet. De meeste mensen zijn zich niet bewust dat de straling op dit moment de Amerikaanse voedselvoorziening vervuilt.

De bron van dit radioactief besmette voedsel?
De TEPCO kernreactoren in Fukushima, Japan.

Mainstream media negeert de gevolgen grotendeels
De voedselvoorziening wordt nog steeds besmet door de Japanse straling en de Amerikaanse overheid en een groot deel van de mainstream media negeert angstvallig het enorme gezondheidsprobleem, waarvan een nucleaire expert claimt dat het 70 maal! erger is dan de nucleaire ramp destijds in Tsjernobyl.

25 november 2011

Medicijnen op voorschrift maken almaar meer doden


‘Slachtoffers van een plots overlijden blijken steeds vaker onder de zware medicijnen te zitten.’ 

Dat zegt de Leuvense toxicoloog Jan Tytgat. In Amerika is de sterfte door misbruik van medicijnen zelfs doodsoorzaak nummer één.  

Driehonderdduizend slachtoffers per jaar
Dat is de dodentol die medicijnen op voorschrift in de Verenigde Staten jaarlijks eisen. Het cijfer werd bekendgemaakt in de rand van het proces tegen Conrad Murray, de lijfarts van Michael Jackson. 

‘Ook in ons land is het aantal sterfgevallen door medicijnen sterk toegenomen’, zegt toxicoloog Jan Tytgat van de KU Leuven. Tytgat voert op vraag van het gerecht geregeld lijkschouwingen uit op mensen, die zonder aanwijsbare reden overleden zijn, en stelde vast dat steeds meer slachtoffers onder de slaapmiddelen, kalmeermiddelen, stimulantia, antidepressiva en antipsychotica zitten.
‘Ze hebben bijvoorbeeld ooit een antidepressivum voorgeschreven gekregen en hebben daar nog een paar blisters van overgehouden. Waarna ze zonder doktersadvies die restmedicijnen innemen, ongecontroleerd en soms in combinatie met andere geneesmiddelen en alcohol. Een gevaarlijke cocktail’, zegt Tytgat. 

Het Internationaal Bureau voor de Controle op Drugs waarschuwt al een paar jaar dat de nieuwe junkies niet zozeer verslaafd zijn aan de klassieke harddrugs, maar aan slaap- en kalmeermiddelen. ‘Een groot aantal bejaarden in rusthuizen is echt verslaafd aan slaapmiddelen’, zegt Tytgat. 

Hoewel het gaat om geneesmiddelen die enkel op doktersvoorschrift verkrijgbaar zijn, blijkt het in de praktijk niet zo moeilijk om een flinke voorraad bijeen te sprokkelen. ‘Er is een zwarte markt van valse en gestolen voorschriften. Veel verslaafden shoppen ook bij meerdere dokters of apothekers. Of ze spreken kennissen aan, die zich medicijnen laten voorschrijven die ze niet nodig hebben.’ 


24 november 2011

Gerald Celente – Haal al je geld van de bank

Gerald Celente - Goldseek Radio - 16 Nov 2011

video
Geüpload door geraldcelente op 18 nov 2011 

Wie is Gerald Celente?
Celente is een Amerikaanse trend voorspeller, uitgever van het Trends Journal, zakelijke adviseur en auteur, die voorspellingen doet aangaande de wereldwijde financiële beurzen en andere gebeurtenissen van historisch belang. Hij heeft alles voorspeld van de  beurscrash in 1987 en de ondergang van de Sovjet-Unie tot de opkomst van ‘groene’ marketing en inkrimping van bedrijven.
Gerald Celente heeft zichzelf omschreven als een "politieke atheïst" en "burger van de wereld". 

Gerald Celente - Goldsek Radio - 16 november 2011
Ze zullen je rente op 0% houden tot 2012 - 2013, en wat betekent dat?
Het betekent dat als je geld op de bank hebt, je je tijd verspilt door het daar te laten, omdat je er niets van terugkrijgt. Je was misschien gewoon om de inflatie bij te houden, straks niet meer; ze moeten de rente op 0% houden, zodat het Ponzi-schema zou kunnen blijven doorgaan. Ik zit in goud en zilver, en vooral goud en dat is waar ik blijven zal.... 

Vertaald fragment 

Vandaag is onze speciale gast Gerald Celente van het Trends onderzoek instituut.

De komende Europese Superstaat die Duitsland plant – uitgelekt documentVeel mensen waren verbaasd over wat de Duitse bondskanselier Angela Merkel bedoelde, toen ze onlangs verklaarde dat de ultieme oplossing voor de financiële crisis in de EU: "meer Europa, niet minder Europa zou betekenen". Nou, nu komen we er achter….

Een gelekte interne memo van de Duitse overheid, getiteld "De Toekomst van de EU: Verplichte Integratiebeleidsverbeteringen voor de Voortbrenging van een Stabiliteits-Unie", hetgeen eigenlijk de oprichting van een "Europees Monetair Fonds" voorstelt, welke de macht zou worden gegeven om economieën van verontruste Europese naties te besturen. Deze "stabiliteitsunie" zou snel gevolgd worden door de oprichting van een volwaardige "politieke unie".  

In wezen stelt dit uitgelekte memo de oprichting voor van een "Europese Superstaat", die zal worden klaargestoomd door de strot van de rest van Europa, of ze het nu leuk vinden of niet. Nationale soevereiniteit zou dan tot het verleden behoren en de Europese bureaucraten zouden alles runnen. Uiteraard zal dit nooit worden geaccepteerd door de mensen van Europa, totdat ze de bittere pijn voelen van de komende financiële ineenstorting. Maar we beginnen al een duidelijk plan te zien van wat de Duitsers willen voeren gedurende de nasleep van de komende crisis. 

Veel mensen hebben net aangenomen dat als er een enorme financiële ineenstorting in Europa plaatsvindt, en de euro crasht, dat dit het einde van de euro zal betekenen en mogelijk het uiteenvallen van de EU. Maar dat is niet helemaal wat de Duitsers hebben gepland!

Planeet X: NASA info uitgelekt


South Pole Telescope (S.P.T.) 

Planet X: NASA Doomsday Info Leaked  (LINK)

Geüpload door PaleHorse520 op 19 nov 2011

Met 2012 slechts nog dagen verwijderd, hebben Nibiru 'doomsday' theorieën en theoretici hun overvloed. Heeft iemand van NASA een deel van de informatie in deze video laten lekken? Of blijkt het jaar 2012 slechts als een enorme 'false flag' door de overheid gesteunde ‘angst zaaien’- campagne te zijn? Wat was het, waarvoor de Maya's de toekomstige bewoners van de wereld probeerden te waarschuwen? 

Bekijk hier een opname van Nibiru (aka Nemesis, CW Leonis, Tyche, Wormwood en meer) met de S.P.T.! 

Vertaald fragment 

De video opent met ‘Waar zul je zijn in 2012?’
NASA volgt Planeet X (Nibiru) momenteel met haar S.P.T. telescoop vanaf de Zuidpool. 

Ik laat je nu de volledige baan van Nibiru zien, en gegevens en data van wat te verwachten (van april 2007 tot juli 2014)….
Dit betekent niet het einde van de Aarde, maar wees voorbereid. 

De volgende beelden zijn gesmokkeld uit de ondergrondse basis, genaamd ‘Dulce’. De elite van de wereld, die naar een nieuwe wereld orde (NWO) toewerken, zijn niet alleen op de hoogte van de komst van Planeet X, ze kennen ook de invloed van Planeet X op de Aarde, nl. aardbevingen, tsunami’s, vulkaanuitbarstingen, etc.

Hier volgen enkele Toekomst kaarten van de wereld na de poolverschuiving, veroorzaakt door het passeren van Nibiru door ons zonnestelsel… 


Zie ook: 

EXTRA! 32º of Insanity : 11.20.11 - Nibiru, ELENIN, Neumeyer Station, CW Leonis, & MORE!