1 januari 2012

2012 Doomsday Voorspellingen door NASA ‘ontmaskerd’ – de Blinde leidt de blinden
Op 21 december 2012 vrezen veel ‘doomsday gelovigen’ de Apocalyps zoiets als een onheilsplaneet die met onze aarde botst wat tot het einde zou leiden. Echter, “de wereld zou niets anders moeten verwachten dan de winter zonnewende eind dit jaar, de langste nacht van het jaar”, aldus NASA.


Sommige mensen wijzen op het einde van de Maya kalender op 21 december 2012 als bewijs van de komende Apocalyps, maar astronomen waren er snel bij om te benadrukken dat er niets is om je zorgen over te maken.
Volgens de oude Maya kalender, markeert de winter zonnewende 2012 het einde van een 144.000-daagse cyclus. Deze cyclus, die begint op de mythische Maya aanmaakdatum, is al 12 keer herhaald. De 13e zal eindigen in 2012, en bekroont een volledige 5200-jarige Maya cyclus van de schepping.
Deze datum is al lange tijd in nevelen gehuld, samen met velen die beweren dat het verwoestingen zal aanbrengen op onze planeet.

Onheil planeet Nibiru?
Men vreest dat een onheilsplaneet, "Nibiru" of "Planeet X" genoemd, vermoedelijk de aarde nadert. Zelfbenoemde Nibiru expert Nancy Lieder, die zegt contact te hebben met de aliens van Zeta Reticuli, zei eerder dat Nibiru een grootschalige ramp zou veroorzaken in mei 2003, alleen maar om het te veranderen naar 21 december 2012.

Is Nibiru echt, is er bewijs?
"Nibiru is belachelijk, omdat het niet bestaat - het heeft nooit bestaan
​​als iets anders dan een verzinsel van de verbeelding van de pseudo-wetenschappers, die geen last lijken te hebben van een compleet gebrek aan bewijs", vertelde astronoom Don Yeomans, manager van NASA's Near-Earth object programmabureau op het Jet Propulsion Laboratorium in Pasadena, Californië, aan SPACE.com.
“Er is geen basis voor de bewering dat het wellicht schuilgaat achter de zon, omdat het niet verborgen kon zijn voor observatie tot nu”, zei Yeomans. Wanneer een dergelijke planeet op weg was naar aarde richting 21 december 2012, zou het al met het blote oog te zien moeten zijn.”

Kosmische uitlijningen?
Er zijn ook zorgen vanwege het feit dat planeten of sterren op één lijn zouden komen te staan, op een manier die de aarde zal transformeren. Bijvoorbeeld, sommige theoretici beweren dat vanuit ons standpunt,
op 21 december 2012 het vlak van het zonnestelsel en het vlak van de melkweg op één lijn liggen. De winter zonnewende zal dan verbonden zijn met de melkweg. Echter, de zon doet dit al twee keer per jaar”, aldus Yeomans.

In feite zal de zon uiteindelijk het vlak van onze melkweg kruisen. Echter, de zon is ongeveer 67 lichtjaren van het galactische vlak verwijderd, dus het vraagt een paar miljoen jaar om dit te doen”, zei Yeomans. Zelfs dan, wanneer ons zonnestelsel uiteindelijk het vlak kruist, zal er niets bijzonders gebeuren”, voegde hij eraan toe. 

Sommigen beweren tevens dat de zwaartekracht effecten van de planeten die met elkaar uitlijnen (op één lijn staan), op een of andere manier de aarde zullen beïnvloeden. Er is echter geen planetaire uitlijning op 21 december 2012, "en áls ze er waren, zou het geen problemen opleveren", zei Yeomans. De enige lichamen, die enige significante zwaartekracht invloed op aarde hebben, zijn de maan en de zon, zoals de getijden. Getijde-effecten van andere lichamen in ons zonnestelsel zijn op zijn best te verwaarlozen, en in alle gevallen hebben we ze ervaren voor miljoenen jaren, zonder dat we het opmerkten.”

Zonnestormen in 2012 door toedoen van Nibiru?
Zonnestormen - explosies van energierijke deeltjes van de zon - gebeuren, gewoonlijk toenemend en weer afnemend in cycli die ongeveer 11 jaar duren. Wanneer deze geladen deeltjes botsen met de aarde, kunnen ze aurora's en schade aan satellieten en elektriciteit leidingen veroorzaken, hoewel het niet echt blijvende schade toebrengt”, aldus Yeomans.

Poolverschuiving aarde?

Er is enige alarmering dat in 2012 een verschuiving van de polen van de aarde te zien zijn - hetzij van de geografische polen, die de as rotatie van de aarde markeren, of de magnetische polen, waarnaar onze kompassen wijzen.
Maar, er is geen reden om een dergelijke gebeurtenis te vrezen, zeiden wetenschappers, want de maan stabiliseert het draaien van onze planeet. De magnetische polen van onze aarde verschuiven inderdaad, maar over periodes van ongeveer 500.000 jaar, en niet plotseling, "maar in de loop van duizenden jaren, zonder een bewijs van een shift op 21 december 2012”, zei Yeomans. “Zelfs als de magnetische polen verschuiven, zouden zich geen echte problemen voordoen, anders dan het ongemak van onze kompassen, die veranderen van Noord naar Zuid”, voegde hij eraan toe.

Kosmische invloeden?
De aarde is altijd kwetsbaar voor de gevolgen van kometen en asteroïden, maar grote gevolgen zijn zeldzaam, zoals de laatste grote impact 65 miljoen? jaar geleden, die het tijdperk van Dinosaurussen beëindigde.
Desondanks speuren astronomen de hemel af voor near-earth objecten.
"Er zijn geenin de buurt van de aarde’-objecten in 2012, waarvan bekend is dat ze een geloofwaardig risico vormen voor de aarde," zei Yeomans. "Niets, nul, zip, nada. Maar ondanks bewijs van het tegendeel, hebben doomsdays theoretici de aandacht getrokken, en zullen dergelijke voorspellingen blijven verspreiden, tenzij wetenschappers meer betrokken zijn in het brengen van de waarheid over deze bizarre beweringen”, zei Yeomans.
“Toenemende hysterie over deze ongegronde sombere voorspellingen zal slechts verbeteren, als wetenschappers zich meer bezig hielden met het ontmaskeren van pseudo-wetenschap", zei hij tenslotte.
 

Planeet X is het beste vanaf de Zuidpool te zien, al waar NASA en het Vaticaan de planeet aandachtig observeren! Omdat het Vaticaan vanuit de bijbel weet dat de gevreesde “Alsem” van Openb. 8:10-11 wellicht Planeet X is…?

De gevolgen van Planeet X zouden ook wel eens eerder dan de beruchte datum van 21 december 2012 te zien kunnen zijn…


Evidence Mounting for Planet X

Planet X Nibiru Nasa 2012 Doomsday Info Leaked

WoW! Strange Things At Nuemeyer Station!

Bekijk hier een opname van Nibiru (aka Planeet X, Nemesis, CW Leonis, Tyche, Wormwood, Alsem en meer) met de S.P.T.! 

Waarom zou het tweede boek van Ezra UIT de bijbel zijn gehaald?
2 Ezra 15 spreekt heel duidelijk over deze ‘verschrikkelijke ster’: 

41Fire, and hail, and flying swords, and many waters, that all fields may be full, and all rivers, with the abundance of great waters.  

Zie ook:Vertaald: Marion