13 februari 2012

Aardbeving in Zwitserland – Europa dient zich voor te bereiden


2/11/2012 -- 4.2 magnitude earthquake in SWITZERLAND -- Europe should prepare

Geüpload door dutchsinse op 11 feb 2012 

De tijd voor waakzaamheid is nu - deze aardbeving beweging werd verwacht (zie mijn laatste aardbeving voorspelling van 2/2/2012.

Als je in de EU woont - Portugal, Spanje, Frankrijk, Duitsland, België, Nederland, Zwitserland, Luxemburg, Polen, Tsjechië, Italië, Griekenland, en zelfs zo ver naar het oosten als Finland…. en naar het noorden tot Noorwegen, voorbij de UK -  kijk dan uit voor verdere beweging in de komende week of op z’n hoogst twee weken.


Alert! Aardbeving activiteit in slapende vulkaangebieden 


Meerdere 3.0M + tot 4.0M aardbevingen + bevingen op meerdere plaatsen van Utah, ten zuidoosten van de Californische / Mexicaanse grens noordwaarts door Centraal-Californië en verder naar het noorden richting Noord-Californië.

Wees je bewust van deze situatie ontwikkeling - meer omvangrijke gebeurtenissen mogelijk op korte termijn (weken of minder) te verwachten.

We weten allemaal dat we nu ieder moment een opmerkelijke aardbeving in Californië kunnen verwachten. Er is een stijging in vulkanische activiteit en bovendien een stijging in aardbeving activiteit met betrekking tot vulkanische beweging. Een aantal van de slimste geofysici ter wereld slapen niet zo goed meer…
Niet zo verwonderlijk, want wat ze dachten dat ze wisten over vulkanen, was niet helemaal correct. Maar nu kennen ze de waarheid, de angstaanjagende realiteit super vulkanen worden geactiveerd en kunnen Amerika vernietigen op elk moment. Misschien over 100 jaar…. of misschien zelfs al volgende week… 

Don't be scared -- be Prepared!
En daar wil ik nog aan toevoegen: Wees geestelijk voorbereid! He is coming soon!!