1 februari 2012

HAARP Holes In Heaven - Nederlands


Geüpload door HotBurmees op 27 sep 2011 

Is deze technologie gevaarlijk? Is het een 'superwapen'?

De toepassingen van deze technologie bestaan o.a. uit de mogelijkheid haar te gebruiken als raketafweersysteem, 'star-wars' wapen, als een wapen om het weer te beïnvloeden, om röntgenfoto's van het binnenste van de Aarde te maken, om mindcontrol toe te passen ofwel het bewustzijn van mensen te manipuleren middels ELF-golven (Extreme Low Frequency), en om er aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en/of orkanen en dergelijke mee te veroorzaken.

Heeft de US-military werkelijk 'gaten in de hemel/lucht' geschoten/gemaakt?

Deze goed gedocumenteerde filmproductie onderzoekt wat de fysieke effecten zijn van het zogenaamde 'HAARP-project', en wat de uitwerking ervan is - en in de toekomst zal worden - op onze ionosfeer.

HAARP (Highfrequentie Active Aurora Research Program) is een omstreden hoge frequentie radio-zend-installatie annex 'iono-sfeer verhitter', waarover het gerucht gaat dat ze door de US-Navy/Air Force in samenwerking met de Philips laboratoria in Ganoka, Alaska, gerund wordt.

Deze HAARP-film onderzoekt de implicaties van dat project en evalueert verschillende theorieën van onafhankelijke wetenschappers, die ons in dit verband proberen te waarschuwen voor de gevaren van het gebruik van technologieën voor het stralen op hoge en zeer lage frequenties en voor elektromagnetische technologieën iha, en ons in te lichten over de manieren waarop die ook op een voor de mensen gunstige manier zouden kunnen worden gebruikt.

Deze docu probeert een neutrale, eerlijke en nauwkeurige evaluatie van het zogenaamde 'Haarp-project' te geven, en ze openbaart informatie over dat project die spectaculaire gevolgen zou kunnen hebben voor onze hele wereld.

Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en Eindtijd.goedbegin.nl