21 februari 2012

Het Rothschild Manifest – vrij vertaald
Het Rothschild Manifest – uit circa 1840? 

(Vrij vertaald René Voogt) 

1. WET is DWANG in vermomming, GEBRUIK DIE WET (Statuut, wet, codes, regelgeving)

2. Politieke vrijheid is een IDEE, het is geen FEIT en is slechts een ILLUSIE en een AFLEIDING

3. GEBRUIK “LIBERALISME” om de controle te verkrijgen via “GELIJKHEID” door middel van “ONDERWIJS” (OBE)

4. OVERHEDEN moeten worden vernietigd door een EXTERNE (oorlog) of door INTERNE (liberalisme en corruptie) middelen

5. We moeten de CONTROLE krijgen over de economieën van alle regeringen door beheersing van de GELD hoeveelheid

6. Het doel heiligt ALTIJD de middelen. “ALTIJD”!

7. GEWELD & MACHT = RECHT, er zijn geen absolute morele of ethische codes (Geen Bijbelse wet)

8. Wij hebben het RECHT om ALLE BESTAANDE INSTELLINGEN TE RECONSTRUEREN

9. WIJ zullen de ALLERHOOGSTE HEREN worden over alle mensen

10. De macht van het GELD moet verborgen en GEHEIM blijven tot wij in een dergelijke positie van MACHT zijn, dat niemand ons PLAN kan stoppen (Fractionele reserve bank / schuld papieren op basis van valuta)

11. We moeten gebruikmaken van ALCOHOL, DRUGS, SEKS, PORNOGRAFIE, GOKKEN, ALLE ONDEUGDEN en MORELE VERDORVENHEID om de JEUGD VAN ALLE NATIES TE VERNIETIGEN

12. We hebben het RECHT OM ALLE BEZITTINGEN IN TE NEMEN, met alle middelen die daarvoor nodig zijn, om ALLE MENSEN ONDER ONZE CONTROLE te brengen
(Samenvoeging van Maritieme wetgeving en financiële wetgeving, afschaffing van het gewoonterecht, het corrumperen van titelregistraties / eigendomsbelastingen)

13. We gebruiken de termen “VRIJHEID, GELIJKHEID en BROEDERSCHAP”, die een ‘NIEUWE ARISTOCRATIE’ vast zullen stellen (Franse revolutie)

14. De kwalificaties voor deze “ARISTOCRATIE” zal RIJKDOM zijn, die WIJ ZULLEN CONTROLEREN

15. OORLOGEN zullen worden UITGELOKT, GEFINANCIERD en IN STAND GEHOUDEN totdat we BEIDE ZIJDEN CONTROLEREN, zodat alle partijen BIJ ONS IN DE SCHULD STAAN (Amerikaanse Revolutie door Desert Storm, Afghanistan en WOIII)

16. Kandidaten voor een OPENBAAR AMBT zullen worden geselecteerd, opgeleid, onderhouden, onderdanig en gehoorzaam

17. WE ZULLEN DE CONTROLE HEBBEN OVER ALLE GROTE VESTINGEN VAN DE MEDIA en hun INFORMATIE

18. Geënsceneerde FINANCIËLE PANIEK en GECONTROLEERDE DEPRESSIES zullen leiden tot onze “NIEUWE WERELD ORDE” 

Meyer Amschel Rothschild vermeldde tevens in de late 18e eeuw, “GEEF MIJ DE CONTROLE OVER DE VALUTA VAN NATIES, EN HET ZAL ME EEN WORST WEZEN, WIE DE WETTEN MAAKT”.

DE ROTHCHILD FAMILIE controleert het grootste deel van DE CENTRALE BANKEN VAN EUROPA, de FEDERAL RESERVE van de VS, en is de bankier voor het overgrote deel van de rijkdommen van het Vaticaan. Zij controleren DE MINERAAL BRONNEN (zie Rio Tinto) op vijf continenten, hebben een imperium van WIJNPRODUCENTEN, BROUWERIJEN & LIKEUR DISTILEER INSTALLATIES. Ze hebben tevens banden met omvangrijke DRUGSMOKKEL & WITWAS Kartels door controle over het BRITSE OOST INDIA COMPANY & DE PARTICULIERE BANKEN VAN ROTHSCHILD in de meeste grote landen. Zie hun officiële website op: http://www1.nmrothschild.com/navs/introf.htm


Een korte lijst van de machtigste en gevaarlijkste mensen en families in de wereld: 

1. De Rothschild familie (eigenlijk Bauer) van Europa, Bankiers voor de Kroon van Groot-Brittannië, de kroon Tempel, het Vaticaan, Noord-Amerika en het grootste deel van de ontwikkelde wereld (zie bovenstaande link)

2. De Rockefeller familie van New York, Arkansas, Virginia W., Argentinië en Australië.
(Bankieren, energie, olie, onroerend goed, scheepvaart en de inlichtingendiensten)

3. De Edgar Bronfman familie van Canada en de VS (Seagram’s Likeur distillatie, Film Studio’s, Media)

4. Michael Eisner, mediamagnaat (insider) (Disney Co, ABC, TV, Film, het maken en de distributie ervan)

5. Bill Gates (Microsoft Co) Magna Cum Laude afgestudeerd aan de Rockefeller Business School

6. George W. Bush (ex-president van de Verenigde Staten), Skull and Bones, verrader van de eerste orde

7. Koningin Elizabeth II (Windsor Familie van Groot-Brittannië), Duitse en Griekse overweldigers van de Britse Kroon. East India Co

8. Alan Greenspan (voorzitter van de Federal Reserve, fractional reserve banking en officiële stroman voor het geld kartel)

9. De Premier van Israël (opgezet door de Rothchild aan het eind van de Tweede Wereldoorlog)!

10. George Soros (Rothchild agent, valuta handelaar (rover) en speculant, extraordinaire plunderaar)

11. Minister van Financiën, AKA gouverneur van het IMF, agent van Rockefellers & Rothchild’s.

12. De misdaad familie Bush van Texas en Maine, Financiers van het Derde Rijk, Adolf Hitler, NWO insiders, drugs, olie, het witwassen van geld, agenten van de marionetten meesters, oprichter van de Carlisle-groep met de Bin Laden familie

13. En als laatste de Jezuïeten en de Jezuïeten-generaal van het Vaticaan (het moderne Romeinse Rijk) 

Ik weet zeker dat ik een aantal andere belangrijke personen heb gemist, hetgeen ongetwijfeld zal leiden tot klachten van vele kanten, maar vergeet niet, God weet wie ze zijn, en uiteindelijk zullen zij aan Hem verantwoording af moeten leggen, aan Hem en Hem alleen. 

HANDsignalen  – “Vrijmetselaars en occulte symbolen geïllustreerd” door dr. Cathy Burns
Spreuken 6:12 vertelt ons:
“Een nietsnut, een onheilsstichter is hij, die met bedrieglijke mond rondgaat, die met zijn ogen knipt, met zijn voeten schuifelt, met zijn vingers wijst…” 

Het klinkt alsof dit vers kan worden toegepast op vrijmetselaars, occultisten, bendeleden, en vele andere groepen, omdat ze vaak met hun handen en voeten berichten aan elkaar doorgeven. Bijvoorbeeld, de vrijmetselaars hebben hun geheime handgrepen. Ook positioneren ze hun voeten op een bepaalde wijze om een “Tau kruis” [een conventionele vorm van de penis] te vormen. Deze positionering kan nuttig zijn als een vrijmetselaar voor een rechter moet verschijnen. Met deze houding kan de rechter (als hij ook een vrijmetselaar is) heel eenvoudig zien dat de persoon voor zijn bank een collega-lid – broeder - van de vrijmetselarij is. 

Enkele vrijmetselaar eden
De vrijmetselaar, die de eed uitspreekt voor de 3e graad, belooft daarmee dat ALLE MISDADEN DIE DOOR EEN COLLEGA VRIJMETSELAAR WERDEN GEPLEEGD ZULLEN WORDEN VERDOEZELD, uitgezonderd die van verraad en moord.
Bij de 7e graad van de vrijmetselarij moet de kandidaat beloven dat hij “een Collega Koninklijke Halve Maan Vrijmetselaar bij zal staan, wanneer hij ziet dat hij in de problemen is geraakt, en zal zijn zaak omarmen om hem te bevrijden, OF HIJ DAARBIJ NU GOED OF FOUT ZAT”.
Voor de 13e graad wordt de eed afgenomen, waarbij beloofd wordt: ALLE MISDADEN TE VERBERGEN, WAARONDER MOORD EN VERRAAD. Dit betekent natuurlijk, dat als een vrijmetselaar een moord heeft begaan, en de rechter is ook een vrijmetselaar, dat de rechter dan VERPLICHT is, door zijn maçonnieke eed, om de moordenaar vrij te spreken, zelfs wanneer dit resulteert in het leggen van de schuld op een onschuldige persoon! In feite wordt deze opdracht gegeven in het handboek: Er wordt gezegd dat president Bill Clinton werd vrijgesproken door de inspanningen van vrijmetselaars in de jury.
 

”JE MOET ALLE MISDADEN VAN EEN VRIJMETSELAAR BROEDER VERBERGEN / ACHTERHOUDEN … EN MOCHT U OPGEROEPEN WORDEN OM TE GETUIGEN TEGEN EEN VRIJMETSELAAR BROEDER, ZORG ER DAN STEEDS VOOR, DAT JE HEM DEKT… HET ZOU MEINEED KUNNEN ZIJN WANNEER U DIT DOET, MAAR U HEEFT ZICH AAN UW VERPLICHTINGEN GEHOUDEN”. 

Gaat er nu een lampje branden WAAROM er zoveel de DOOFPOT in gaat? 

Voorwaarde om de NWO te betreden
“Niemand zal de Nieuwe Wereld Orde betreden, tenzij hij of zij een belofte heeft afgelegd om LUCIFER te aanbidden. Niemand zal de “Het Nieuwe Tijdperk” (New Age) binnengaan, tenzij hij een LUCIFERIAANSE Initiatie aanvaardt” (David Spangler, directeur van Planetaire Initiatief, VS).