18 februari 2012

Nicki Minaj voert satanisch ritueel op – Grammy’s Top Satanische Superbowl Show
Nicki Minaj in rode heksenmantel, begeleid door 'de Paus', lopend over de rode loper voor de Grammy Awards 2012

Klik HIER voor de schokkende video 

Veel Grammy aanwezigen uitten hun afkeer voor de zogenaamde kunstenares Nicki Minaj. Blake Shelton zei zelfs: "Nicki Minaj moet terugkruipen in de vurige put, waar ze vandaan kwam... terug naar haar vader, Beëlzebub."

Geen toeval
Het zou gemakkelijk zijn om te denken dat Minaj slechts gebruikmaakt van deze vorm van theater, gewoon om aandacht te krijgen en haar albums te verkopen. Maar velen stellen dat dit hier niet het geval is. Vrienden en familie geven toe dat Minaj het satanisme omarmde toen ze nog een kind was, rond 14 of 15 jaar oud. Bovendien is haar muziek heel slecht en de meeste critici bekritiseren haar dat ze geen talent heeft.

Nicki Minaj maakt satanische tekens bij MTV Awards

Andere critici van Minaj zijn van mening dat niemand bij z’n volle verstand, die niet Satan aanbidt, zijn hele carrière allerlei satanische dingen zou kunnen opvoeren, als Minaj dat doet. Dit is geen spel. Dit is echt. Veel sterren in het publiek werden gehoord, die dingen mompelden als, "Minaj moet absoluut professionele hulp zoeken”. 
 

Nooit eerder heeft een slechtere, meer bedorven satanische artiest de kans gekregen om zulk een show op te voeren, het podium te bestijgen met zulke muziek grootheden, en voor publiek met zoveel topsterren erin.
De Grammy show bestond uit exorcisme, levitatie en een door demon bezeten Minaj. Daarbij nog kwam een priester, in een poging om deze demon bij haar uit te drijven. Minaj schreeuwt dat ze bezeten is van een boze geest, genaamdRoman” (Romein/Rooms).
Diezelfde priester nu had Minaj eerder vergezeld bij de Grammy Awards, terwijl hij een pauselijk gewaad droeg.

Met haar debuut album maakte ze een andere alter-ego met de naam "Roman Zolanski". Roman, de "Demon binnenin Haar', was in vol ornaat te zien afgelopen zondag in deze schokkende Grammy show. Minaj heeft zelf ook het volgende verklaard: "Roman is een demon in mij".

Misschien wel het meest vulgaire gedeelte was de seksueel getinte opvoering van een schaars geklede danseres, die zich uitstrekt naar achteren, terwijl een misdienaar tussen haar benen in gebed knielt...

Aan het eind van de show worden de gebrandschilderde ramen verbrijzeld, niet in staat om de aanval van Satan te weerstaan. “Roman” zweeft naar het plafond, waardoor het duidelijk is dat de uitdrijving is mislukt. Satan triomfeert, althans zo doet het voorkomen. Naakte demonen kronkelen als slangen over het podium als het nummer eindigt.

Niets van dit alles was bij toeval. De entertainmentindustrie zou echter nooit toestaan ​​dat een artiest de islam zou beledigen! 

Wat is de boodschap hier?
Is dit een verwijzing naar het nieuws, dat binnen het Vaticaan het verhaal de ronde doet dat de paus binnen een jaar zal overlijden? Wellicht dat deze show ons laat zien dat een enorme verandering aanstaande is…?

Het is duidelijk dat Minaj en vele andere artiesten die God lasteren en openlijk Lucifer / Satan aanbidden, hun publiek willen shockeren. Minaj is al die tijd 'behandeld' geweest gedurende haar stijgende bekendheid, en ze wordt door de Illuminati gebruikt om haar fans te programmeren met satanische verlangens en haat tegen Christus.

Ouders, kijk eens naar de muziek van je kinderen. Lees de teksten en kijk naar de afbeeldingen op de cd/dvd zelf. Wees kritisch, lieve mensen. De vijand probeert onze kinderen te verslinden en hen te bekeren tot Satan. Ja, kinderen hebben een vrije wil om te kiezen, net zoals u en ik, maar ouders helpen hen in grote mate, door hen te leren om verstandig te kiezen. 

En hoe kunnen we hen helpen als we geen idee hebben hoe hun wereld eruit ziet?