12 februari 2012

Piramides stralen energie naar mysterieuze ruimtewolkHoewel NASA de vreemde fotonen wolk bedekte die momenteel het zonnestelsel omhult, is het woord van een aantal wetenschappers uitgelekt.

En nu, terwijl de onheilspellende wolken naderen, heeft dit een meetbaar effect op de zon en de planeten. Verbazingwekkend, aangezien deze bizarre energie onze ruimte binnenvalt, genereren enkele van de beroemdste piramides ter wereld intense energie.
Verschillende ongelooflijke incidenten van zichtbare krachtstralen, die de lucht inschieten, de ruimte in richting het gebied van de ‘buitenaardse’ fotonische wolk (wolk van elektromagnetisch geladen lichtdeeltjes), zijn grondig vastgelegd. Tegelijkertijd begonnen mensen over de hele wereld angstaanjagende geluiden te horen, geluiden die lijken alsof de aarde zelf aan het kreunen en jammeren is.
Alle verschijnselen, inclusief metingen van de nooit eerder vertoonde gigantische elektrificatie van de turbulente zon, lijken te zijn gericht op de dodelijke fotonische wolk, welke sommigen al een zogenaamde 'potentiële Doomsday ruimte gebeurtenis' hebben genoemd.

Piramides stralen energiebundels om de ruimtewolk te bereiken

Oude piramides wakker na eeuwen, millennia van sluimeren
Toeristen schreeuwden, anderen maakten haastige video's met hun mobieltjes met camera terwijl de Maya piramide rommelde. Maar geen aardbeving volgde… in plaats daarvan schoot een schitterende lichtstraal hemelwaarts de ruimte in, terwijl toeschouwers met ontzag snakten naar adem en zich afvroegen wat het betekende…

Maya energiestraal. Bewerkte afbeelding rechts toont verborgen bliksemschicht

Maar de Maya piramide van Kukulkan, die een ruwe kolom van ongelooflijke energie de ruimte inzond, was alleen de laatste piramide die dat deed.
 

In 2009 en 2010 straalde de Bosnische piramide van de Zon een potlood dunne straal van pure energie de ruimte in. 

Onlangs is de Chinese overheid begonnen met nauwlettend toe te zien op tekenen van activiteit op de Xianyang piramide. Vorig jaar onderzocht een team van wetenschappers de piramide; zij geloven dat het van buitenaardse oorsprong kan zijn. [Alien Base Found At Chinese Pyramid]

Azteken Piramide van de Maan stoot energie uit in een energiespiraal van Apex


Het verbazingwekkend incident werd gevolgd door de energiespiraal uitstoot, gezien en vastgelegd in filmopnamen van de top van de beroemde Azteekse piramide van de Maan in Teotihuacan, Mexico.Energiestralen, vortexen (energiespiralen), wervelwinden van een intense kracht...
Wat betekent dit?
Waar is die energie op gericht en waarom?
Wat heeft de mysterieuze kracht van deze stille schildwachten van steen geactiveerd, stilzwijgend de loop der eeuwen markerend… totdat iets hen wakker schudde in hun slaap?
Wat hen tot leven bracht, zou weleens meer verbazingwekkend zijn dan de activiteiten van de piramides: De komst van een onbekende kracht uit de galactische leegte, die nu een groot deel van het zonnestelsel omgeeft. 
 

De dodelijke Photon Belt (fotonengordel)
NASA en de Europese Ruimtevaart organisatie waarschuwen de wereld al twee jaar voor de naderende rampen die zich in 2012 tot en met 2013 zouden ontvouwen. Slechts weinigen hebben geluisterd. 

Nu beweert de eminente astrofysicus, Alexey Demetriev ["PLANETOPHYSICAL STATE OF THE EARTH AND LIFE"] dat wat er gebeurt veel erger is, veel ernstiger dan de NASA en de ESA waarschuwingen [Claim: NASA Hiding Approaching Doomsday Space Event]. Ons gehele zonnestelsel is een immense, potentieel dodelijke, interstellaire energiewolk binnengegaan. 

Piramides reageren op onbekende, buitenaardse wolk
Dr. Demetriev heeft aangetoond dat zowel de Voyager 1 als de Voyager 2 sonde melding heeft gemaakt van het feit dat het hele zonnestelsel in gevaar is. Erger nog, Merav Opher, een NASA Heliophysics Guest Investigator van George Mason University beweert dat deze interstellaire energiewolk instabiel en turbulent is.De Russische wetenschapper beweert vervolgens dat deze fotonische wolk van energie de atmosfeer van de planeten - en vooral onze zon - aan het opwekken is. Aangezien deze interstellaire energiewolk blijft prikkelen en met de zon op elkaar inwerkt, zorgt het ervoor dat de zon actiever wordt, hetgeen resulteert in meer output en instabiliteit.
De magnetische flux, interactie tussen de magnetosfeer van de zon en de geomagnetische velden van de aarde, kan leiden tot kernmutaties, afwijkende draaikolk velden, en polaire magnetische veranderingen, die super stormen creëren, hevige schommelingen in het weer, en - het meest verbazingwekkende van alles - atmosferische en ondergrondse boventonen, die kunnen worden gehoord over de gehele planeet.

Illustratie van hoe piramides energie kunnen opwekken

De piramides - natuurlijke reservoirs van aardse energie en geavanceerde condensatoren, ontworpen om een beroep te doen op het aardmagnetische krachtveld van de planeet - laten stralen pure energie vrij naar de in de ruimte drijvende wolken, die boven ons weerloos planetenstelsel hangen.
 

Skyquakes
De voorspelde vreemde geluiden werden gehoord, vastgelegd, en hevig besproken sinds het voorjaar van 2011. Onlangs verschenen enkele opnames op YouTube uit landen over de hele wereld, geplaatst door verwarde, soms angstige mensen, eisend te weten te komen wat deze geluiden zijn.
[Skyquakes: Warnings From Earth's Destabilizing Core]
Terwijl enkele ongetwijfeld vervalsingen en hoaxes zijn, zijn andere echte opnamen van ondergrondse en atmosferische boventonen.

In een recent interview met Geochange Magazine over de vreemde geluiden uit en rondom de aarde, gaf eminente wetenschapper, professor dr. Elchin Khalilov, deze analyse:
"De mogelijke oorzaak van deze geluiden… kan liggen in de kern van de aarde. Het feit is dat de versnelling van de verschuiving van het Noorden van de aardmagnetische pool, die meer dan vervijfvoudigd is tussen 1998 en 2003, en vandaag de dag op hetzelfde niveau, wijst op intensivering van de energieprocessen in de kern van de aarde, want het zijn processen in de binnenste en buitenste kern, die het geomagnetische veld van de aarde vormen.
En de boventonen zijn afkomstig van de kern van de aarde”, aldus de professor. Soortgelijke geluiden werden soms eerder gehoord, voorafgaand aan grote aardbevingen.

Deze keer worden de vreemde geluiden gegenereerd door het draaiende magnetische veld en de pulserende veranderingen van de kern van de draaiende aarde, die delen van de aardmantel kromtrekt. Alles reageert op de komst van de enorme fotonische wolk, die onze regio van de Melkweg is binnengevallen. 

Wat te verwachten
Demetriev waarschuwt ons voor te bereiden op het ergste. "Globale catastrofe! Niet in tientallen jaren vanaf heden, maar binnen het jaar / jaren."
En wanneer het aardse jammeren de lucht instijgt, werpen de piramides gigantische energiekogels ver de ruimte in.