21 februari 2012

Planeet X veroorzaakt Noorderlicht? Geen Zonnevlammen en wetenschappers kunnen niet verklaren waarom

Op 14 februari werd een reeks vreemde atmosferische gebeurtenissen waargenomen over delen van het Noordelijk halfrond. Wetenschappers zagen aurora’s (Noorderlicht) helderder dan normaal verschijnen, zelfs terwijl er vooraf geen zonnevlammen op het oppervlak van de Zon werden gemeld.

Mysterie: Aurora’s geobserveerd zonder Zonnevlammen
De oogverblindende lichtshow van aurora's afgelopen week is een van de meest bizarre verschijningsvormen die wetenschappers ooit tegenkwamen. Tot nu toe waren ze ervan overtuigd, dat pieken in de Noorderlichtintensiteit rechtstreeks waren verbonden aan het ontstaan ​​van zonnevlammen en Coronale Massa Ejecties (CME’s).
Deze uitstoten produceren enorme hoeveelheden geladen elektrische deeltjes vanaf de Zon naar onze planeet. Als ze in de magnetosfeer komen, beginnen ze te stromen langs de magnetische veldlijnen, en produceren die prachtige lichten, waar onze planetaire polen bekend om zijn.
Maar deze verklaring staat niet toe dat aurora's een piek in intensiteit en helderheid hebben, ZONDER dat vooraf zonne-uitbarstingen hebben plaatsgevonden. Wat onderzoekers zagen was, dat het aardmagnetische veld zo’n verhoging in activiteit ervoer, dat het een geomagnetische storm produceerde.

Tussen 2012 en 2013 zal de Zon zal naar verwachting een maxima ondergaan, wat betekent dat het aantal geproduceerde CME’s en zonnevlammen aanzienlijk zal toenemen.
 

Rotatie van Venus vertraagt
Met de Europese ruimtesonde Venus Express is ontdekt dat de planeet Venus een beetje trager rond haar as draait dan vroeger is gemeten. Begin jaren '90 werd de rotatietijd van Venus bepaald met de ruimtesonde Magellan. Deze bedroeg toen 243 (aardse) dagen, 26 minuten en 38 seconden.
Venus Express maakt gebruik van het infrarood instrument VIRTIS (Visible and Infrared Thermal Imaging Spectrometer) om door de dikke wolken van de planeet te kunnen kijken. Bij het bestuderen van oppervlaktedetails stelde men vast dat deze achterliepen op de voorspelde positie. Daaruit blijkt dat de venusdag de afgelopen 16 jaar gemiddeld 6,5 minuut langer heeft geduurd, wat in overeenstemming is met recente radarwaarnemingen.
De nieuwe metingen zijn belangrijk om uit te maken of Venus een vaste dan wel een vloeibare kern zou hebben. Bij een planeet met een vaste kern is de rotatie minder gevoelig voor externe krachten, zoals de wrijving die wordt opgewekt door de dichte atmosfeer van Venus. Volgens planetologen zou de afremming van Venus' rotatie in verband kunnen staan met veranderingen in het weer op de planeet.
 


Planet X causing Northern Lights / Aurora? No Solar Flare & "Scientists can't explain why"

Geüpload door TheUnitedKnowledge op 18 feb 2012 

Noorderlicht zonder Zonnevlam? Wat is er aan de hand? Hoe is dat mogelijk? Ik zei, voordat er al eerder desinformatie over onze Zon was afgegeven, ‘Hier is het nieuwe bewijs! De uitleg is hier!’
Wanneer je kijkt naar mijn vorige video’s, zie je dat ik vaststelde dat "ze" proberen om de Zon de schuld te geven van de vele afwijkingen / abnormaliteiten die momenteel gaande zijn. Ik zei: Het is NIET de Zon, de Zon de schuld geven is onderdeel van hun cover-up!
Nu struikelen "ze" in hun pogingen om Planeet X verborgen te houden. Zooo vele leugens, en één antwoordPlaneet X. Gebruik je verstand mensen! De antwoorden zijn allemaalout there’!

Bronnen / linken:
News.softpedia.com/news/Mystery-Auroras-Observed-Without-Solar-Flare-2...
Space.com/14603-photos-strange-northern-lights-display.html
Godlikeproductions.com/forum1/message1787038/pg1
Alaskadispatch.com/article/where-alaska-see-northern-lights-weekend


Also you can just google: "Venus slowing down"PLANET X NASA PROOF? Nasa desinfo