9 februari 2012

Satanist Insider: Iran valt aan ‘in de eerste helft van maart’


'Iraanse raketten kunnen Israël en Amerikaanse bases in Saoedi-Arabië raken. Probeer je de olieprijzen voor te stellen, de wereldwijde explosie van de prijzen en het nucleaire afval. Dit is gepland - voor ongeveer negen jaar nu - met de NAVO. Dit jaar sterft de Amerikaanse dollar. Het instorten van Amerika zal iets langer duren. "

door Aloysius J. Fozdyke

Bloed wijdt in - Massaal bloedvergieten maakt hoogwaardige energie vrij.

Dat doet ook angst, maar op een minder intens niveau. We benutten deze energieën. Wij creëren paradigma's. We voeren de geesten (lees: boze geesten) en worden hierdoor sterker. Wij roepen op in ‘het binnenbrengen van Ontheiliging’ om de weg te bereiden voor Vindex (Wreker).
Dit is de aloude strijd - een geestelijke strijd voor vrijheid en van eer, loyaliteit en wraak. 'Wij geloven in Lucifer, de eeuwige Lichtbrenger ... En in het Zelf ... die deelt zijn mogelijkheden de hoogste heiligheid van de Wil ... We kijken ernaar uit naar zijn heerschappij en de genoegens die zullen komen!’

Wij werken als vanouds. We hebben een publiek en een privé-gezicht. We geven de massa wat ze willen, in de mate ze het kunnen verdragen. Hun eenvoudige kuddementaliteit is gebouwd op overeenstemming en vernedering. Voor hen is beperking veiligheid. We werden gedwongen herders te zijn. Ze vragen wat wij bieden, want wij bieden hen uitleg en voorspiegelen hoop. Een perfecte symbiose (het tot wederzijds voordeel samenleven…). Hoe meer misbruik en verkeerd gebruik, hoe meer vertrouwd, en zo groeit de niet op de hoogte zijnde sheeple. Zij zijn vervangbare extra's: ingebakken om te lijden - maar zonder bewustzijn, zonder besef. Houd ze weg van hun werkelijkheid, help hen antwoorden te vinden, die passen in Onze agenda en ze zijn tam.
Onze ingewijden leven
​​voor zichzelf en de glorie van onze verborgen god. Anderen zijn gewoon bondgenoten, obstakels of gereedschap.

Al snel zullen ze weten (zo niet begrijpen) waar ze zich bevinden in de voedselketen. De doodskreten van vuilnis (zo zien satanisten ons!) zijn en blijven offers aan de kracht, het gezag, de orde en vreugde die Onze vader heeft beloofd via De Usher (het binnenbrengen van Ontheiliging) te brengen. Nu is zijn tijd, en de onze.
Wanneer Europa, Groot-Brittannië, Amerika, China en de wereld uit elkaar vallen, als de bronnen van het rijke Midden-Oosten en Afrika worden verbrijzeld, verliest Europa haar brandstof en de internationale, reinigende apocalyps begint: Dan zijn wij klaar en tevreden.
 

De waarheid moet verteld worden: zonder de niet aflatende hulp van de sheeple konden hun kooien en hun slachthuizen niet worden gebouwd. Uw democratieën zijn een zieke grap.
Zonder uw belastingen, uw vrijmetselaars, uw kindertjes die toetreden tot de politie en het leger, evangelische kerken, de vlaggen en optochten, media, terwijl niet te vergeten C.I. Scofield - niets van wat er gaat gebeuren, zal kunnen gebeuren.
Door vast te houden het geaccepteerde doel met nogal absurde gevolgen, zijn we er van overtuigd dat zelfs de volgelingen van Yeshua ons zullen steunen. Voor hen is het hoe slechter het wordt, hoe beter het is. Jullie jongens en meisjes zullen gelukkig gaan worden!

Het woord dat ik heb, is de eerste helft van maart, maar deze dingen zijn natuurlijk wat voorzichtig en afhankelijk van de omstandigheden. Niettemin, dat is de tijd, geven of nemen. Wees niet bang! En ik heb nooit geprobeerd om iemand te overtuigen. Ik heb het je gewoon verteld.

AJF gaf de wereld deze belangrijke onthulling.  

(vertaling volgt…) 

Zie ook: