18 maart 2012

Belgische busongeluk - Ongeluk of Ritueel offer?Het tragische busongeluk in een tunnel in Zwitserland waarbij onder andere 22 kinderen omkwamen, voornamelijk Belgische maar ook 7 Nederlandse kinderen, roept bij verschillende mensen vragen op. Onder een artikel op Argusoog zag ik dat die vragen bij meerderen leven. Vanmiddag ontmoette ik bij de happening van Johan Oldenkamp, Peter Vereecke. Hij begon ook met mij over dit onderwerp te spreken en verwoordde daarbij zijn twijfels. Zijn twijfel werd getriggerd door een mailtje dat hij had ontvangen, waarin iemand een aantal opmerkelijke zaken op een rijtje had gezet. De inhoud van dit bericht geef ik hieronder weer… 

Hetzelfde mailtje heb ik ook ontvangen en had hetzelfde effect als bij Peter. Na het lezen en de linkjes onderzocht te hebben, voelde ik de neiging om het te willen publiceren, maar voelde tevens een aarzeling. Met dit soort zaken is het immers goed om te voelen wat je voelt, zonder dat meteen als waarheid neer te zetten. Nu ik lees en hoor dat meerderen hetzelfde gevoel hebben, zet ik mijn aarzeling opzij.  

Let vooral in onderstaand bericht op het getuigenverslag van een meisje, dat het ongeluk overleefde. Daarnaast waren ook de verkeersomstandigheden op dat moment en op die plek dusdanig, dat het ongeluk bizar is. Een ander bizar iets is dat het bij de plaats Sion in Zwitserland gebeurde. Deze plaats speelt in de berichtgeving na het ongeluk ook een prominente rol.

In het gesprek met Peter Vereecke moest ik ook denken aan de Olympische Spelen in Londen later dit jaar en het intrigerende speurwerk van Rick Clay, die de naam ZION in het logo van deze spelen herkende. Hoe het met hem afgelopen is, weten we. De vraag die zich hier nu opwerpt en die in alle commentaren, waarin twijfel over de oorzaak van het ongeluk doorklinkt, is of dit mogelijk een ritueel bloedoffer zou kunnen zijn voor de satanisten, die het wereldtoneel aan het prepareren zijn voor het naar voren treden van de “Prins der Duisternis” (antichrist / wereldleider). Dit zal nooit met zekerheid te zeggen zijn. Maar juist nu is het van het grootste belang om onze intuïties met elkaar te delen, deze serieus te nemen en open te laten of het dé waarheid is. 
Bekijk onderstaand bericht dus, zonder het direct als waarheid te beschouwen.

Het busongeluk in Zwitserland in een Tunnel in Sierre, nabij Sion waarbij vele Belgische en Nederlandse kinderen omkwamen of gewond raakten, na een skivakantie, lijkt geen gewoon ongeluk: 

‘One 12-year-old girl who survived the crash described hearing a huge bang before being thrown violently forward. Belgium’s Le Soir newspaper said the girl, who suffered two broken legs and a broken arm, had told her father by phone: “It was dark. I heard a great bang. All the seats were gone. I found myself wedged between two seats.”

One of the teachers on board the coach, Frank Van Kerckhove, was confirmed as one of the six adults killed. The bodies of the dead were taken to a funeral home in the town of Sion.’ 


Bij het ongeval raakten een groot aantal passagiers gewond. Ze zijn overgebracht naar ziekenhuizen in de omgeving van Wallis: in Sierre, Sion, Martigny, Viège, Berne en Lausanne…


Ook de persconferentie door de Zwitserse politie werd in Sion gehouden:

In de bus zaten een aantal kinderen uit de Sint-Lambertusschool in Heverlee.
Lees hier over Saint Lambert’:

Vorig jaar werd er op 13 december op de Place Saint Lambert (het Plein in Luik) een aanslag gepleegd:

Vroeger stond op dat plein de Sint-Lambertuskathedraal, ook wel Sint-Lambrechtskathedraal genoemd, en voluit de kathedraal van Onze-Lieve-Vrouw en Sint-Lambertus of cathédrale Notre-Dame-et-Saint-Lambert. (zie het boek De DaVinciCode voor achtergronden). 

De Nederlandse kinderen en veel van de Belgische kinderen zaten op de Belgische basisschool ‘t Stekske in de wijk Langenboom in Lommel (grensgebied Nederland (N-Brabant/België). Stekske betekent in het Vlaams: Lucifer

Vond ook dit bij het googlen:
Bureau Jeugdzorg wist van kindermisbruik in Langenboom:

Op die basisschool ‘t Stekske zat ook het 11-jarige nichtje en het petekind van ‘oranje-koningshuis’-Fan Johan Vlemmix met wie hij ook vaak op Facebook contact had, zij is ook overleden. Johan Vlemmix hoorde het nieuws woensdagavond rond elf uur:

Zie hier een ‘oranje’-videoclip van oranjefanaat Vlemmix:

‘Een aantal jaren geleden nam Johan Vlemmix het ‘Onze Vader’ op cd op. De cd haalde geen hoge verkoopcijfers, maar Johan legde wel de rechten vast. Toen kon hij nog niet weten, dat hij een heel prominente navolger zou krijgen: Paus Johannes Paulus II. Het Onze vader van de paus liep heel wat beter dan dat van Vlemmix, er werden er meer dan een miljoen verkocht, maar Vlemmix had de rechten. Een deel van de opbrengst van de cd van de paus was dan ook voor hem. Hij liet zich er echter niet rijk door maken, het geld ging linea recta naar een goed doel.’


Onder de gewonde kinderen is ook het nichtje van trainer Harm van Veldhoven uit Luijksgestel. Het nichtje van de trainer van Roda JC ligt in het ziekenhuis, maar is buiten levensgevaar.
Het logo op de bus lijkt op bloedvlekken en -strepen:
http://static3.demorgen.be/static/photo/2012/4/1/6/album_large_4692681.jpgHet ongeluk in die tunnel doet ook meteen denken aan het ‘ongeluk’ van Diana. En het gaat ook nog eens om 2 (= Romeinse II; en 11 in numerologie wordt 1+1=2) tunnels naast elkaar in de vorm van poorten. Een poort staan symbool voor een toegang tot een lager dimensie (vanuit deze dimensie is dat een ‘hel’).


Met dank aan Paul. 

Bron: Argusoog.org