3 maart 2012

Dodelijke tornado’s en extreem weer – hele stad van de kaart weggevaagd!


EXTREME WEATHER: WIPED OUT - Indiana Town of Marysville "Completely Gone" After Tornado!

Geüpload door TheAlienProject op 2 mrt 2012

Record brekend!
De NWS heeft meer dan 50 verschillende meldingen van krachtige tornado bevestigd.
Op dit moment worden er nog tientallen actieve tornado waarschuwingen uitgegeven door de National Weather Service in de VS.  
Meerdere steden zijn compleet verwoest… Meerdere F4 en F5 tornado's, plus hagel, vernietigende wind en excessieve bliksem!

Deze stormen zijn op weg naar grote bevolkingscentra als New York City (NYC), Boston, Philadelphia - hele staten van de zuidkust van Georgia / Florida… door Zuid-Carolina, North Carolina, Virginia, West Virginia, Vermont, Connecticut, Delaware, Rhode Island, New York, Massachusetts, New Jersey, New Hampshire, Washington DC, Maryland en Maine.
Het was de tweede dodelijke tornado uitbraak deze week.
De tijd om voor te bereiden is nu voor deze gebieden.

3/3/2012 -- " (never) in my life.. " -- EXTREME hail in Fort Branch Indiana -- March Mega-storm 2012

Geüpload door dutchsinse op 3 mrt 2012

Nooit eerder in mijn leven heb ik zo'n enorme uitbraak van extreem noodweer gezien, dat effect op zoveel mensen heeft en over zoveel staten. Deze video is slechts een klein voorbeeld van de ernst van deze storm.

De Mega-stormen van maart 2012 zijn iets voor de recordboeken gebleken, een drama dat je verbeelding te boven gaat, in vele steden van de Verenigde Staten. Onze gedachten en gebeden zijn met hen, die zijn getroffen door deze zware noodweer uitbraak.
Be safe during these perilous times,
Dutch