21 maart 2012

Planeet X – Aardbeving Alert!Mega-Aardbeving waarschuwing 22-23 maart? 

De 188 dagen Aardbeving Cyclus
Zal er een enorme mega-beving plaatsvinden, aanstaande donderdag of vrijdag? Het is moeilijk met 100% zekerheid te zeggen. Hoe dan ook, er zijn een aantal verontrustende aanwijzingen dat dit het geval is.
De bewering van de komst van Planeet X is de laatste tijd behoorlijk de grond in gedrukt, en er zijn geluiden in verband met HAARP aanvallen en andere "dingen".
Planeet X is niet alleen een realiteit, er wordt ook over gesproken in de bijbel, het onfeilbare Woord van Jezus Christus, de Koning. Velen geloven dat het het "teken van de Zoon des mensen" is, aangehaald in Mattheüs 24:30. Nog meer mensen geloven dat het de “Vernietiger” is,  genoemd in Jeremia. Ik geloof ook dat het de "Verschrikkelijke Ster" is, genoemd in 2 Ezra 15:40. Het staat er. 

Tribulation-Now heeft gerapporteerd over de kans op een zware aardbeving die spoedig de Westkust van Noord-Amerika zal treffen, met name Californië. Velen melden onder andere een zware tsunami die kort daarna volgt. AA Allen en David Wilkerson ontvingen  beiden soortgelijke profetieën / visioenen over dit soort gebeurtenissen. De lijst is vrij groot en verontrustend.
Hier zijn een aantal recente berichten, die "correleren" met de mogelijkheid van een mega-aardbeving, veroorzaakt door Nibiru (Planeet X) die zich deze donderdag of vrijdag zal voordoen; dat is ALS de beweerde 188 dagen voorspellende cyclus voortduurt.
 

De 22 maart 2012 188 dagen cyclus voorspelling
Terral en zijn team van astronomen, die behoorlijk getalenteerd zijn, kan ik wel toevoegen, is Planeet X al enige tijd aan het volgen en bijhouden. Ja, ik weet dat hij enige vreemde beweringen heeft, maar dat is even niet ter zake. Hier is een recente
Youtube video met vertaling, die ons waarschuwt voor de 22e maart voorspelling. 

De GLP "EAT" voorbode voorspelling - 12:42 PM gisteren!
Een gebruiker van
God Like Productions voorspelde gisteren om 12:42 PM, dat een 7.3+M aardbeving zou optreden als de 188 dagen cyclus nauwkeurig was. Deze "EAT" individu stelde dat deze 7.3+ aardbeving een soort van een pre-beving gebeurtenis zou zijn.
Deze voorspelling bleek ACCURAAT te zijn.
Hier is het citaat van wat deze gebruiker gisteren heeft gepost:
‘Er komt een GROTE voorbode aardbeving vandaag ALS de 188 dagen aardbeving theorie enige waarheid bevat. Verwacht een aardbeving 7.3+ in magnitude vandaag. En daarna als het raakt... ga uit het gebied, want de GROTE MONSTER AARDBEVING is een dag of twee later.’

7.4 Aardbeving raakt Mexico
Gisteren raakte een 7.4 (oorspronkelijk gemeten op 7.9 of 8+M) aardbeving Oaxaca, Mexico.


De LPAC voorspelling in januari 2012
Het Lyndon LaRouche onderzoeksteam, bekend als LPAC, heeft de volgende waarschuwing video vrijgegeven, eerder op 26 januari dit jaar.
 

Geüpload door laroucheyouth op 26 jan 2012 

Ik heb al geruime tijd artikelen geschreven en radioprogramma's gemaakt over Planeet X / Nibiru. Ja, onze hemelse Vader MAAKT gebruik van kosmische gebeurtenissen voor Zijn doeleinden. Jezus verwees er naar als "Tekens in de Zon, Maan en Sterren". Inderdaad, God heeft de controle en er is absoluut geen garantie dat een volgende 188 dagen mega-aardbeving zal plaatsvinden deze week. Maar het is mogelijk.

Ben je klaar?
Ben je klaar om te staan ​​voor de Zoon des mensen, Jezus Christus? Ben je ervan uitgegaan dat je gered bent, omdat je "gelooft" in Jezus?

Niet ieder, die tot Mij zegt: Here, Here, zal het Koninkrijk der hemelen binnengaan, maar wie doet de wil van mijn Vader, die in de hemelen is. Velen zullen die dag tot Mij zeggen: Here, Here, hebben wij niet in uw naam geprofeteerd en in uw naam boze geesten uitgedreven en in uw naam vele krachten gedaan? En dan zal Ik hun openlijk zeggen: Ik heb u nooit gekend; gaat weg van Mij, gij werkers van wetteloosheid.  Mattheüs 7:21-23

De King James versie maakt gebruik van het woord 'onrecht' (‘iniquity’), dat is "zonde met voorbedachte rade". Als je weet dat je in zonde leeft en je je niet bekeert (omdraait) en VERANDERT van gedrag, ben je in gevaar van het eeuwige hellevuur. Het maakt niet uit of je denkt dat je een christen bent of niet.

Velen van hen die slapen in het stof der aarde, zullen ontwaken (de opstanding), sommigen om eeuwig te leven, anderen om de vernedering van een eeuwige afgrijzing te ondervinden.  Daniël 12:2 

En als de rechtvaardige nauwelijks gered wordt, waar blijven dan de goddeloze en de zondaar?  1 Petrus 4:18

Geef je leven aan JEZUS CHRISTUS
Het GESCHENK van Verlossing IS GRATIS
Time is running out!
 

Zie ook: 


Geüpload door 9Nania op 3 jan 2012 

Skull & Bones heeft het getal 322 in het midden
Dat gaat wellicht over 22 maart, de te verwachten mega-aardbeving.
De Guidstones werden op 22 maart 1980 opgericht door Skull & Bones, dat is exact 32 jaar geleden.  

Hun getal is 322
En 3/22 is ook 322

Als er geen aardbeving plaatsvindt, zou je zeggen, moet er haast wel iets bijzonders gebeuren die dag...