2 maart 2012

Van Chemtrails tot Pseudo-Life - De duistere agenda van de synthetische biologie


From Chemtrails to Pseudo-Life. The Dark Agenda of Synthetic Biology (FULL LENGTH VIDEO)

Geüpload door SuperDeltaBravo1 op 24 feb 2012

Deze FULL length video gaat in op al je vragen omtrent chemtrails en nog veel meer. Deze video zou echt rond moeten gaan, want dit is zeer belangrijk, en zeker de moeite waard ook voor jezelf. We zijn veel te lang voorgelogen en dit is de waarheid over chemtrails. De waarheid moet worden bekendgemaakt, geef het daarom door! 

Sofia Smallstorm, een expert op dit gebied, doet de presentatie van de video op Conspiracy Con 2011. Zij introduceert haar basis- en wetenschappelijke bevindingen, verborgen en weggehouden van de mainstream media.

Als de natuurlijke wereld om ons heen begint af te sterven, wat zal er dan voor in de plaats komen?
Planetaire Engineering omvat bioremediatie maatregelen om ons mensen genetisch gemanipuleerde bomen en gewassen te brengen. En wat te denken van de mens zelf? Hoe worden we van binnenuit getransformeerd?
Mensen over de hele wereld observeren het sproeien in de lucht ("chemtrails") en tevens vreemde man-made wolken. Witte luchten houden het zonlicht tegen, terwijl bomen in het hele land ziek worden en afsterven. Bodem- en watertesten tonen grote hoeveelheden zware metalen, en kunstmatige vezels vallen vanuit de lucht op ons.

Zijn chemtrails alleen bedoeld voor het experimenteren met het weer?
Wat betekenen de zelf-vermenigvuldigende vezels, gevonden in Morgellons patiënten? Waarom worden ontworpen materialen aangetroffen in lucht milieumonsters?
Dit alles duidt op een planetair Engineer Programma, dat van invloed is en zich richt op alle levende dingen. Synthetische biologie is de meest opwindende nieuwe grenswetenschap, een combinatie van genetica, robotica en nanotechnologie met kunstmatige intelligentie, het hybridiseren van natuurlijke vormen en engineering weefsels, die onze stoutste dromen te buiten gaat. De technologie explosie rijst momenteel de pan uit, en kunstmatige intelligentie (A.I.) zal binnenkort onze eigen capaciteiten overtreffen.

Hoe zal onze wereld dan worden georganiseerd? Zullen we ons wenden tot machines? Of zullen we zelf technologische hybriden geworden zijn?