16 maart 2012

Waarschuwing van Europese Investeringsbankier

12 maart 2012

Steve, 
 

Ik ben iemand die gewerkt heeft voor een van de grootste investeringsbanken ter wereld, de RBS (Royal Bank of Scotland), en ik kan je vertellen dat de besmetting van schuld zijn uitwerking heeft. We zijn al klaargestoomd voor een falen van Griekenland deze maand, vooral sinds de recente declassering door kredietbeoordelaar Fitch.

Ik kan u dit vertellen, houd de eurozone zorgvuldig in de gaten… Ook al is Griekenland de ster, het Verenigd Koninkrijk en haar financiële machtscentrum "The City" verkeert in een hele hoop problemen, die veel erger zijn dan Griekenland of welk PIIGS-land dan ook, Frankrijk inbegrepen. 
 

Als Griekenland omvalt deze maand, heeft Lagarde en Co het moeilijk, maar een Grieks publiek dat niet meewerkt en een situatie die niet meer te repareren valt, maakt het niet gemakkelijk voor de Wereldbank, de IMF roofridders.  

Wanneer het faillissement plaatsvindt, heb je ongeveer twee, misschien drie weken de tijd, om uit de dollar te komen. Daarna zal het onmogelijk zijn. 

Regards, 

V. 

Deze waarschuwing, afkomstig van een anonieme bankier, doet sterk denken aan de eerdere waarschuwing van David Wilkerson: 

'Het gaat gebeuren. Zeer spoedig -en ik spreek nu profetisch, ik heb dit absoluut van God doorgekregen- zal er een compleet Europees, Noord Afrikaans of Oosters land niet meer aan haar financiële verplichtingen kunnen voldoen en failliet gaan. Als dat gebeurt, zal binnen twee weken ook Mexico failliet gaan. 

Onthoud goed dat u vanaf het moment dat het eerste land omvalt, u twee weken de tijd heeft om uw geld van de bank af te halen….’ 

Zie ook: