14 maart 2012

Waarschuwing voor mega-aardbeving in de Verenigde Staten - UPDATE


De New Madrid Breuklijn is aan het ontwaken. En het is niet in een erg goede stemming!

De New Madrid breuklijn geeft een indicatie van een naderende mega-beving, en aanzienlijke vulkanische ventilatieopeningen in drie staten geven voldoende waarschuwing.

Onheilspellend bewijs wijst op een dreigende mega-beving: vulkanische ontluchtingen, scherpe pluimen uitspuwend mijlen hoog de atmosfeer in, zijn waargenomen en gefotografeerd. Erger nog, de vele oude vulkanen in het midwesten zijn gereactiveerd en, verder naar het westen ontwaken vulkanen van Utah uit hun lange, onrustige slaap

Een Amerikaanse midwest mega-beving: velen zeggen 'Het kan hier niet gebeuren.’ Maar het kan, en het zal. Het is al vaker gebeurd in het verleden en de kans neemt toe dat het binnenkort wéér gaat gebeuren, veel sneller dan de meeste mensen denken. De laatste New Madrid mega aardbeving, die maakte dat de Mississippi rivier zich terugtrok, vernietigde hele steden en dorpen in enkele seconden, en doodde een onbekend aantal mensen. En dat was toen het grootste deel van het midwesten nog dun bevolkt was. De volgende aardbeving zou effect hebben op 160 miljoen mensen, het grootste deel van de ondersteunende infrastructuur ernstig beschadigen of vernietigen, een of meer grote steden om laten vallen, mogelijk tienduizenden doden veroorzaken, en een miljoen of meer dak- en thuislozen, en dat alles binnen een kwestie van enkele minuten.

New Madrid Doomsday: Vulkanische ontluchtingen gedetecteerd in Arkansas, Missouri
Wetenschappers van de Geological Survey in de VS bijten waarschijnlijk hun nagels…
De New Madrid breuklijn geeft elke indicatie af van een naderende grote aardbeving, en aanzienlijke vulkanische ventilatieopeningen in drie staten verstrekken voldoende waarschuwing!
Een pluim is zichtbaar van de ontluchting van vulkanische activiteit [Arkansas]

Een opmerkelijke satelliet video van de New Madrid breuklijn zone, geplaatst door onderzoeker Michael Janitch, vangt meerdere pluimen op van vulkanische openingen langs het gebied. Een groot deel van de regio is bezaaid met scheuren en breuken. Veel méér van het gebied heeft kolkende magma onder grote druk diep onder de grond.

Iedereen die ooit de beroemde warmwaterbronnen bezocht in Arkansas, of op het terrein liep waar diamanten kunnen worden gevonden, weet dat het gebied vulkanisch actief is.
Hoewel relatief slapend, is de druk er altijd. Wanneer de druk zich opbouwt, creëert het een grotere druk op de ondergrondse lagen. Een deel van die druk wordt verlicht door kleine bevingen, overal gemeten van 2.5 tot 4.0M in kracht.
 

Maar de kleine aardbevingen zijn niet voldoende om de stijgende druk en uiteindelijk de uitbarsting te compenseren. De meeste geologen zijn het er over eens dat de volgende belangrijke beving groot zal zijn, zo groot dat een mega-beving zal plaatsvinden, gelijk aan of zelfs zwaarder dan de historische aardbeving van 1811-1812. 

ALERT: Slapende vulkanen worden actief in Utah, Oklahoma, Missouri
Naast de stijging van de magma en stoom afblazen, is er verontrustend onderzoek naar voren gekomen, dat aangeeft dat drie reeds ‘lang slapende’ vulkanen in het midwesten weer tot leven kunnen komen. En wanneer vulkanen weer tot leven komen, in wat nu dichtbevolkte gebieden zijn, kan hun leven de dood van vele mensen betekenen.


Magma druk activeert seismische zone van horror
De hele regio van de New Madrid seismische zone wordt nu actief. Zelfs in centraal Oklahoma zijn er ontluchtingen. Oklahoma heeft ook een keten van zeer oude vulkanen, die geleidelijk bijna vlak werden, geërodeerd door wind en regen.
Het probleem met 'slapende' vulkanen is dat ze niet eeuwig slapend blijven.
Bij een uitbarsting worden gigantische rivieren van stromend magma naar boven geduwd door een enorme druk van diep binnenin de aarde
 

Turbulente zon activeert Midwest en Westelijke seismische zones
Het is bekend dat aanzienlijk toegenomen en gewelddadige zonnestormen het aardmagnetische veld verergeren. De permutaties stralen helemaal tot in de kern van de aarde. Dat op zijn beurt verhoogt de snelheid en de intensiteit van aardbevingen en vulkaanuitbarstingen.
Dus drie krachten, tegelijk aan het werk, leiden tot de hoge waarschijnlijkheid van een catastrofale megaquake in het midwesten. Ruimte experts verwachten dat het de slechtste en meest gewelddadige sinds 1859 zal zijn, in 12 of meer staten. 

De potentiële omvang van dood en verderf is meer dan de meeste mensen zich kunnen voorstellen, laat staan ​​verwerken. Hulpdiensten zouden boven hun vermogen moeten werken en de staat en federale regeringen zouden wekenlang impotent zijn na de gebeurtenis.
Denk aan orkaan Katrina: de verwoesting, de verwarring, de trage reactie, en de schoonmaak (die nog steeds wordt voortgezet tijdens dit schrijven), maar dan vervolgens vermenigvuldigd met een factor 100 of 1.000.
Voedsel en drinkwater zouden worden gerantsoeneerd, medische hulp schaars zijn, en elektriciteit uit.
De midwest mega-beving zou gemakkelijk de meest verwoestende en dodelijke natuurramp kunnen zijn, die ooit ontstaan is
​​in de Amerikaanse geschiedenis. De economische kosten zijn nauwelijks voor te stellen. Het zou in de triljoenen kunnen lopen. De kosten in levens uitgedrukt zijn onvoorstelbaar.
Ja, de New Madrid is onrustig en wordt dit elke dag steeds meer. De openingen zijn aan het ontluchten, de druk wordt opgebouwd, de opgekropte woede bijna klaar om te ontploffen…
 

Dit is een UPDATE, omdat per ongeluk in het voorgaande artikel een OUD artikel is ingeslopen, waarvoor mijn excuses! Met dank aan een wakkere lezer. 

De belangrijkste factor in dit artikel zou echter de invloed van de naderende Planeet X moeten zijn. Laat je niet misleiden door NASA die beweert dat we ons momenteel nog in een zonnemaximum bevinden, die begin 2013 op zijn hoogtepunt is. Een zonnemaximum hebben we namelijk reeds achter de rug; dat was in 2010-2011, en duurt nooit langer dan een jaar of twee, altijd terugkerend om de 10-11 jaar.
In 2010-2011 heeft de zon dus een maximum gekend in die zonnevlekcyclus en volgens berekeningen van Mausumi Dikpati van het National Center for Atmospheric Research (NCAR) moest dat het heftigste maximum van de laatste vijftig jaar worden.  

Zie ook: