25 april 2012

20 dingen waarover het Nieuws vreemd genoeg zwijgt
Omdat bepaalde onderwerpen niet voorkomen in het acht uur journaal of de krant, bestaan ze daarom niet?

Jammer genoeg redeneren nog veel mensen zo: "Als dat waar geweest zou zijn, dan was het toch wel op televisie geweest?"

Hier volgen een aantal voorbeelden van nieuws, dat niet in de mainstream media komt, maar daarom niet minder waar is.

Er gebeuren vreemde dingen op de zon
De laatste tijd gebeuren er hele vreemde dingen in en op de zon. Zoals kortgeleden toen er een tornado op de zon raasde die vijf keer groter was dan de aarde.

Fukushima
Fukushima is nu al de ergste nucleaire ramp ooit in de geschiedenis van de mensheid. En er is maar heel weinig voor nodig om deze ramp nog ontelbare keren groter te maken. Het ineenstorten van het gebouw van Reactor 4 om maar iets te noemen.

Mount Fiji in Japan
Mount Fiji in Japan bevond zich gedurende de laatste 300 jaar in een slaaptoestand, maar recentelijk zijn er talloze aanwijzingen dat de vulkaan aan het wakker worden is. Als deze vulkaan tot uitbarsting komt, dan zal dit het leven kosten aan miljoenen Japanners en de Japanse economie zou onmiddellijk in elkaar storten.

Verbluffende stijging in vulkanische activiteit wereldwijd
Over de gehele wereld vertonen vulkanen tekenen van verhoogde activiteit. Dit is met name het geval bij vulkanen die zich bevinden in het gebied dat men de "Ring van Vuur" noemt, het gebied rondom de Stille Oceaan.

Wederom wereldwijde stijging van voedselprijzen
Volgens Reuters zijn de wereldvoedselprijzen voor de derde achtereenvolgende maand weer gestegen. De voedselopstanden die we de laatste tijd hebben gezien in de ontwikkelingslanden zullen waarschijnlijk frequenter en heviger van aard worden.

Amerikaanse credit rating wederom naar beneden bijgesteld
Het ratingbureau Egan Jones heeft de credit rating van Amerika vorige week verlaagd van AA+ naar AA. Dit feit werd nauwelijks ergens vermeld. 
 

500 miljoen dollar om de IRS Obamacare te helpen uitvoeren
De regering-Obama geeft de IRS 500 miljoen éxtra dollars, "buiten het normale proces" om, om hen te helpen de Obamacare uit te voeren, waar ze toezicht over houden.

Naar de gevangenis als je iemand beledigt op het internet, in Arizona
Een wetsvoorstel in Arizona maakt het ook daadwerkelijk een zeer ernstig misdrijf, wanneer je iemand beledigt op het internet. Dus als je in Arizona woont, moet je misschien heel voorzichtig zijn over wat je zegt als je een reactie plaatst op bijvoorbeeld een artikel.

Geen paspoort meer bij belastingschuld
Een wet die op dit moment door het Amerikaanse congres wordt behandeld, zal de federale regering in staat stellen om mensen een paspoort te weigeren als ze een betaalachterstand hebben bij de belastingdienst. Als je niet in staat bent je belasting te voldoen, mag je het land niet verlaten.

Voorbereiding voor een oorlog in de Perzische Golf
Een tweede Amerikaans vliegdekschip is onderweg naar de Perzische Golf. De spanningen met Iran lopen verder op en gedurende de laatste maanden zijn er allerlei indicaties geweest, die wijzen op een militaire voorbereiding voor een aanstaand gewapend conflict…. Wereldoorlog 3.

Massale sterfte van dieren
Grote aantallen vogels, vee, bijen, vissen, dolfijnen en walvissen blijven op mysterieuze wijze sterven over de hele wereld. De wetenschap zit met de handen in het haar en heeft geen enkele verklaring.

De Federal Reserve koopt Amerikaanse schuldpapieren
Volgens een artikel in de Wall Street Journal heeft de Federal Reserve in 2011 61% van de Amerikaanse schuldpapieren opgekocht. Dit ondanks dat FED voorzitter Ben Bernanke had beloofd dat dit nooit zou gebeuren.  

Gigantische "sinkholes"
Enorme "sinkholes" (grote diepe zinkgaten in de grond) verschijnen spontaan over de hele wereld, zoals bijvoorbeeld in Zweden waar een ca. 70 meter breed zinkgat ontstond.

Toename aantal aardbevingen wereldwijd
Er is een sterke toename geweest van grotere aardbevingen de afgelopen jaren. Tot nu toe zijn er in 2012 al vier aardbevingen geweest met een kracht van meer dan 7 op de schaal van Richter. Alle vier vonden plaats in de "Ring van Vuur". 
 

Toename aantal aardbevingen in de Verenigde Staten
Wetenschappers erkennen dat er een enorme toename is van het aantal aardbevingen in het midden van de Verenigde Staten, maar ze geven de schuld hiervan aan natuurlijke olie- en gaswinning.

Vreemde geluiden in de lucht
Over de hele wereld nemen mensen vreemde geluiden waar in de lucht. Men heeft geprobeerd hier allerlei verklaringen voor te vinden, maar tot nu toe is het mysterie niet wetenschappelijk opgelost. De meldingen over vreemde apocalyptische geluiden blijven binnenstromen.

Ongewoon veel tornado's
Tot nu in dit jaar heeft Amerika een ongewoon aantal tornado's voor de kiezen gekregen. Twee keer zoveel als normaal. Waarbij vermeld dient te worden dat het jaar 2011 het slechtste jaar ooit was qua tornado's. Als het zo doorgaat, wordt het jaar 2012 nog dramatischer! 
 

Evacuatie oefeningen op Openbare scholen in de Verenigde Staten
Overal in de Verenigde Staten worden ‘evacuatie oefeningen’ op de openbare scholen uitgevoerd, die kinderen op bussen zet en naar alternatieve locaties brengt. Soms zijn de alternatieve locaties "geheim" en de ouders wordt alleen verteld, wat de geheime locaties waren, als de oefeningen voorbij zijn. 

‘Tsunami drills’
Regelmatig werden Tsunami oefeningen gehouden, alleen al in Amerika. 

Obama tekent verontrustende wet
Enkele weken geleden heeft Obama een wet ondertekend die hem de mogelijkheid geeft om alle voedsel, energie, alle gezondheidsfaciliteiten en transportmiddelen onder controle te krijgen. Het was weliswaar een aanpassing van een bestaande wet, maar nu heeft Obama de mogelijkheid om dit te doen, zonder dat er een noodtoestand bestaat.
 

En zo kunnen we nog wel even doorgaan met de lijst…

De wereld waarin we leven wordt met de dag onstabieler. En dat terwijl de TV programma's ons vertellen dat alles goed komt. Vorige generaties hebben nooit te maken gehad met veranderingen die met deze ongelooflijke snelheid plaatsvinden. Het tempo waarin dingen bewegen, is bijna niet voor te stellen en het lijkt erop alsof het alsmaar sneller gaat.

Zie ook: