24 april 2012

Aarde niet voorbereid op komende super zonnestorm! Aurora's, vuurballen en tekenen aan de hemel


The coming Super Solar Storm! Aurora's & Celestial Lights/Signs in the Heavens (April 22, 2012)

Gepubliceerd op 21 apr 2012 door adrinilinjunky 

De mensheid zou veel beter voorbereid moeten zijn op verwoestende zonnestormen, die schade kunnen aanrichten aan onze technologie-afhankelijke maatschappij, waarschuwt een prominente onderzoeker. Krachtige explosies op de zon veroorzaakten hevige geomagnetische stormen op aarde, en ze zullen dat weer doen. Maar op dit moment ontbreekt ons vermogen om deze gebeurtenissen te voorspellen en ons te beschermen tegen de ergste gevolgen - die kunnen bestaan ​​uit onderbrekingen of zelfs uitvallen van het elektriciteitsnetwerk en satelliet navigatie systemen, zegt Mike Hapgood van de Britse research en technology agency RAL Space 

"We hebben een veel beter inzicht nodig in de kans op ruimteweer storingen en de gevolgen ervan, en we moeten die kennis snel ontwikkelen", schrijft Hapgood, hoofd van RAL Space's space environment group, in een april nummer van het magazine Nature.De zonnestormen waar we ons zorgen over moeten maken”, zegt Hapgood,zijn Coronale Massa Ejecties (CME’s), enorme wolken van geladen zonneplasma die in de ruimte worden gelanceerd met een snelheid van 3 miljoen mph (5 miljoen kilometer per uur) of meer”. 

RATTLE & HUM: Loud Boom Over Northern California and Nevada - Thought to be From Meteor?!

Gepubliceerd op 22 apr 2012 door celestialconvergence 

Mensen in Noord-Californië en Nevada meldden het horen van een luide knal in de lucht boven de Sierra Nevada-bergketen zondagochtend. De Tuolumne County sheriff’s afdeling zei dat ze de mogelijkheid onderzoeken, dat het een fysieke impact van een nachtelijke meteorenregen kan zijn geweest. Sommige mensen in het Tahoe gebied zeiden dat ze een meteoor zagen vlak voor het geluid.

De explosie deed in beide staten huizen op hun grondvesten schudden!

Dan Ruby van het Fleischmann-planetarium bij de Universiteit van Nevada in Reno zei dat de meldingen erop wijzen dat de meteoor ergens boven de Sierra Nevada-bergketen in kleinere stukken uiteen is gevallen. 

Zie ook:  
Bron: Space.com

Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en Eindtijd.goedbegin.nl