27 april 2012

Department of Homeland Security koopt genoeg munitie om 7 jaar oorlog te voeren tegen het Amerikaanse volk
Zoals we onlangs meldden, heeft het Department of Homeland Security (DHS), een agentschap met als belangrijkste doel, "terrorisme op eigen bodem" te dwarsbomen, een contract toegekend aan munitiefabrikant ATK voor de inkoop van 450 miljoen 0.40 kaliber holle punt munitie.

Vele lezers zullen het misschien niet weten, maar "holle punt" munitie wordt nooit gekocht voor oefening of training. Deze munitie wordt gekocht met als enig doel te worden gebruikt in actieve gevechten! Tegelijkertijd is het een schending van de Conventie van Genève om holle punt munitie te gebruiken op het slagveld.
 

Dit is cruciaal om te begrijpen. Het betekent dat de bezettende federale overheid deze munitie koopt om te worden gebruikt tegen het Amerikaanse volk. Bovendien vecht de DHS geen buitenlandse oorlogen. Het is een binnenlands agentschap met binnenlandse taken. De aankoop van 0.40 munitie is een heldere en duidelijke indicatie dat DHS van plan is oorlog te voeren tegen het Amerikaanse volk. 

Een hóé grote oorlog?
Hier is het waar dit onderzoek pas echt interessant wordt.
Een zeven jaar durende oorlog met Amerika!
Hoeveel munitie is 450 miljoen kogels precies? Om die vraag te beantwoorden, zocht ik op het internet naar getuigenissen van Amerikaanse militaire kopers, die ons wellicht een kijkje geven in het aantal kogels, afgevuurd in een actieve oorlog. Deze informatie was opmerkelijk moeilijk te vinden, maar ik heb het uiteindelijk gevonden…

Uit dit getuigenis blijkt dat:
In de actieve strijd operaties in Irak wordt munitie verbruikt met een aantal van 5.5 miljoen kogels per maand. Dat is 66 miljoen kogels in een jaar. Ik gebruik voor het gemak 70 miljoen als afgerond cijfer voor het jaarlijkse munitiegebruik in een actief oorlogsgebied.
 

7+ jaar oorlog met het Amerikaanse volk?
Dus als je kijkt naar de DHS inkoop van 450 miljoen kogels van 0.40 munitie, kom je als snel bij het feit dat dit voldoende is voor 6.4 jaar van actieve oorlog met het Amerikaanse volk. Maar wacht! Er is meer...

Een actieve oorlog maakt gebruik van verschillende kogels, niet slechts één type! Dat betekent dat deze 450 miljoen kogels voor pistool munitie meer dan voldoende zijn voor een tienjarige oorlog tegen het Amerikaanse volk.

Nogmaals, vergeet niet dat dit alles munitie is om in eigen land te worden gebruikt, tegen het Amerikaanse volk. Geen van deze munitie komt in handen van de militaire gevechtsoorlogen in het buitenland.


Inschakelen TSA agenten
Ik twijfel er niet aan dat het uiteindelijke plan is om hier TSA agenten te bewapenen en hen los te laten in de VS als een nieuwe stormtrooper macht, en zodoende totale tirannie te brengen in het hele land. Het leger zal hier buiten worden gehouden, juist omdat de meeste soldaten weigeren deel te nemen aan tirannie, omdat ze in feite moraal, normen en waarden bezitten.

TSA agenten, aan de andere kant, zijn kinderporno distributeurs, pooiers, drugskoeriers, kinderverkrachters, dieven, criminelen en perverselingen. Zij zijn de veiligheidsmacht die geen morele grenzen heeft - ze zullen ALLES doen tegen een andere persoon, zolang ze maar betaald krijgen. Dit zijn de dikbuikige overheidsmisdadigers die onschuldige Amerikanen graag martelen, verkrachten en vermoorden als hen dit opgedragen wordt. Zij zijn de "Bruinhemden" van Amerika. Zij zijn de meest zielige mensen die werkzaam zijn in de regering vandaag de dag, en in hun hart en geest zijn het demonische criminelen, die er gewoon op wachten dat hen nog meer macht gegeven wordt, zodat ze kleine kinderen, supermodellen en oudere oma’s seksueel kunnen molesteren.

De volgende logische stap in de neerwaartse spiraal van onderdrukking is om deze mensen te bewapenen en te gebruiken om de staat neer te halen tot een totale politiestaat tirannie in heel Amerika. Bij de eerste kans - waarschijnlijk na een door de overheid georganiseerde valse vlag aanslag met een vuile bom of biologische wapens – zullen deze TSA goons worden ingezet op alle belangrijke wegen en autosnelwegen, met behulp van hun nieuwe kogelwerende autoweg controleposten en hun 0.40 kaliber holle punt munitie, om Amerika te brengen in een complete Martial Law gevangenis (Staat van Beleg, Politiestaat), waar iedereen wordt beschouwd als een mogelijke terrorist, en geheime arrestaties (folteringen, ondervragingen, mishandelingen, etc.) aan de orde van de dag zijn.
Want op dat punt kunnen gewapende TSA agenten worden losgelaten om gewoon te doden en verkrachten, iedereen die ze maar willen, en dat alles onder de vlag van "de bescherming van het vaderland." (Vandaar de naam "Homeland Security", dat is natuurlijk met opzet zo gelinkt aan Nazi-Duitsland en de term "Heimatland".)

De tien stappen voor oprichting van een dictatuur (NWO)
Vergeet niet, Naomi Wolf vertelt over dit alles in haar documentaireThe End of America”, waar zij een overzicht geeft van de 10 stappen, waardoor alle naties een dictatuur vestigen:

1. Creëer een interne / externe dreiging die de bevolking terroriseert. Dit is reeds bereikt met Oklahoma City (valse vlag) en 9/11 (nóg een valse vlag). Zie de film "A Noble Lie" van www.InfoWars.com om de waarheid over Oklahoma City te kennen.

2. Creëer geheime gevangenissen, met marteling. Obama deed dit mooi met de NDAA-wet (evenals met GITMO geopend te houden, nadat hij beloofd had het te sluiten).
 

3. Creëer een paramilitaire (politie)macht. Dit is de TSA.

4. Bestempel gewone burgers als 'lastige personen’. Dit werd bereikt door Janet Napolitano's
"If you see something, say something" propaganda campagne. 

5. Invoering van surveillance van groepen burgers en gewone burgers, die als "lastig” worden beschouwd. Dit is al in volle gang door controle van e-mails, telefoongesprekken, volgen van voertuigen en nog veel meer.

6. Vastzetten en bevrijden van burgers zonder hen formeel te beschuldigen van enig misdrijf. Dit werd recentelijk "gelegaliseerd" onder NDAA door Obama! (http://www.naturalnews.com/034537_NDAA_Bill_of_Rights_Obama.html)

7. Val de belangrijkste personen aan die goed bekend staan, populaire figuren. Dit is al begonnen en zal waarschijnlijk verergeren. Wie denk je dat Andrew Breitbart vermoordde? En Congreslid Bono?

8. Beperk de pers. Dit wordt al gedaan. De regering in feite controleert de mainstream media vandaag de dag.

9. Herdefinieer afwijkende meningen als verraad. Dit gebeurt al met figuren als Ted Nugent, die onlangs werd "bezocht" door de geheime dienst na zijn anti-Obama uitspraken. Door alle overheidstoespraken, tegenwoordig, verkondigen de criminelen aan de top dat iedereen die twijfelt aan de overheid, "anti-Amerikaans" is en mogelijk betrokken bij binnenlands terrorisme! De FBI waarschuwt zelfs dat mensen die "voorraden voedsel" aanleggen, terroristen zouden kunnen zijn! (Terwijl de overheid zelf enorme voorraden voedsel, wapens, munitie, communicatie-uitrusting, medische voorraden en nog veel meer heeft aangelegd.)

10. Ondermijnen van de rechtsstaat. Reeds gebeurd. De wet is compleet verlaten door de ATF, DEA, FDA, USDA en elke andere federale instantie die je maar kunt bedenken.

Waarom?
Declimax crescendo’ naar de grootste economische ineenstorting nadert, met een geschatte tijd van aankomst in de komende 6-18 maanden, nu Spanje officieel in het eindspel is. Kijk alleen al naar Iran, Israël, Noord-Korea en Fukushima... en ons eigen landje, Nederland. Bereid je daarom voor!

Als je me niet gelooft of denkt dat ik slechts een alarmerende persoon ben, kijk dan gewoon naar de Amerikaanse overheid, en wat ze nog méér hebben gekocht de afgelopen twee maanden...
 

75.000 pakketten Kaliumjodide om legertroepen te beschermen tegen radioactieve straling! (link) 

Zie ook: