29 april 2012

Eerste gezamenlijke Russische / Amerikaanse legeroefening tegen ‘terroristen’ in Amerika!


First joint Russia/US Troops Drill To Target Terrorists in America! (April 27, 2012)

Gepubliceerd op 27 apr 2012 door adrinilinjunky 

De Russen komen eraan! Eerste gezamenlijke 'Top Gun' oefeningen te houden in de VS
Voor het eerst in de geschiedenis zullen Russische en Amerikaanse luchtmachtroepen gezamenlijke oefeningen houden in de VS. De anti-terreur drill staat gepland voor mei 2012 en vangt aan met een vliegende start, met een tactische landingsoperatie en een "terrorisme" bestrijding strooptocht.

"Dit is de eerste keer dat een dergelijk evenement wordt gehouden," benadrukte Russische ministerie van Defensie woordvoerder kolonel Aleksandr Kucherenko, toen hij het plan aankondigde. "De Russische luchtmacht zal bijdragen in een speciale task-group die zal oefenen met Amerikaanse special service wapens."
De oefeningen werden georganiseerd door het Russische Luchtmacht Commando en een Amerikaanse militaire delegatie in Moskou in december vorig jaar.

Russische soldaten krijgen voorbereidende training in Fort Carson, Colorado, met de VS wapens en uitrusting, die ze zullen gebruiken tijdens de operatie. De oefeningen omvatten onder andere parachutespringen, operationele planning, verkenning, aanval operaties en evacuaties per helikopter.


"Volgens het oefenscenario zullen soldaten van de beide naties een tactische luchtoperatie uitvoeren, waaronder verkenning van een denkbeeldig terroristenkamp en een inval doen", onthulde kolonel Kucherenko.

De drills vinden plaats tussen 24 en 31 mei 2012
Maar het is niet alleen werken: op 27 mei krijgen de Russische paratroepers een kans zich te ontspannen tijdens een honkbalwedstrijd in Colorado Springs.


Bron: Rt.com