7 april 2012

Egyptische Moslim Broederschap presidentskandidaat is Bijbelse profetie!


Egypt Muslim Brotherhood Presidential Candidate Is Bible Prophecy!

Geüpload door paulbegley34 op 4 apr 2012 

Pastor Paul Begley uit Indiana onthult de profetie, als de Egyptische Khairat al-Shater de volgende president van Egypte zou kunnen worden. Hij is van de Moslim Broederschap en zou Jesaja 19:1-4 gaan vervullen… een "medogenloze koning" en "hardvochtige meester" zou aan de macht komen: 

‘De afgoden van Egypte beven voor Hem, het hart van Egypte is verlamd van schrik.
‘Egypte hits Ik op tegen Egypte, de een vecht met de ander, iedereen met iedereen, stad tegen stad, en rijk tegen rijk. De Egyptenaren zullen het hoofd verliezen. Ik stuur hun plannen in de war, hoe zij hun goden en waarzeggers, geesten en tovenaars ook ondervragen. Ik lever de Egyptenaren uit aan een hardvochtige meester, een meedogenloos vorst zal over hen heersen’, zo spreekt de Heer, de Heer van de machten.’

Kansrijkste presidentskandidaat Egypte wil Sharia invoeren'

De Sharia bestaat al sinds 1980 in Egypte, maar werd door de regering nooit gehandhaafd. Dat wil El-Shater (foto) als president gaan veranderen.
  
Khairat el-Shater, de presidentskandidaat van de Moslim Broederschap, heeft gezegd dat hij na zijn zeer waarschijnlijke verkiezingsoverwinning de strenge islamitische Sharia wet in Egypte wil invoeren. Van de Militaire Opper Raad, die op dit moment nog de scepter zwaait, hoeft hij geen tegenstand meer te verwachten, want hun eigen kandidaat, generaal Omar Suleiman, besloot zich -tot schrik van Israël- plotseling terug te trekken. Nu ook de legertop in snel tempo wordt overgenomen door islamisten is de radicalisering van Egypte niet meer te stoppen, een feit dat naar verwachting grote gevolgen zal hebben voor de Joodse staat. 

Sharia 'eerste en laatste doel'
De Moslim Broederschap maakte afgelopen woensdag bekend dat de 61 jarige zakenman el-Shater de invoering van de Sharia tot 'eerste en laatste doel' van zijn presidentschap zal maken. Omdat de Broederschap met afstand de grootste partij in Egypte is maakt el-Shater grote kans in mei en juni inderdaad als de nieuwe president van Egypte te worden gekozen. Vorig jaar verzekerde de Broederschap het ongeruste Westen nog dat het geen eigen kandidaat naar voren zou schuiven, een belofte waar sommige waarnemers naar nu blijkt terecht zeer sceptisch over waren.

Net als veel andere leden van de Egyptische Broederschap heeft El-Shater meerdere keren in de gevangenis gezeten vanwege zijn extremistische ideeën en plannen voor Egypte. Na de val van president Mubarak kwam hij vrij en begon onmiddellijk een centrale rol te spelen in de Egyptische politiek. El-Shater verklaarde onlangs het bijna 33 jaar oude vredesverdrag met Israël te willen handhaven, maar daar wel 'aanpassingen' aan te willen verrichten. 
 

Israël weer grootste vijand
In Israël had men juist gehoopt dat Suleiman president zou worden, aangezien de voortzetting van het vredesverdrag daarmee het meest verzekerd zou zijn. Als El-Shater president wordt, zal de Moslim Broederschap de hele politiek overheersen en naar het zich nu laat aanzien, ook het leger. Wat dit voor Israël te betekenen heeft, zal duidelijk zijn: onlangs besloot het door de Broederschap overheerste parlement om Israël (opnieuw) tot grootste vijand te verklaren en werd geëist de diplomatieke banden met de Joodse staat te verbreken en de gasleveranties stop te zetten. De huidige Militaire Opper Raad houdt de uitvoering van deze maatregelen vooralsnog tegen.

'Alle joden vermoorden'
Diverse hoge officials en geestelijken van de Moslim Broederschap -de politieke moederorganisatie van de Palestijnse terreurbeweging Hamas- verklaarden sinds de val van Mubarak dat de strijd tegen Israël weer de absolute prioriteit van Egypte zal worden. Tijdens een demonstratie van de Broederschap bij de belangrijkste moskee in Caïro in november 2011 werd massaal gescandeerd dat op een dag 'alle Joden zullen worden vermoord'. Desondanks blijven politici en media in het Westen de Broederschap als 'gematigd' omschrijven. De Amerikaanse president Obama knoopte zelfs onmiddellijk banden met de Egyptische Broederschap aan en benoemde drie van hun leden tot het Witte Huis.


Bron en meer lezen: Xandernieuws.punt.nl