19 april 2012

Eindtijd Bijbelprofetie komt uit, besproken op CNN News!


End Times Bible Prophecy coming to pass; discussed on CNN News! (April 16, 2012)

Gepubliceerd op 16 apr 2012 door adrinilinjunky 

Israël, Gods uitverkozen volk, is altijd al de ware tijdklok in de terugkeer van onze Heer (Opname) geweest. Dat is waarom Jezus zegt (in Lukas 21:28): "Wanneer deze dingen (Profetische tekens) beginnen te geschieden, kijk dan omhoog, hef je hoofd op, want je verlossing (‘Rapture’) is dichtbij"

Je kunt dit, met betrekking tot profetie, door alle wereldwijde nieuwsartikelen op een dagelijkse basis duidelijk zien. De wereld is verwikkeld in wereldwijde chaos: massale natuurlijke historische gebeurtenissen, zoals gigantische zonnevlammen, kometen, asteroïden, aardbevingen, tornado's, hevige stormen, overstromingen, vulkaanuitbarstingen, hittegolven, enzovoorts. We zien het massale sterven van duizenden dier- en oceaansoorten over de gehele wereld, zoals God ons vertelde dat zou gaan gebeuren vlak voor de grote verdrukking. 

God zet een teken(s) vlak voor je neus en zegt, "WAKE UP!!! (LUISTER JE WEL?)
Je kunt duidelijk zien dat ook Wereldoorlog 3, nu elke dag meer, in het Midden-Oosten kan uitbreken! De grootste en meest belangrijke factor is dat onze verstrengelde mondiale economie aan een zijden draadje hangt en op de rand van instorting staat. Met al het nieuws kun je zien dat er massale onrust en rellen gaande zijn in alle landen van de wereld, tegen de regeringen, op zoek naar verandering en vernieuwing. Ons geld staat op het punt waardeloos te worden, mede om de intrede van de Nieuwe Wereld Orde (NWO) te bespoedigen. Dus ik smeek je om alsjeblieft je ogen te openen, berouw te hebben van je zonden en de Heer nog vandaag te zoeken, voordat het te laat is!

God Bless 

Jason