18 april 2012

Hebben Noord Sumatra aardbevingen een kettingreactie veroorzaakt? Planeet geschud door schokkend aantal bevingen sinds 11 april 2012Het schokkende aantal aardbevingen die de hele wereld deed schudden, met name langs tektonische plaat raakvlakken, sinds de dubbele 8.0+ magnitude aardschokken bij de kust van Noord-Sumatra op 11 april, kan een eerste indicatie zijn dat de planeet verschuift naar een nieuw type catastrofe.  

Roemenië’s topseismoloog, Gheorghe Marmureanu, vertelde de Herald Boekarest al: "Er is geen twijfel over dat er iets ernstig mis is. Er zijn té veel zware aardbevingen".
Ik zei in mijn boek: "Als je de aarde seismisch blijft schudden, zoals een fles frisdrank, zal de structurele integriteit uiteindelijk worden aangetast en zal het beginnen te breken als een ei. In dit geval zal de breuk een thermische uitspatting zijn door hyper-vulkanisme, mega-aardbevingen en grotere tektonische plaat beweging rond vulkaanbogen en subductiezones (zinkgat gebieden)…. Als het dit is wat er inderdaad gebeurt, zal de druk zich blijven opbouwen in de kern van de aarde, totdat het uiteindelijk alle tektonische platen destabiliseert in een spookachtig patroon van continue seismische trilling. Elke aardbeving genereert en geeft voldoende kinetische energie dóór de aarde om tot potentieel meer seismische storingen te leiden" 

Zie ook: