19 april 2012

Rusland verbijsterd na onthulling Japans Plan om 40 miljoen mensen te evacuerenEen nieuw rapport circuleert in het Kremlin, recentelijk opgesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken, inzake de geplande heropening van gesprekken met Japan over de betwiste Koerilen eilanden in de komende twee weken. Russische diplomaten zijn "verbijsterd" nadat hen werd verteld door hun Japanse collega’s, dat circa 40 miljoen mensen in "extreem gevaar" verkeren door levensbedreigende stralingsvergiftiging, en heel goed kans zouden maken op gedwongen evacuaties uit de buurt van hun land uit de meest oostelijke gelegen steden… met inbegrip van 's werelds grootste: Tokio. 

Zorgwekkend is, buiten de hopeloze situatie van Japan, en bevestigd door wetenschappers, dat een golf van hoogradioactief afval onderweg is naar de Amerikaanse westkust… 

Zie ook: 

Japan May Send 40 Million People To Russian Islands Radiation!

Gepubliceerd op 16 apr 2012 door paulbegley34 

Pastor Paul Begley van Indiana meldt dat nucleaire straling de mensen in Japan doodt, en 40 miljoen zouden kunnen worden geëvacueerd naar de Koerilen eilanden in Rusland. Dit is een apocalyptische gebeurtenis! 


Bron en meer lezen: Eutimes.net